selam kızlar selam bütün eylül annelerine. bende eylül annesiyim benim kızımda 30 eylül 2008 de doğdu. bakıyorum hepinizin 2. çocuğu var yada olacak. ne güzel çok imreniyorum böyle olunca. ben çalışıyorum o yüzden yapamıyorum. kızıma zaten annem bakıyor ikincide olursa annem ikisine birden bakamaz. o yüzden biraz daha ertelemek zorundayım. bu arada kızımın adı defne:)
Selamlar Müjdecim ve herkese tabi
Yaz geldi ya herkes bulduğu fırsatta dışarı atıyor kendini galiba.
Hayırlı olsun Emre'nin yeni ayıele avuca geldikten sonra hakkaten daha kolay oluyor.Benimki de tombalak tosbağa oldu:)
Ben internete girdiğimde face e bakıyorum biraz, bi de eşimin twitter adresinden girip takip ediyorum birilerini:)
Ya Müjdecim maşallah sana,3 çocukla Amerika!Şapka çıkartıyorum sadece:)benim bir arkadaşım var iki oğlu var Eda'nınkiler gibi yaşları da.Onlarla yurtiçi mi dersin yurtdışı mı geziyor.Valla gayette memnun hayatından.Bence bu tamamen bizle alakalı.Eğer kadın rahatsa doğru dünyanın öbür ucuna gitmekte de sorun yok çocuklarla fakat benim gibi stresli bi tipse hiiiç çekilmez sanırım.Bunu aşmayı istiyorum çünkü gezmeyi çok seviyorum.Ama çocuklarla da gezmeye cesaret edemiyorum:))Buna rağmen temmuzda kaçıcaz bi yerlere inş.Denemek lazım yani
Sema çok doğru söylüyorsun bizim bir arkadaşta 3 çocukla zırt pırt şehirler arası gidip geliyor eşiyle... bense hemen problem haline getiriyorum yolda ne yedireceğim,rüzgar çarpar mı, hasta olurlar mı vs vs.. Ben şimdiden yazı düşünüyorum napacağım diye Annem bırak diyor 2 numarayı ama ben bırakamam işte..Boraya da haksızlık olacak tatil olayını ertelersem,yavrum geçen sene de gidemedi tatile deniz deniz diyor sürekli..
Bakalım artık bir şeyler yapacağız..
geçmiş olsun canım..umarım hayırlısı olur hakkında..iyi bak kendine..slm kızlar
benim düşük tehlikem arttı iğneye başladık yatıom sürekli
eda,nasıl oldu çocukların iyileştiler mi?ben değil çocukla yada çocuklarla tek başıma bir yere giderken problem haline getiriyorum herşeyi,ama herşeyi...şehir dışında 3 günlüğüne gidecek olsam bir hafta önceden hazırlanmaya başlarım ve gece bile kalkıp dolaşırım şunudamı koysam buda lazım olurmu ay şöyle olursa böyle olursa diye..gittiğim yerdede gezmekten öte valizleri düzenlemekle geçer zamanım,aman bişeyi kaybedersem yada yeri değişirse telaş olurum diye..yattığım yeri,gireceğim tuvaleti,yediğimi,içtiğimi,sıcağı soğuğu,mert yaramazlık yaparmı yapmazmıyı nelerr nelerr nelerrr,tamin edemeyeceğiniz kadar berbatım bu konuda,işte bu yüzden ikinci bebek düşüncesine hala alışmaya çalışıyorum..Sema çok doğru söylüyorsun bizim bir arkadaşta 3 çocukla zırt pırt şehirler arası gidip geliyor eşiyle... bense hemen problem haline getiriyorum yolda ne yedireceğim,rüzgar çarpar mı, hasta olurlar mı vs vs.. Ben şimdiden yazı düşünüyorum napacağım diye Annem bırak diyor 2 numarayı ama ben bırakamam işte..Boraya da haksızlık olacak tatil olayını ertelersem,yavrum geçen sene de gidemedi tatile deniz deniz diyor sürekli..
Bakalım artık bir şeyler yapacağız..
selam arkadaşım.bende çalışıyorum ve Allahın izni ile ikinci oğlumu dünyaya getiricem.ikinci çocuğu asla yapamam diyordum çalışıyorum çünkü oğlumu da kayınvalidem bakıyor.ama inan Rabbim yardım ediyor sen iste yeter ki.şimdi iyi ki yapmışım diyorum gene çalışıcam ilkini anaokuluna vericez ikinciyi de gene kayınvalidem bakıcak inşallah.zaten iş güç boş şeyler bu yüzden herşeyi ertelemiyor muyuz?bence geç kalma derim insanın kardeşi olması çok güzel.
Hosgeldin canım. Benim 3 bebikim var 2008,2009 ve 2012.. Çalışmıyorum ama evde de değilim açıkcası..hergüne birseyler çıkıyor. Spora gidiyorum büyük kızımı okula götürüp getiriyorum vs vs. Eğer yardım edecek birileri yoksa çalışmasan bile çok zor.. Allah gönlüne göre versin inşallah yinede.. Hep dusunmusumdur Danimarka'da dogum izni 52 hafta, eğer burdada öyle olsaydı kimse ikinciyi ertelemezdi heralde .. Ama bebik güzel şey, heleki benimki gibi bol kardeşliği daha da güzel :)
canım benim o kadar haklısınki anlatamam. benim çocuğuma kendi annem bakıyor benim kızım 3,5 yaşında ben hergün anneme taşıyorum onu. sabahları uyuyor battaniyeye sarıp götürüyoruz. akşamda alıyorum eve gidiyorum yemekti ev işiydi bayağı yıprandım yani anlıcan. şimdi rahatladım Allahıma bin şükür ama çok zor büyüyorlar. ama seni bu cesaretinden dolayı kutluyorum vallahi
çocuklarınıda Allah analı babalı büyütsün canım benim. Allah üzüntülerini vermesin bize.
Emelcim çocuklar tam olarak iyileşmedi Emirin hırıltısı devam ediyor,tıkanıyor.. 6 saatte bir vent. uyguluyoruz yarın kontrolü va bakalım..Allah beterinden saklasın ama bu alerji olayı delirtiyor azıcık üst solunum enf. ciğerlerine iniyor...
Seninki nasıl oldu ilaçları tamamen kesmesine şaşırdımalerjisi yok ozaman mertin?
alerjisi zaten yoktu,yani alerji ve kan testine bakarak..ama koruyucu tedaviye başlayalım demişlerdi..ventolinler falan...ama hacettepedede sonuçlar negatifken bunları kullanman çok yanlış,ciddi ilaçlar bunlar dediler...ama diyen doktor alerji uzmanı değildi,gerekmedikçe alerji polikliniğine sevk etmiyorlar çünkü...şimdi napsam bilmiyorum...
selam kızlar. ben birşey sormak istiyorum bu konuyu konuştunuzmu bilmiyorum ama. çocuklarınızı bu eylülde anaokuluna veren varmı. benimki hiç kreşe falan gitmedi kendi annem baktı kızıma o yüzden doğum tarihide 30 eylül son günle yakalıyor 60 ay sınırını. fikri olan varmı.
merhaba kızlar
edacım kuzular hasta galiba geçmiş olsun
arkadaşlar kızkardeşim doğum yapacak ama bebiş bi ters oluyor bi doğum pozisyonuna giriyor yumurtalığında da kist var alınması gerekiyor onun için doktorlar sezaryen yapmaktan kaçınıyolar riskli bir kist . dua edin lütfen bebişe de kendine de bişey olmadan doğumunu yapsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?