2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hosgeldin canım. Benim 3 bebikim var 2008,2009 ve 2012.. Çalışmıyorum ama evde de değilim açıkcası..hergüne birseyler çıkıyor. Spora gidiyorum büyük kızımı okula götürüp getiriyorum vs vs. Eğer yardım edecek birileri yoksa çalışmasan bile çok zor.. Allah gönlüne göre versin inşallah yinede.. Hep dusunmusumdur Danimarka'da dogum izni 52 hafta, eğer burdada öyle olsaydı kimse ikinciyi ertelemezdi heralde .. Ama bebik güzel şey, heleki benimki gibi bol kardeşliği daha da güzel :)

Sema çok doğru söylüyorsun bizim bir arkadaşta 3 çocukla zırt pırt şehirler arası gidip geliyor eşiyle... bense hemen problem haline getiriyorum yolda ne yedireceğim,rüzgar çarpar mı, hasta olurlar mı vs vs.. Ben şimdiden yazı düşünüyorum napacağım diye Annem bırak diyor 2 numarayı ama ben bırakamam işte..Boraya da haksızlık olacak tatil olayını ertelersem,yavrum geçen sene de gidemedi tatile deniz deniz diyor sürekli..
Bakalım artık bir şeyler yapacağız..

Edacim biz gecen sene gitmiştik , heralde Allah acıyor da evdeki edepsizliklerini tatilde yapmıyorlar :). Arabayla gittik Kuşadası'na , denize nobetlese girdik bı kaç kere..iki kerede otelin cocuk klubu sahile yakındı, ordaki kızlar baktılar zaten ayse salıncakta uyudu, serra oynadı derken kocamla yüzdük biraz iste :) gecede çıktık dışarı hemde ikiz pusetiyle :)
Bırakma Emir bebiki o da gelsin annesi :))
Ben kendimi merak ediyorum nasıl olucak bu oğlan pek gurultulu ..

slm kızlar
benim düşük tehlikem arttı iğneye başladık yatıom sürekli
geçmiş olsun canım..umarım hayırlısı olur hakkında..iyi bak kendine..

eda,nasıl oldu çocukların iyileştiler mi?ben değil çocukla yada çocuklarla tek başıma bir yere giderken problem haline getiriyorum herşeyi,ama herşeyi...şehir dışında 3 günlüğüne gidecek olsam bir hafta önceden hazırlanmaya başlarım ve gece bile kalkıp dolaşırım şunudamı koysam buda lazım olurmu ay şöyle olursa böyle olursa diye..gittiğim yerdede gezmekten öte valizleri düzenlemekle geçer zamanım,aman bişeyi kaybedersem yada yeri değişirse telaş olurum diye..yattığım yeri,gireceğim tuvaleti,yediğimi,içtiğimi,sıcağı soğuğu,mert yaramazlık yaparmı yapmazmıyı nelerr nelerr nelerrr,tamin edemeyeceğiniz kadar berbatım bu konuda,işte bu yüzden ikinci bebek düşüncesine hala alışmaya çalışıyorum..

gülll,istanbuldan ankaraya gelmen bence harika,istanbulu sevmeyen biri olarak söylüyorum tabi bunu..şimdiden hoşgeldin,temiz ve düzenli şehrimize...

canım benim o kadar haklısınki anlatamam. benim çocuğuma kendi annem bakıyor benim kızım 3,5 yaşında ben hergün anneme taşıyorum onu. sabahları uyuyor battaniyeye sarıp götürüyoruz. akşamda alıyorum eve gidiyorum yemekti ev işiydi bayağı yıprandım yani anlıcan. şimdi rahatladım Allahıma bin şükür ama çok zor büyüyorlar. ama seni bu cesaretinden dolayı kutluyorum vallahi
çocuklarınıda Allah analı babalı büyütsün canım benim. Allah üzüntülerini vermesin bize.

Ay canım benim valla sağlıkla büyüt çocuklarını. ne güzel ya imrendim sana ama çok zor ben 3 çocukla hemde yaşları çok yakın sıyırırdım heralde. ama hepsini bir çırpıda büyütüyorsun tabi. bende çok seviyorum çok kardeşi inanki çalışmasam bende senin gibi 3 tane düşünürdüm ama çalıştığım için malum. bide mali müşavirlik sınavını kazandım stajımın bitmesine 2 senem var. ara verip süreyi uzatmak istemiyorum. artık 2 sene sonra ruhsatı alınca ruhsat şerefine yaparım bi tane

canım işte bir anlık karar.ama pişman değilim.Rabbim hayırlı zamanda size de nasip etsin kızınıza kardeşi.

Deryacim ben Osman ismini çok beğenirim..emreye koyacaktım ama bizim soyad yabancı , esimin adida osman sonra olmaz diye düşündüm. Birde Ali sami de güzel., hala kasr vermediysenizz fikir olur belki

slm kızlar nasılsınız.. beni sorarsanız iyim çok şükür... bebeğimde iyi.. iğneyi kestik hapa devam yatmaya devamm kızlar.. bir daha ki kontrolum haziran ilk hafta hayırlısı artık .....cinsiyeti de öğreniriz inşaallll.........

Müjde oteldeki bakıcılara güvenemiyorum bırakamamıştım bora küçüktü gerçi ama şimde de bırakamam herhalde..
İnşallah tatilin iyi geçer,Aslında her şey beklentilerimize bağlı,ben biraz kendimi alıştırıp öyle gideceğim:)))

Emelcim çocuklar tam olarak iyileşmedi Emirin hırıltısı devam ediyor,tıkanıyor.. 6 saatte bir vent. uyguluyoruz yarın kontrolü va bakalım..Allah beterinden saklasın ama bu alerji olayı delirtiyor azıcık üst solunum enf. ciğerlerine iniyor...
Seninki nasıl oldu ilaçları tamamen kesmesine şaşırdımalerjisi yok ozaman mertin?

alerjisi zaten yoktu,yani alerji ve kan testine bakarak..ama koruyucu tedaviye başlayalım demişlerdi..ventolinler falan...ama hacettepedede sonuçlar negatifken bunları kullanman çok yanlış,ciddi ilaçlar bunlar dediler...ama diyen doktor alerji uzmanı değildi,gerekmedikçe alerji polikliniğine sevk etmiyorlar çünkü...şimdi napsam bilmiyorum...

Canım alerjisi olmadığı halde benim yeğenime sıngulair verdiler koruma amaçlı sizinkinede o amaçla vermişlerdir sen yinede bir alerji uzmanına götür bence..sevketmeselerde sen ayrı randevu alamıyormusun? sonuçta sık sık enf. geçiriyorsa bir nedeni olmalı..

merhaba kızlar
edacım kuzular hasta galiba geçmiş olsun
arkadaşlar kızkardeşim doğum yapacak ama bebiş bi ters oluyor bi doğum pozisyonuna giriyor yumurtalığında da kist var alınması gerekiyor onun için doktorlar sezaryen yapmaktan kaçınıyolar riskli bir kist . dua edin lütfen bebişe de kendine de bişey olmadan doğumunu yapsın.

Son düzenleme:
selam kızlar. ben birşey sormak istiyorum bu konuyu konuştunuzmu bilmiyorum ama. çocuklarınızı bu eylülde anaokuluna veren varmı. benimki hiç kreşe falan gitmedi kendi annem baktı kızıma o yüzden doğum tarihide 30 eylül son günle yakalıyor 60 ay sınırını. fikri olan varmı.

Canım benim kızım gecen sene başladı o zaman haftada 3 gün gidiyordu. Eylülde tam gün başladı. Anaokuluna ver tabiki.. Br sürü güzel şey yapıyorlar.. Artık belli yasa gelince ev yetmiyor bunlara :) serra 3 Eylül doğumlu ama ilkokul için bekleyen annelerden olmicam çünkü iyi okulların kuraları çok erken kapanıyor herkes yerleşiyor.

Canım Allah'ın izniyle birsey olmaz,dualarımız kardesinle ve bebegiyle.. Benim ablaminda kisti vardı ve sezeryanlar olurken alındı bebik guzlce annesine kavusucak inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…