ben hemen hergün kur'an okuyorum allah kabul ederse inşallah ve hepimiz için dua ediyorum sizde dualarınızı esirgemeyin kızlar.inşallah imanlı,hayırlı,sağlıklı ve başarılı evlatlar olur yavrularımız inşallahhh
Hepinize Hayırlı Cumalar Arkadaşlar...
Bugün misafirim var, netten tarif arıyorum...
Allah mübarek etsin deryacim..ben lohusayken böyle nedense huzursuz oluyorum biraz, bitsede kurtulsam .. Oğlumda birinci ayını doldurup yenidogan sınıfından çıkıp bebek olur, büyür inşallah :)
hadi hayırlısı ile sen de doğumunu yap inşallah sehercim.Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah ikincisi de erkek dimi bu sene gene erkek senesi mi ne?bende pazartesi net öğrencem inşallah kız mı erkek mi?
Müjdecim iki kızdan sonra erkek annesi olmak nasıl bir duygu?farklılık var mı biraz:)
slm kizlar mujdecim nasilsin bebisin nasil ?
derya senin nasil geciyor hamlilelik ne zaman dogumun?
kizlae dr gitdim normalde 6 hft. hamisim ama kalp atisini goremedik dr normal gec dollenme olmus 3-4 hft gorunuyor ultrasonda dedi haftaya tekrar gidecegiz ins kalp atislarini duyariz.
hadi hayırlısı ile sen de doğumunu yap inşallah sehercim.Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah ikincisi de erkek dimi bu sene gene erkek senesi mi ne?bende pazartesi net öğrencem inşallah kız mı erkek mi?
Müjdecim iki kızdan sonra erkek annesi olmak nasıl bir duygu?farklılık var mı biraz:)
son üç günüm kaldı kızlar şu stresli günler bi geçseydi. utku sürekli kucağımda öpüp duruyor ne olacağını bilmediğinden endişeli yavrucum. eşim deseniz ayağıma pervane hepten kurbanlık gibi hissttiriyolar beni
son üç günüm kaldı kızlar şu stresli günler bi geçseydi. utku sürekli kucağımda öpüp duruyor ne olacağını bilmediğinden endişeli yavrucum. eşim deseniz ayağıma pervane hepten kurbanlık gibi hissttiriyolar beni
sema canim sen nasilsin ne yapiyorsun seni gordum sonrada cikmissin umarim iyisindir.
Canım uykuya anlatsana neler olacağını .. Sezeryanmi senin? Ben detaylariyla anlattım ... Tabiki yinede şaşırdı serra , ama en azından beni yatakta öyle serumlarla fln görüp çıldırmadı..ve yanıma çıkmadı. Fakat ayse beril yas itibariyle anlamadı o zorladı beni.
Stres yapma hiç, benim kocam benimle girdi doguma ki paniktir, ama iyi oldu çünkü onun destegi bana çok iyi geldi
Sen artık rahatlamalisin, guzel seyler dusunmelisin :) bu arada kızının adı ne olucak karar verdinizmi?
Sehercim insan ister istemez farklı duygular yaşıyor doğum öncesi.İlkinde çok daha kolayken herşey ,ikinci de sadece ilk çocuğuna odklanıyorsun.Ama inan bana stres yaptığın gibi olmuyor.Bütün o ne olacak ne biteceklerin arasında bir de bakacaksın ki minik bebeğin kucağında ve Utku da kardeşine alışmaya çalışıyor olacak Allah'ın izniyle.Gönlünü ferah tut Allah sabrını da ecrini de verecek inşallah...
müjdecim neler olacağını anlatıyorum ama tam olarak algılayamıyor serum takılacağını falan anlıyor daha önce babasını görmüştü serumla onda falan sorun yok ama karnımdan nasıl çıkacağını anlayamıyor daha önceki yeri falan gösteriyorum seni de burdan çıkardılar diyorum ama nafile
müjdecim kızımızın adını betül mina koymaya karar verdik. senin doğumun genel anestezimiydi epidural mi canım. ben baş ağrısı riskini göze alarak epidurale karar verdim allah pişman etmesin.
müjdecim epidual nasıl bi duygu ya bana çok ürkütücü geliyor beni kestiklerini bilerek ayık olmak çok tuhaf geliyor.ben biraz korkağım bu konuılarda.
sehercim bu arada tunahan da ayrıntıları ile biliyor nasıl doğum yapacağımı kendisini de nasıl dünyaya getirdiğimi emin ol müjdenin dediği gibi utku da anlamıştır.bunların anlamadıkları şey yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?