Edacım eşim alamamış geç çıktı için tşk ederim. bizim vitaminlerimiz var aslında evde balık yagı ve çinko var. veriyorum ama bazen faydası var gibi bazende olmuyor gibi olmadı dedigin gibi onları düzenli vermeye devam edeyim.
canım viral enfeksiyon nedir hiçbir bilgim yok kusuruma bakma canım mazur gör duymadım açıkçası drumuzda hiç öyle birşey söylemedi. biz grib oldugumuzda eger antibiyotik verirse Augmentin verdi. dogdugumuzdan beri kullandıgımız ilaçlar şöyle peditus, hyrdlin, sekrol,actifed, vitamin olarakta nutri-zinc ve zincomega verd canım.
edacım peki ventolini ne için kullanıyorsunuz.
aminn canım inşlah bütün bebişlerimiz hastalanmazlarda saglıcakla büyürler. tşk ederim canım bilgilendirmen için bizim drumuz hiç şimdiye kadar böyle bir terim kullanmamıştı çevremde duymamıştım canımcımda.inşlah Boramızda tez zamanda saglıgına kavuşur. bir yerde okudum hatta agustos annelerinde okudum sanırım çocugun odasına soganı kesip koymuşlar öksürüge birebir gelyormuş istersen sende agustos anneleri bölümüne girip okuyabilirsin canım 2008 anneleri yalnız. yerimseniben
Canım bak bir çok kişiden vitagili duydumm ben faydasını gördümm sende dene istersen..
Viral enfeksiyonn Dr.larınn sürekli söylediği şeyy:))) Altın sözcük onlar içinn,her birşeye viral enf. deyip duruyorlar...
Yani boğaz enfeksiyonuna, gribe,su çiçeğine,rotayaa kısacası bulaşıcı olan tüm hastalıklara genel olarak söyledikleri ad...
Ventolin nfes açıcı bildiğim kadarıylaa balgam söktürücü gibi öksürük şurubu yerinede geçiyor tam olarak aynı şey değil ama biri kullanıldığında diğeri kullanılmıyor..
Fazla hastalanmamış Ozan ege maşallah,İnşallah başka ilaç isimlerini bilmene gerek kalmaz,sağlıcakla büyür...
Allah rahatlık versin canım. iyi geceler.Aslıcımm Allah rahatlık versin ,bende kaçıyorumm....
İyi geceler...
duygucum bende gördüm bende:)aynı model bendede var:)zaten mutfakta hep birlikteyiz..o plastık sepetler ıvır zıvırlar çekmeceler,benım çamaşır çorap kutularım babasının kravatları hergun düzenli olarak tırtıklanıyo:)semanın dediği gibi çok mahsun çıkmış paşam..allahım bağışlasın duygucum ya..yavrupaşamın herhali çok güzel...bir doğurdun pir doğurdun:)bigün kısmet olur işallah bu iki çakırı biraraya getirmek..
bende gördümmblendır bunlar blendır valla çok güzel harmanlıyorlar herşeyiikaydirigubbakcemile3 ben makineyi boşaltırken gene geldi az önce benimki veyardım etti ama makinenin içinede girmeye çalışıyor korkuyomda bi yandan içine düşer diye habire çekmeceyi iteliyom içeri içeri illa tabağı alıp vercek aall aaaall diyee
Umutcum gece gece ne güldüm canım yazına Allah gülen yüzünü hiç soldurmasın bende tatil istiyorumm. :lepi:
Hicrancımm kızımız güle güle giysin taksın atkı ve beresini gerçekten yeşil pek bi güzel yakışmış çokta manalı bakmış bilmiş kızımız.
Kızlarımız çok can yakacaga benziyorlarr.
Duygucumm bende gördüm Ege paşamızı çok güzel çıkmış maşallah kızlara bende katılıyorum pek mahsun bakıyor ama o bakışın altında acaba ne yapsamda nasıl karıştırsam ifadesi var gibi sanki. kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
herkese iyi geceler Allah rahatlık versin.
merhaba kızlar nasılsınız bakalım...
duygucum bende gördüm ege nin o güzel fotosunu ama inann sabahtan beri bu kaçıncı mesaj yazışım bilmıyorum hepsını tamamlayamadan alpberk gelıp pc nın düğmesıne basıp kapatıyo...
maşallah eylül bebeklerının hepsı pzar poşetlerını dökmeyı ve kurcalamayı seviyor sanırım....
ceylın hanımada maşallah yeşiller pek yakışmış bide poz vermiş şeker şey annesı yanaklarından mıncır benım için..
gül canım evet burda tek olmak çok sıkıcı burda olunca sosyal olmak lazım kendını oyalayacak bişeyler bulmak lazım arkadaş grubu falan yoksa geçmiyo zaman bide hafta sonu cuma heryer kapalı cuma saatı haram mış satış yapmak bunlarda o bahaneyle ense yapıp yatıyolar :) oyuzden çok sıkıcı..
eşim biz yokken çok sıkılıyomuş hep söle biz gelınce keyfi geldı onunda yüzünden sesınden bellı...
kızlar biz dun bi kaza atlattık..yemek için herşeyı hazırladım koydum mutfaga eşim gelınce yapacaktım.. eşim aradı kuzenı bizim eşyaları getırcekmiş eşiyle gelıyolarmış yemeğe neyse dedım herşey hazır pilav içn pirinç ıslatayımda hazır kalsın ketıl a suyu koydum bu arada ketılı piriz çalışmıyo diye masanın altına koydum alpde mutfak balkonunda oynuyor bişeyler atıyo aşagıya ketıl kaynarken bende alpe bakıyodum eşim aradı o arada ben tlf almak için yöneldım o arada çığlık koptu alp suyu döktü nasıl alpberk i kaptım o pijamayla kilotlu çorabı çıkardım bilmıyorum koştum banyoya hemen suya tuttum 5 dk sonra salona geldım alberk ı oturtum baktım kabarmış eşimı arıycam tlf nasıl fırlattıysam artık bulamıyorum neyse bi 5 dk aradım sonra eşimı aradım trafikte sıkışmış.. eczaneye gittım ilaç aldım hemen eşimde o arada geldı ama ben kendıme daha gelemedım bıyandan ağlıyorum eşim dedı ağlama neysekı çocuk sakın ağlamıyo kremıde süreriz ama daha dıkkatlı oldedı...
eve geldık ben kremı sürdüm sardım irerıne çorap gıydırdım..
bide baktıp topu almış baba gol gol demezmii :))
allahım benı uyardı kuzumada acıdı ya su tam kaynamış olsaydı ne hale gelırdı p çocugun ayagı bılmıyorum artık..
ben mi buara çok dıkkatsızım alpberk mı yurudu daha çok dıkkat ıstıyo orasnı anlamadım ya keyfım yoktu hiç aksam sabah baktım alpberk ın hıçç umrunda değil az bişey kabarmış yanık yeri ilaç surdum sardım..
ilginç olan bişey daha var ağlamdı öle çok eczacı bıle ded ne zaman oldu dedı 5 dk önce dedım maşallah hiç ağlamıyo dıyo adamdakı derde bak ben ne haldeyım o bana ne dıyoo...
allahım bebişlerımızı korusun bizede güç kuvvet versın valla ömrümden ömür gitti akşam....
tabi misafirlerde geldii....
kızlar bişey sorcam size istanbulda bildiğiniz ii bir psikatrist-psikolug var mı bir aile dostumuzun kızı çok rahatsız burda akıl fazlalığı filan demişler 6 aydır ilaçlarla duruyor kızcağız onlarda hep uyutuyor iyice sersem olmuş ben burdaki doktorlara güvenmiyorum zaten hepsi para peşinde o yüzden size bir sorayım dedim istanbulda iyi biri varsa oraya gelecekler son çare olarak...
mevlüdecim çok geçmiş olsun Allah korumuş kuzunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?