2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

edacım peki ventolini ne için kullanıyorsunuz.

Canım bak bir çok kişiden vitagili duydumm ben faydasını gördümm sende dene istersen..
Viral enfeksiyonn Dr.larınn sürekli söylediği şeyy:))) Altın sözcük onlar içinn,her birşeye viral enf. deyip duruyorlar...
Yani boğaz enfeksiyonuna, gribe,su çiçeğine,rotayaa kısacası bulaşıcı olan tüm hastalıklara genel olarak söyledikleri ad...

Ventolin nfes açıcı bildiğim kadarıylaa balgam söktürücü gibi öksürük şurubu yerinede geçiyor tam olarak aynı şey değil ama biri kullanıldığında diğeri kullanılmıyor..

Fazla hastalanmamış Ozan ege maşallah,İnşallah başka ilaç isimlerini bilmene gerek kalmaz,sağlıcakla büyür...

aminn canım inşlah bütün bebişlerimiz hastalanmazlarda saglıcakla büyürler. tşk ederim canım bilgilendirmen için bizim drumuz hiç şimdiye kadar böyle bir terim kullanmamıştı çevremde duymamıştım canımcımda.inşlah Boramızda tez zamanda saglıgına kavuşur. bir yerde okudum hatta agustos annelerinde okudum sanırım çocugun odasına soganı kesip koymuşlar öksürüge birebir gelyormuş istersen sende agustos anneleri bölümüne girip okuyabilirsin canım 2008 anneleri yalnız. yerimseniben
Aslıcımm Allah rahatlık versin ,bende kaçıyorumm....
İyi geceler...
Allah rahatlık versin canım. iyi geceler.

Günaydın Arkadaşlar...
Hicrancım atkı ve şapka güzel gözlerini ortaya çıkarmış Ceylin'in maşallah.
Gül canım zor olacak ama kızının orda çok iyi bakılacağını bilmnek çok önemli tabi.Sen olabildiğince meşgale çıkar kendine ki çıkarmışsın zaten zaman çabuk geçsin.

Günaydın iyi sabahlar arkadaşlar...
Herkes iyidir inşallah..Bugün İzmir buz gibi bir kaç gündür kalorifer bile yanmıyordu nimet gibi 20 dereceye yakındı bugün hava soğudu eh artık olsun tabi aralık bitti resmen..
Bugün lazere gidicem öğleden sonra şansıma havada yaptı yapacağını..

Teşekkürler arkadaşlar hepinize..
Hicran Ceylinede maşallah atkısını güle güle kullansın iyi günlerde olsun pek güzelmiş yeşil yeşil

merhaba kızlar nasılsınız bakalım...
duygucum bende gördüm ege nin o güzel fotosunu ama inann sabahtan beri bu kaçıncı mesaj yazışım bilmıyorum hepsını tamamlayamadan alpberk gelıp pc nın düğmesıne basıp kapatıyo...
maşallah eylül bebeklerının hepsı pzar poşetlerını dökmeyı ve kurcalamayı seviyor sanırım....
ceylın hanımada maşallah yeşiller pek yakışmış bide poz vermiş şeker şey annesı yanaklarından mıncır benım için..
gül canım evet burda tek olmak çok sıkıcı burda olunca sosyal olmak lazım kendını oyalayacak bişeyler bulmak lazım arkadaş grubu falan yoksa geçmiyo zaman bide hafta sonu cuma heryer kapalı cuma saatı haram mış satış yapmak bunlarda o bahaneyle ense yapıp yatıyolar :) oyuzden çok sıkıcı..
eşim biz yokken çok sıkılıyomuş hep söle biz gelınce keyfi geldı onunda yüzünden sesınden bellı...

kızlar biz dun bi kaza atlattık..yemek için herşeyı hazırladım koydum mutfaga eşim gelınce yapacaktım.. eşim aradı kuzenı bizim eşyaları getırcekmiş eşiyle gelıyolarmış yemeğe neyse dedım herşey hazır pilav içn pirinç ıslatayımda hazır kalsın ketıl a suyu koydum bu arada ketılı piriz çalışmıyo diye masanın altına koydum alpde mutfak balkonunda oynuyor bişeyler atıyo aşagıya ketıl kaynarken bende alpe bakıyodum eşim aradı o arada ben tlf almak için yöneldım o arada çığlık koptu alp suyu döktü nasıl alpberk i kaptım o pijamayla kilotlu çorabı çıkardım bilmıyorum koştum banyoya hemen suya tuttum 5 dk sonra salona geldım alberk ı oturtum baktım kabarmış eşimı arıycam tlf nasıl fırlattıysam artık bulamıyorum neyse bi 5 dk aradım sonra eşimı aradım trafikte sıkışmış.. eczaneye gittım ilaç aldım hemen eşimde o arada geldı ama ben kendıme daha gelemedım bıyandan ağlıyorum eşim dedı ağlama neysekı çocuk sakın ağlamıyo kremıde süreriz ama daha dıkkatlı oldedı...
eve geldık ben kremı sürdüm sardım irerıne çorap gıydırdım..
bide baktıp topu almış baba gol gol demezmii :))
allahım benı uyardı kuzumada acıdı ya su tam kaynamış olsaydı ne hale gelırdı p çocugun ayagı bılmıyorum artık..
ben mi buara çok dıkkatsızım alpberk mı yurudu daha çok dıkkat ıstıyo orasnı anlamadım ya keyfım yoktu hiç aksam sabah baktım alpberk ın hıçç umrunda değil az bişey kabarmış yanık yeri ilaç surdum sardım..
ilginç olan bişey daha var ağlamdı öle çok eczacı bıle ded ne zaman oldu dedı 5 dk önce dedım maşallah hiç ağlamıyo dıyo adamdakı derde bak ben ne haldeyım o bana ne dıyoo...
allahım bebişlerımızı korusun bizede güç kuvvet versın valla ömrümden ömür gitti akşam....
tabi misafirlerde geldii....

canım çok geçmiş olsun...valla iyi atlatmışsınız...Allah korumuş kuzunu....

oyyy mevlüdecim çok çok geçmiş olsun en çok korktuğum şeydir bu kaynar su felan Allahım korusun bütün bebelerimizi....eguşum da ayçoşum da ceylinimde yine balllar....hele bu ceyli,nin o hanım edaları yok mu büyümüşte küçülmüş zilli hepsine kırk bin kere maşallah...

geçmiş olsun allah korumuş şimdilerde daha çok dikkat etmek lazım benim kız masaların üzerine uzanıp alabiliyo eğer kenarda duran bişey varsa geçende babaannesinin örgüsünü almış şişin ucunu damağına batırmış allahtan fazla değil kanamamış

ceylinde pek tatlı maaşallah benim kızda yenibişey giydimi,ayyyy ayyyy diyerek dolaşıyo evin içinde herkese gösteriyo bak bak diyerek kız çocukları böyle oluyo demekki.

Son düzenleme:
Mevlüde canım çok ama çok geçmiş olsun.Allah korumuş.
ınsan ne kadar dikkatli olsa da hiç olmadık şeyler yaşayabiliyorz.
Allah korusun hepsini.

kızlar bişey sorcam size istanbulda bildiğiniz ii bir psikatrist-psikolug var mı bir aile dostumuzun kızı çok rahatsız burda akıl fazlalığı filan demişler 6 aydır ilaçlarla duruyor kızcağız onlarda hep uyutuyor iyice sersem olmuş ben burdaki doktorlara güvenmiyorum zaten hepsi para peşinde o yüzden size bir sorayım dedim istanbulda iyi biri varsa oraya gelecekler son çare olarak...

mevlüdecim çok geçmiş olsun Allah korumuş kuzunu

Canım Nevzat Tarhan'ın nöropsikiyatri hastanesi var.Çok iyi olduğunu duydum.Bi arkadaşın annesini getirmişlerdi oraya çok etkisini görmüşler ama ne var ki çok pahalıymış.

saolun arkadaşlar teşekkür ederım rabbım korudu kuzumu ucuz atlattık...
eda slm ne yaptık gitcen mı eşinın yanına..

kuzuların resimlerii yine 10 numara
afacan ayçanın kürküne
boncuk egenim masumluğuna
ceylinin güzel gözlerine ve ortadaki fotoya bittim

yalnızz kızlarımız çoook artistttt :)))

selam millet ben geldim dr daydık bugün ordan anama geçtik eve yeni geldim ceylinin muayenesi yapıldı alerji testi yapıldı haftaya alıcaz sonucu hayırlısıyla bakalım.bu arada bugün sanki doktora gideceğimizi anladı da yüzü gene kabarmıştı dr bu ne dedi bende hep yüzü sönünce gördünüz siz öle denk geldi dedim böle oluyor hep dedim hmm kesin bi alerjik etki var dedi yediklerini söledim falan nezle için ilaç verdi burun spreyi verdi popomuzda kabarmıştı gene tesadüf yani bu kadar olur onun içinde krem yazdı geldik evee ve markete çıkıcam şimdi yemek yapmadım balık alayımda balık yapayım görüşürüz.

slm kızlar hicrancım inşallah sonuçlarınız ıyı çıkar canım oh negüzel akşama balık var demekkı bende ne zamandır yapmıyorum cuma yapıcam inşallah....
dışarı çıktık gezdık geldık hava çok guzeldı terledık bıle dıyebilirim biraz alpberkle takılayım yıne görüşürüz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…