2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

müjdecim maşallah çok iyi gözüküyorsun resimde Allah kem gözlerden saklasın.aradım,ulaşamadım sana tekrardan tebrik ederim.
mevlüde hadi gözün aydın canım bizim eylül anneleri de maşallah tabiri caiz ceket atsan hamile kalanlardanız töbe töbe:):)
sen şimdi nerelerdesin?

deryacim ayni cezairdeyim sen nasilsin kac haftalikoldun
esimde aynisini soluyor cok erken oldu bu ay beklemiyorduk esimle gorusemedik bile ama rabbim nasip eetmis bize

canım 23.haftamdayım bu sefer biraz daha zor geçiyor kemiklerim kasıklarım çok ağrıyor.tunahan da kıpır kıpırken bunda hiç bişi yapamıyorum bi ev süpürsem bittim mesela yerimden kalkamıyorum belimi çok ağrıtıyor

Rabbim zamanını bilir çok şükür çok şanslıyız istediğimiz vakit ikinci bebişler için bile hamile kalabildik.Allahım olmayanlara isteyen herkese de nasip etsin inşallah...

Deryacım doğru söylüyorsun.Planlı plansız herkes hamile kaldı:)Ben plansızlardandım ama şimdi oğlumun 40'ı çıktı bile.Gece kalkmaları bazen zor gelse onu da anne olarak alacağımız sevabı düşünerek sabırla geçistiriyorumİkincilerde insan daha rahat oluyor galiba.Ben kızımda çok daha stresli ve sabırsızdım ama bundan çok rahatım çok şükür.Bi de arayı çok açmadan çocuk sahibi olmak iyi oluyormuş herkes aynı şeyi söylüyordu demek gerçekten bir bildikleri varmış.İnan şimdi hep hamd ediyorum iyi ki olmuş diye.Siz de hayırlısıyla kucağınıza alırsınız kuzularınızı inşallah.

bu arada sanırım dcumartesi akşamıydı cezayiri izledim stv de bi programda.biraz buralara da benziyor sanki ne zaman döneceksiniz var mı bi tarih?

inşallah canım ya.bende peşpeşe olmasının hem beraber büyümleri açısından iyi olacağını düşünüyorum.iyi ki de fazla açmadık aralarını Rabbim hayırlısı ile bize de nasip eder inşallah kucağımıza almayı.yazın doğum yapacağım iç,in kendimi şanslı hissediyorum en azından bütün yazı evde geçiricem diyorum:):)

Deryacım benim hamileliğim ilk 4-5 ay serumlarla sonrasında da bel ağrısıyla geçmişti.Hele son aylar yatakta sağa sola dönemiyordum.Hiç geçmeyecekmiş ve bitmeyecekmiş gibi geliyordu.Ama dediğim gibi şimdi Nidal'in 40 çıktı bile teyzesi:)Kesinlikle ben de ikisi içinv de seviniyorum çok yaş araları olmadığı için hem kardeş paylaşımını ve hem de kavgasını doyasıya yaşayacaklar inşallah:)Güzel şey ya binlerce kez şükür Rabbime.Yazın banyo yaptırması da daha kolay olur hem Deryacım.Ama biz de yaza bol bol gezicez inş:)

Müjdecim çok ilginç ama bu gece rüyamda seni gördüm.Dün resmini gördüm burda (bu arada çok güzel görünüyordun) içimden üç çocukla nasıl gidiyor acaba diye geçirmiştim.Sanırım bilinçaltımda kalmış.Telefonun olsa arayacaktım seni.İyisindir inşallah?Kızların yeni bebeğe alıştılar mı?Oğlun nasıl?Sen toparlanabildin mi?Umarım gaz problemi yoktur.Ne çok soru oldu di mi?Allah kolaylık ve sabır versin inş.

kizlar selam bendedunkan testi yaptirdim 2-3 haftalik hamile ciktim suan dr ariyorumbikac gune dr gidicem.

Hadi inşallah saglikla kucaginada alırsın :) yalnız Dr için erken degilmi? 5-6 haftalikken ancak gözüküyor ..

Canım hayir olsun merak ettim şimdi :) ben yeni toparlandım.. Denilen doğruymuş ama 3 kesinlikle 2 den farklı degil, yani düşünebilirsiniz :)
Yolumuzu bulduk çok şükür ... Duzensiz bir düzenimiz var,biraz kaos durumu yani :) ama hoş :)
Sana atayım özelden numaramı benim oglumunda 40 çıksın görüşelim hatta
En bol cocuklusundan canım :)

Teşekkür ederim canım .. Telefonummu kapaliydi acaba?bilemedim şimdi.. Sende saglikla alırsın canım inşallah bebeğini kucağına :)

yok müjdecim duymadın sanırım olsun gene ararım ben seni:) ha iki ha üç gibi bişi mi demek istedin müüjdecim:):)

Aynen öyle deryacim..2 den sonra farketmiyor ama
Cosmamak lazım :) 3 yeter :)
Müjdecim valla sen KK da yılın annesi seçilmelisin.süpersin ya maşallah subanallah.3 çocuk üçüde peşpeşe onlara bakmak,eğitmek ve etrafına yine de gülen gözlerle bakabilmek süperrr bebeleri öpüyorum.izine çıakyım gelmek istiyorum inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…