kızlar bişey sorcam size istanbulda bildiğiniz ii bir psikatrist-psikolug var mı bir aile dostumuzun kızı çok rahatsız burda akıl fazlalığı filan demişler 6 aydır ilaçlarla duruyor kızcağız onlarda hep uyutuyor iyice sersem olmuş ben burdaki doktorlara güvenmiyorum zaten hepsi para peşinde o yüzden size bir sorayım dedim istanbulda iyi biri varsa oraya gelecekler son çare olarak...
mevlüdecim çok geçmiş olsun Allah korumuş kuzunu
saolun arkadaşlar teşekkür ederım rabbım korudu kuzumu ucuz atlattık...
eda slm ne yaptık gitcen mı eşinın yanına..
selam millet ben geldim dr daydık bugün ordan anama geçtik eve yeni geldim ceylinin muayenesi yapıldı alerji testi yapıldı haftaya alıcaz sonucu hayırlısıyla bakalım.bu arada bugün sanki doktora gideceğimizi anladı da yüzü gene kabarmıştı dr bu ne dedi bende hep yüzü sönünce gördünüz siz öle denk geldi dedim böle oluyor hep dedim hmm kesin bi alerjik etki var dedi yediklerini söledim falan nezle için ilaç verdi burun spreyi verdi popomuzda kabarmıştı gene tesadüf yani bu kadar olur onun içinde krem yazdı geldik evee ve markete çıkıcam şimdi yemek yapmadım balık alayımda balık yapayım görüşürüz.
Umut yazmayı unutmuşumm tabi diğer Arkadaşlar içinde söylüyorumm...
Geçenlerde yazmıştım zaten su çiçeği aşısı ateş yaptımı diye..
Meğer ateşlenmesinin nedeni aşı yapılırkenn hastaymışş viral enf. varmış...
Aşının bir gün sonrası 39.5 derece ateşle hastanelere gittik kan idrar aldılar ateşnin nedenini bulmak içinn..
Dikkat edinn en ufacık bir burun akıntısında bile yaptırmayınn...
Bu arada saçlarımı boyattım koyu kahveye ve kestirdimde) eski saçım daha güzeldi ben çok beğenmedimm hatta Duygu yazdıkların geldi aklımaa ama buda kullanışlı oldu,hafifledimm:))
Ahh Edaaaa nasıl kıydın kız bana verseydin bari atmasaydın:))Neyse sağlık olsun ara sıra sıaç kestirmekte sanki temizlik gibi oluyor..Güle güle kullan canım..Bu arada saçlarımı boyattım koyu kahveye ve kestirdimde) eski saçım daha güzeldi ben çok beğenmedimm hatta Duygu yazdıkların geldi aklımaa ama buda kullanışlı oldu,hafifledimm:))
GÜNAYDN kızlar uykusuz bi gecenin ardından gene yorucu bir güne başlamış bulunuyoruz.ee nabersiniz.ben çok kıskanç gördüm kendümüüükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yahu her işine koşan ben sevgide en fazlasını hissettirdiğimi dşünen ben yediren içiren altınız temizleyen en çok vakti geçiren gene bene eee bu kız neden sabah yataktan bile kalkar kalkmaz babbaaa diyor babasının diğer odadan sesini duyunca hemen koşuveriyor ona öle bi sarılıyorki bana öle çok az sarılır yani nadiren içinden gelcek hanfendide ölee yada babası etrafta olmayacakkaydirigubbakcemile3 avunuyor sanırsam kaydirigubbakcemile3 aaa yahu tamam önyargılı olmayayım kıskançlığımndandrı diyom ama benim etrafımda bu kadar dönmüyor ulen nedir bu babacı kızımdan çektiğim yaww:roflol::roflol:
Duygucum çaldırdım baya ama belki duymamışsındır diye hatta iki kere aradım sanırım yanlış olmasında belkide işin vardır diye bir dahada aramadım görüşürüz canım öylesine sesinizi duyayım diye aramıştım.Aslıcım dün beni aramışın sanırım telefon bütün gün Egenin elinde basmış görmedim bile tesadüfen cevapsızlarda gördüm ya azmı çaldı acaba duymadım bugün arıcam seni telefonum eşimde gelsin yazayım dedim kusura bakma diye...
Hımm hazır telefon demişken Ayten göremiyorum seni ama dün Deryacım aradı beni senide aramış ama telefondan ulaşamamış değiştiyse bir ulaşsan Deryuş seni merak ediyormuş canım..
iyi alışverişlerr.ogluşum dünden beri öksürüyor hemde öyle böyle degil bazen bizi tutarda durduramayız ya yavrum aynen öyle gece bile anne anne diye yardım et der gibiydi :sinifsinif: kıyamam kuzuma birşey yapamamak ne kadar kötü o yüzden sabah kalkar kalkmaz drdan randevu aldım ögleden sonra 4.30da randevumuz var bizde oraya gidecegiz inşlah önemli birşeyi yoktur. bir türlü iyileşemedik keyfi yerinde çok şükür ama birde yemek yememe problemimiz var aklıma takılan herşeyi soracagım Umutumun ve Edacıgımın söyledigi testide söyleyecegim bakalım yaptırırmı.Bu arada ben birazdan alışverişe çıkıcam carefourda prima 17 liraya düşmüş kullanan arkadaşlara duyrulur..Görüşmek üzere herkese güzel günler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?