2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Allah mübarek etsin deryacim..ben lohusayken böyle nedense huzursuz oluyorum biraz, bitsede kurtulsam .. Oğlumda birinci ayını doldurup yenidogan sınıfından çıkıp bebek olur, büyür inşallah :)

Hepinize Hayırlı Cumalar Arkadaşlar...
Bugün misafirim var, netten tarif arıyorum...

hayırlı cumalar.ne yapmayı düşünüyorsun semacım yardımcı olalım hemen.:)

Allah mübarek etsin deryacim..ben lohusayken böyle nedense huzursuz oluyorum biraz, bitsede kurtulsam .. Oğlumda birinci ayını doldurup yenidogan sınıfından çıkıp bebek olur, büyür inşallah :)

müjdecim sonra da tadını çıkarırsın inşallah hayırlısı ile 1 ayını geçsin de yaza rahatsın inşallah.

sema ve müjde sizi okudukça benim de doğurasım geldi valla...
miss gibi cennet kokuyodur şimdi onlar benim yerime de çekin kokularını içinize..

Deryacım günün en güzel menüsü arkadaşımın yaptığı elmalı kurabiyeydi.Pastane kurabiyelerinden daha güzeldi:)Sözde ben rejim yapıcam ah ahh:)
Gülsümcüm sen üçüncünün de üstesinden gelirsin Allah'ın izniyle:)Ama bebek sevmek ve onu koklamak hakikaten çok keyifli oluyor.

slm kizlar mujdecim nasilsin bebisin nasil ?
derya senin nasil geciyor hamlilelik ne zaman dogumun?
kizlae dr gitdim normalde 6 hft. hamisim ama kalp atisini goremedik dr normal gec dollenme olmus 3-4 hft gorunuyor ultrasonda dedi haftaya tekrar gidecegiz ins kalp atislarini duyariz.

deryacım benim bu bebeğim kız olucak inşallah

Henüz gercek yüzünü göstermedi minik adam sanırım :) 20. Günden sonra coşku dolu oldu benim kizlar sanırım Buda öyle olucak canım
Benim ayse ve emre yede geç döllenme demişti doktor ama Emre toparladı son haftalarda , saglikla gelsin bebikin insallah

Fark yok deryacim.. Oğlum yerine kızım diyorum sasirip arada o kadar :)
Senin bebikin cinsiyeti kesinlestimi?

son üç günüm kaldı kızlar şu stresli günler bi geçseydi. utku sürekli kucağımda öpüp duruyor ne olacağını bilmediğinden endişeli yavrucum. eşim deseniz ayağıma pervane hepten kurbanlık gibi hissttiriyolar beni

Canım uykuya anlatsana neler olacağını .. Sezeryanmi senin? Ben detaylariyla anlattım ... Tabiki yinede şaşırdı serra , ama en azından beni yatakta öyle serumlarla fln görüp çıldırmadı..ve yanıma çıkmadı. Fakat ayse beril yas itibariyle anlamadı o zorladı beni.
Stres yapma hiç, benim kocam benimle girdi doguma ki paniktir, ama iyi oldu çünkü onun destegi bana çok iyi geldi
Sen artık rahatlamalisin, guzel seyler dusunmelisin :) bu arada kızının adı ne olucak karar verdinizmi?

Sehercim insan ister istemez farklı duygular yaşıyor doğum öncesi.İlkinde çok daha kolayken herşey ,ikinci de sadece ilk çocuğuna odklanıyorsun.Ama inan bana stres yaptığın gibi olmuyor.Bütün o ne olacak ne biteceklerin arasında bir de bakacaksın ki minik bebeğin kucağında ve Utku da kardeşine alışmaya çalışıyor olacak Allah'ın izniyle.Gönlünü ferah tut Allah sabrını da ecrini de verecek inşallah...

sema canim sen nasilsin ne yapiyorsun seni gordum sonrada cikmissin umarim iyisindir.

Mevlüdecim ben arada girip bakıyorum.Bazen açık unutuyorum başka uğraşlara dalıyorum.Hafta sonu ablam, abim, yeğenler,eşler cümbür cemaat bir aradaydık.Çocuklar bayram yaptı her ne kadar bizim kafalar biraz şişmiş olsa da onların mutluluğuna değdi.Ama tabi bize de dertleşmek iyi geldi...

müjdecim neler olacağını anlatıyorum ama tam olarak algılayamıyor serum takılacağını falan anlıyor daha önce babasını görmüştü serumla onda falan sorun yok ama karnımdan nasıl çıkacağını anlayamıyor daha önceki yeri falan gösteriyorum seni de burdan çıkardılar diyorum ama nafile

müjdecim kızımızın adını betül mina koymaya karar verdik. senin doğumun genel anestezimiydi epidural mi canım. ben baş ağrısı riskini göze alarak epidurale karar verdim allah pişman etmesin.

semacım gerçekten ilkini bırakıp gitmek çok zormuş yani bir iki günlük bişey sonuçta öyle günlerce haftalarca sürmeyecek ama işte gel anlat :18:
neyseki son iki günüm perşembe allahın izniyle minik prensesime kavuşacağım

Saglikla gelsin Betül Mina canım
Ben heralde hergun ısrarla anlattığım için şoke olmadı serra.. Onuda Osman dedi ısrarla hergun anlattık iyide oldu.. Simdi anlamıyor zannedersin ama utku gayet anlamıştır sen merak etme
Benim kizlar hastanede benimle kaldılar..oda musaitti çünkü ilk doğumda serradan ayrı kalmak çok zor gelmişti bana..bu sefer aynısını yasamak istemedim..
Ben epidural anestezi ile sezeryan oldum ve operasyon sırasında yüzümün kasinmasi dısında bisey yasamadım... Ama ne kaşınmak :) olaya konsantre olamadım duşun ..ama hemen kontrol altına aldılar :)
Bas ağrısı spinal de bası oynatmayla doğru orantılı oluyormuş.. Bende olmadı bence iyi dusunmekle alakalı
Sende öyle duşun canım.. Bende sırf cocuklarımın karşısına ayik çıkmak için
Cesaretlendim .. Gerçi iyikide öyle olmuş çünkü kocamda girdi doguma ve çok güzeldi..
Sen simdi iyi duşun bebeğini saglikla alıp kucağına hayirlisiyla evinize dönün canım..bir iki gün zorluk ceksende hemen yeni hayata adapte olucaksiniz..

Son düzenleme:
kızlar ikincisi de erkek oluyor:):)buna en çok sevinen tunahan olsu ama isim olayını çözemiyorum kayınvalide belli etmiyor ama kayınpederin ismini koysak hoşuna gider gibi ama onun adı da kamil sadece kamil koyamam bana yardımcı olun nolur.
sehercim Allah hayırlısı ile doğurmanı nasip etsin.Ben dün detaylı ultrosana girdim maşallah ehrşey çok iyiydi,çok şükür.

müjdecim epidual nasıl bi duygu ya bana çok ürkütücü geliyor beni kestiklerini bilerek ayık olmak çok tuhaf geliyor.ben biraz korkağım bu konuılarda.
sehercim bu arada tunahan da ayrıntıları ile biliyor nasıl doğum yapacağımı kendisini de nasıl dünyaya getirdiğimi emin ol müjdenin dediği gibi utku da anlamıştır.bunların anlamadıkları şey yok:)

Canım ben korkagimdir ama dediğim gibi sırf cocuklarımın karşısına kafam yerinde çıkmak için e birde fotograflarda Kasım gözüm yerinde çıksın diye :) ve en önemlisi bebeğimin sesini kocamla birlikte duymak için katlandım diyim
Açıkcası tek önemli şey anestezi uzmanının çok çok iyi olması gerekiyor.. Acıbadem kadikoy ve kadikoy şifanın anestezi uzmanları çok iyiymis.. Benim doktorumda dalında iyi olan bir anestezisti istedi ameliyata.. Bir sıkıntı olmadı çok şükür
Gözün korkmasın sakın.. Bak foto koyayım bebeği ilk gördüğümüz halimizii .. Gerçi sonra kaldıramıyorum fotoları ama
Olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…