kizlar selam bendedunkan testi yaptirdim 2-3 haftalik hamile ciktim suan dr ariyorumbikac gune dr gidicem.
müjdecim maşallah çok iyi gözüküyorsun resimde Allah kem gözlerden saklasın.aradım,ulaşamadım sana tekrardan tebrik ederim.
mevlüde hadi gözün aydın canım bizim eylül anneleri de maşallah tabiri caiz ceket atsan hamile kalanlardanız töbe töbe:):)
sen şimdi nerelerdesin?
Deryacım doğru söylüyorsun.Planlı plansız herkes hamile kaldı:)Ben plansızlardandım ama şimdi oğlumun 40'ı çıktı bile.Gece kalkmaları bazen zor gelse onu da anne olarak alacağımız sevabı düşünerek sabırla geçistiriyorumİkincilerde insan daha rahat oluyor galiba.Ben kızımda çok daha stresli ve sabırsızdım ama bundan çok rahatım çok şükür.Bi de arayı çok açmadan çocuk sahibi olmak iyi oluyormuş herkes aynı şeyi söylüyordu demek gerçekten bir bildikleri varmış.İnan şimdi hep hamd ediyorum iyi ki olmuş diye.Siz de hayırlısıyla kucağınıza alırsınız kuzularınızı inşallah.
kizlar selam bendedunkan testi yaptirdim 2-3 haftalik hamile ciktim suan dr ariyorumbikac gune dr gidicem.
Müjdecim çok ilginç ama bu gece rüyamda seni gördüm.Dün resmini gördüm burda (bu arada çok güzel görünüyordun) içimden üç çocukla nasıl gidiyor acaba diye geçirmiştim.Sanırım bilinçaltımda kalmış.Telefonun olsa arayacaktım seni.İyisindir inşallah?Kızların yeni bebeğe alıştılar mı?Oğlun nasıl?Sen toparlanabildin mi?Umarım gaz problemi yoktur.Ne çok soru oldu di mi?Allah kolaylık ve sabır versin inş.
müjdecim maşallah çok iyi gözüküyorsun resimde Allah kem gözlerden saklasın.aradım,ulaşamadım sana tekrardan tebrik ederim.
mevlüde hadi gözün aydın canım bizim eylül anneleri de maşallah tabiri caiz ceket atsan hamile kalanlardanız töbe töbe:):)
sen şimdi nerelerdesin?
yok müjdecim duymadın sanırım olsun gene ararım ben seni:) ha iki ha üç gibi bişi mi demek istedin müüjdecim:):)
Müjdecim valla sen KK da yılın annesi seçilmelisin.süpersin ya maşallah subanallah.3 çocuk üçüde peşpeşe onlara bakmak,eğitmek ve etrafına yine de gülen gözlerle bakabilmek süperrr bebeleri öpüyorum.izine çıakyım gelmek istiyorum inşallah.Aynen öyle deryacim..2 den sonra farketmiyor ama
Cosmamak lazım :) 3 yeter :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?