2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

BEklerim canım mutlaka :)

selam kızlar nasılsınız
biz aynı devam ediyoruz
tanger hamileymişsin sanırım tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.

ipeki bale kursuna göndermeye karar verdim
bugün birkaç yer aradım
4 yaş kabul ediyorlarmış getirin bi bakalım uyum sağlarsa devam eder dediler
haftada 2 gün bir aktivite olacak
perşembe günü gideceğiz bakalım nasıl olacak

müjdeeee gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah çok tatlısın maşallah hiç doğum yapmış hatun edası yok...

not= doğum yapmış hatun edası böle oluyo...

serapcım ne güzel canım inşallah kabul ederlerde öğrenir kuzum...
benim de en büyük hayalim di bi kızım olursa baleye göndericem diye nasip değilmiş hevesim kursağımda kaldı...

fama kız bi görünüyosun bi kayboluyosun nerelerdesin genee...

Teşekkür ederim gulsumcum
Ama fotograflar photoshopludur büyük ihtimal :) yoksa Halim perisandi çok zorlandım bu sefer ama iyi oluyorum inşallah
Hilal nasıl daha iyi degilmi canım?
Sende girmiyorsun çok artık..

Gülsümcüm nasılsın?İnşallah Hilal daha iyidir?
Ben bugün temizliğe giriştim.Arada emzirme molası,arada Alya Menal'in istekleri dinlene yorula bu saate geldim.Bu ev işleri zor iş,bugün dip köşe yap, iki gün sonra yine aynı.Bu ev kadınlığı halini hakkaten sevmiyorum ben.Beni bıraksınlar çocuklarımla ilgileneyim,kızımla faaliyet yapayım arada bebişi seveyim, ama her gün bana ait muhakkak zaman olsun kitaplarımla haşır neşir olayım,dil çalışmalarım hiiç aksamasın, ee haftada bir gün de eşimle dışarı çıkayım.Bu yorgunluk hali kafama vurdu galiba:)Ama hayaller olmasa hayat geçer mi?:)

hiii kandırdın biziiii müjdee.... geçmiş olsun canım toparlanırsın inşallah kısa zamanda...
semacım ahhh ahhh gönül neler neler istiyo da işte olmuyo malesef... rabbim sağlık versin inşallah gerisi teferruat...
hilal aynı işte... yeni okul değiştirdik biraz daha iyi basıyo sanki ama hala yürümüyo...
algısı hala açılmadı dediklerimizi anlamıyo kendi dünyasında sürekli şarkılar söylüyo...
inşallah düzelecektir bakalım bekliyoruz...

Semacım böyle söyleme bak ben çalışıyorum üstelik iki çocukla nasıl olacak diye de düşünüyorum ama çalışmadan duramam o kadar alışmışım ki.ama akşamları zor oluyor şimdi bile eve git yemek hazırlşa tuni ile ilgilen hep bi koşturmaca hep bişeyleri yetiştirebilme çabası.
Bazen boşver koyver gitsin.aman hergün yap hergün aynı zaten valla ben de çok takıntılıyım ev işleri konusunda kendime de çok kzıarım bu yüzden ama gene de yaparım arasıra boşvermek lazım ama.

mevlüdecim seninde geliyor demek ikinci bebiş. allah tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına.

deryacım ikinciler daha zor oluyor galiba ben de senin gibi bel ağrılarından çok çektim ama şükür bitti sayılır son bir hafta kaldı

deryacım ikinciler daha zor oluyor galiba ben de senin gibi bel ağrılarından çok çektim ama şükür bitti sayılır son bir hafta kaldı

hadi hayırlısı ile sen de doğumunu yap inşallah sehercim.Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah ikincisi de erkek dimi bu sene gene erkek senesi mi ne?bende pazartesi net öğrencem inşallah kız mı erkek mi?

Müjdecim iki kızdan sonra erkek annesi olmak nasıl bir duygu?farklılık var mı biraz:)

Deryacım ikinci çocuk aslında hayatımda pek birşey değiştirmedi.Sonuçta yakınında güvenebileceğin aile efradından kimse yoksa ha bir ha iki.Daha öncede söylemiştim, ben kızımı büyütürken bir çok şeyi stres yapıyordum ama oğlumda çok daha rahatım çok şükür.Tecrübe hakikaten işe yarıyormuş:)Oğlum 2.ayına girecek ayın yedisinde ama Allah'a çok şükür şu ana kadar her şey yolundaYani gözün korkmasın Deryacım.Hele bi doğsun bebeğin inan hep şükredeceksin.İkisine bakıp bakıp Allah'ım ikisi de benim mi yani diyeceksin?:)

Günaydın kizlarrrr
Maalesef grip oldum ve hasta olunca inanılmaz negatif oluyorum :/ bu yüzden cocukları alıp ablama gitmeye karar verdim ufunet bastı evde çünkü :/
Bu arada SEMACİM sen bilirsin belki hergun evde Kur'an okunması fayda ediyormuş bebege ama malum okuyamam bı tanıdığım cd den dinletiyodu sen yaptinmi?

İNŞALLAH ÖYLE OLURSEMACIM.tunahan çok uslu bir bebekti hiç gaz problemimiz filan olmamıştı hatta üst kattakiler bu çocuk hiç ağlamaz mı derlerdi.hakikaten hiç ağlamaz hep uyurdu:)ama sanki bu çektircekmiş gibime geliyor:)Rabbim inşallah eli ayağı düzgün aklı zekası yerinde hayırlı bir evlat verir bana da gerisi hiç önemli değil.pazartesi detaylı ultrosana giricem çok heyecanlıyım:)

müjdecim çok geçmiş olsun ya bu grip yakanı bırakmadı senin bir türlü.bizde bikaç hafta önceye sırasıyla ben tunahan ve eşim baya bi faranjit olduk çok şükür atlattık maalesef drç.antibiotik de verdi içtim mecburen neyse ki şimdi iyiyiz inşallah sende biran önce iyileşirsin.ablana gitmen de biraz değişiklik olur en azından.

Müjdecim geçmiş olsun.Ben de doğumdan 1 hafta sonra grip olmuştum.Bayağı da uzun sürmüştü.Ben de ablama gitmiştim.Ortam değiştirmekte kesinlikle fayda var.Evin havası bile değişiyor hastayken.
Müjdecim temiz ve günahsız fıtratla doğan bebeği en iyi koruyacak şey Allahın ayetleridir.Ben de bilgisayarı açtığımda Kuran dinletmeye çalışıyorum her gün..

Amin Deryacım insanın hamileliği süresince tek düşündüğü şey sağlıklı olsun da nasıl olursa olsun oluyor gerçekten de.Bana herkes erkek çocukları çok gazlı olur yandın diyordu.Ama Allaha çok şükür şimdiye kadar gaz problemi olmadı.İnşallah ikinci de Tunahn gibi olur.Sen öyle dua et öyle olsun:)

ben hemen hergün kur'an okuyorum allah kabul ederse inşallah ve hepimiz için dua ediyorum sizde dualarınızı esirgemeyin kızlar.inşallah imanlı,hayırlı,sağlıklı ve başarılı evlatlar olur yavrularımız inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…