Müjdecim valla sen KK da yılın annesi seçilmelisin.süpersin ya maşallah subanallah.3 çocuk üçüde peşpeşe onlara bakmak,eğitmek ve etrafına yine de gülen gözlerle bakabilmek süperrr bebeleri öpüyorum.izine çıakyım gelmek istiyorum inşallah.
Sllmmmm
Müjde canım çok güzel çıkmışınız,Maşallahhhhh size..
Allah bahtlarını güzel eylesin..
müjdeeee gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah çok tatlısın maşallah hiç doğum yapmış hatun edası yok...
not= doğum yapmış hatun edasıböle oluyo...
serapcım ne güzel canım inşallah kabul ederlerde öğrenir kuzum...
benim de en büyük hayalim di bi kızım olursa baleye göndericem diye nasip değilmiş hevesim kursağımda kaldı...
fama kız bi görünüyosun bi kayboluyosun nerelerdesin genee...
canım 23.haftamdayım bu sefer biraz daha zor geçiyor kemiklerim kasıklarım çok ağrıyor.tunahan da kıpır kıpırken bunda hiç bişi yapamıyorum bi ev süpürsem bittim mesela yerimden kalkamıyorum belimi çok ağrıtıyor
deryacım ikinciler daha zor oluyor galiba ben de senin gibi bel ağrılarından çok çektim ama şükür bitti sayılır son bir hafta kaldı
Semacım böyle söyleme bak ben çalışıyorum üstelik iki çocukla nasıl olacak diye de düşünüyorum ama çalışmadan duramam o kadar alışmışım ki.ama akşamları zor oluyor şimdi bile eve git yemek hazırlşa tuni ile ilgilen hep bi koşturmaca hep bişeyleri yetiştirebilme çabası.
Bazen boşver koyver gitsin.aman hergün yap hergün aynı zaten valla ben de çok takıntılıyım ev işleri konusunda kendime de çok kzıarım bu yüzden ama gene de yaparım arasıra boşvermek lazım ama.
Günaydın kizlarrrr
Maalesef grip oldum ve hasta olunca inanılmaz negatif oluyorum :/ bu yüzden cocukları alıp ablama gitmeye karar verdim ufunet bastı evde çünkü :/
Bu arada SEMACİM sen bilirsin belki hergun evde Kur'an okunması fayda ediyormuş bebege ama malum okuyamam bı tanıdığım cd den dinletiyodu sen yaptinmi?
İNŞALLAH ÖYLE OLURSEMACIM.tunahan çok uslu bir bebekti hiç gaz problemimiz filan olmamıştı hatta üst kattakiler bu çocuk hiç ağlamaz mı derlerdi.hakikaten hiç ağlamaz hep uyurdu:)ama sanki bu çektircekmiş gibime geliyor:)Rabbim inşallah eli ayağı düzgün aklı zekası yerinde hayırlı bir evlat verir bana da gerisi hiç önemli değil.pazartesi detaylı ultrosana giricem çok heyecanlıyım:)
ben hemen hergün kur'an okuyorum allah kabul ederse inşallah ve hepimiz için dua ediyorum sizde dualarınızı esirgemeyin kızlar.inşallah imanlı,hayırlı,sağlıklı ve başarılı evlatlar olur yavrularımız inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?