2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Mevlüde canım çok çok geçmiş olsun Allah'ım korumuş yavrumuzu ayy bnde çok korkuyorum artık binbir kere dkkat etmemiz gerekiyor sanırım dikkat edin canım kendinize.
Herkese hayırlı akşamlar.

slm kızlar...
mevlüde çok geçmiş olsun.allh bebğini korumuş.çok dikkat etmek gerek yaaa....off bizimki de bazen çok tehlikeli şeyler atlatıyo..allhım hepsini korusun.
umutcum ssize de ailecek çok geçmiş olsun.öenmli birşey değildir canını sıkma.behlülmüz de tez zamnda iyileşir inş.

ya kızlar ben iyice koptum buradan.geçmişi okuyamıyorum.girdiğim zamnlar da son 1-2 sayfayı okuyabiliyorum..sorularınıza falan cevaplar yazamıyorum.sadece öle oratalığa bir selam çakıp kaçıyorum.ama gerçekten burada uzun uzudıya muhabbetleri özledim.beni unutmayın tamam mı?unutursanız küserim.mektubumu keserim heeee ona göre...
hepinizi seviyorum.masum meleklerinizi de öpüyorum.bir buluşma olursa katılmak isterim.işte ozamn rahat rahat konuşuruz.gül bacım be ayarlasana bir buluşma.yoksam yine istinya parkta mı buluşsak ...ama öle bir ayarlayalım ki çoğumuz gelebilsin.eğer kara verirseniz beni de bilgilendirin heee..

öptümm sizleriizemuszemusopuyorumnanaktan:enbuyukkk:

Herkese iyi geceler. Canancımm hoşgeldin canım bizlerde aynı durumdayız güzelim yani ben diyeyim çogunluk adına konuşmuş gibi oldum ama. bazen geldigimde oo sayfalar birikmiş oluyor bazende bir sayfa bile ilerlememiş oluyor mesela bugün hiç gelen giden olmamış.
Kendinize iyi bakın seni unuturmuyuz hiç şekercimm Kıvançını öpüver yerime.

saolun arkadaşlar teşekkür ederım rabbım korudu kuzumu ucuz atlattık...
eda slm ne yaptık gitcen mı eşinın yanına..

Mevlüdeciim çok geçmiş olsun canım,Allah bir daha yaşatmasın..
Çok dikkat etmemiz gerekiyo uzun bir dönem..
Valla her gün 3-4 kaza atlatıyoruz tam eşiğindeyken,,günde en iki kerede kafamızı çarpıyoruz..Az önce yine duvara çarptı kafasını,kıpırmızı oldu alnı..uyutmak zorunda kaldım,Allaha emanet...
Yılbaşından sonra gitmeyi düşünüyorumm tabi sağlımıza kavuşursak İnşallah...
Aslında çokta istekli değilim tamam eşimin yanında olacağım çok güzel ama rahatıma düşkünüm biraz orda ne kadar olsada evin gibi olmayacak..Emanet gibi( Tatilleride çok sevmeme o yüzden,ne bileyimm ev kuşumuyum nee çok sevmiyorum düzenim değişince

Hicrannn geçmişi okumuyormusunn, geçmiş olsun ilk önce...
Ne testi yaptırdınız? sonuçlar niye geç çkıyor anlamadım ne testi ki bu yaafisfisfis

Bu arada saçlarımı boyattım koyu kahveye ve kestirdimde) eski saçım daha güzeldi ben çok beğenmedimm hatta Duygu yazdıkların geldi aklımaa ama buda kullanışlı oldu,hafifledimm:))

edacım eksikolma çok teşekkür ederim canımbenim..iyiki yapmamışlar ozaman..dediğin gibi viralenfeksıyon deyip geçiyolar artık biçok ateş,boğazağrısı vb durumlardaki ortak tanımları..güzel yeğenini görmüştüm bahside geçmişti..malesef dediğin gibi genetik..biyere kadar elden geleni yapıyoruz sonrası bibakıma kaderimiz dnalarımızda..allah beterinden saklasın..hele bi geçsin bakalım boranın şu öksürüğüde artık işallah tezzamanda..bende baktım verdiğin linke evet için rahat etsin bencede doğru yoldasınız..aslında birçok ilaç yanetkisi olan bi kurtarıcı..enaz ilaçla ençok tedavı olabılmeye gayret edıyoruz..öksürük şurupları çok çeşitli..ama bende ilkin ismetin burnu aktıgında pedıtus vermiştim bi ölçek..ama akabınde bi arkadaşım allahrazı olsun,bıdha verme öksürüğü keser ifrazatı hepten atamaz dedi..doktorumuzda aferin verdi..aferin bildigimiz aferin deil ateş düşüren ve ağrıkesici deil..alerjik öksürük ve burun akıntıları içinmiş bende şaşırdım aferin aklımda ateş kesici agrı düşürücü diye kamıştı belkı bu başka versıyonu bilemıyorum..başkada ilaç vermedı ama bu aferınıde bıkaç kez azcık içirebildim kustu..zaten burun akıntısı o lınktekı arkadaşın dediği gibi hepten tıkıyo bebeği ve iştahını kesiyo..bu zamanlarda boranında iştahsızlığı tavan yapmış olabılır buyüzden..bende bıranönce geçsin istiyorum tabiki ismet normale dönsün çünki zaten az yerdik kuşa döndük iyice..sütü balı vsireyi dediğin gibi nezamana kadar vermicez..bende sütü azaltmak istiyorum aslında..ve tahin pekmez verıyodum bıkaç zamandır..bugun hatta sade tahın katmıştım bıraz sütlü mamasına ama poposu hemen kızardı..yani edacım bir dipsiz kuyu...allah yardımcımız olsun başka sıkıntı vermesin ve feraha çıkarsın işallah..

mevlüdecim çook geçmiş olsun..verilmiş sadakanız varmış misali bişi atlattığınız..insanoğlu şaşar mevlüde işte..bi anlık herşey..allaha hep dua edıyorum akıldan izandan ayırma diye..yorgunluk,stres,bianlık dalgınlık korku filmlerini aratmicak felaketler yaratabiliyo.eşinin olgun yaklaşımıda ne hoş..biz çoktan boyle bir durum sonrası tom jerry olmuştuk:)alp abide dirayetiyle koca bi oyuncağı haketmiş:)allaha emanet olun canımbenim..

Umutt canım,ımmuzincin bugün ben büyükler için olanını aldımm,seninde bünyen zayıf ..Sende kullansan iyi olur aslında..
Birde yanında b12 kullanıyorumm balık hafızam için...

GÜNAYDN kızlar uykusuz bi gecenin ardından gene yorucu bir güne başlamış bulunuyoruz.ee nabersiniz.ben çok kıskanç gördüm kendümüüükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yahu her işine koşan ben sevgide en fazlasını hissettirdiğimi dşünen ben yediren içiren altınız temizleyen en çok vakti geçiren gene bene eee bu kız neden sabah yataktan bile kalkar kalkmaz babbaaa diyor babasının diğer odadan sesini duyunca hemen koşuveriyor ona öle bi sarılıyorki bana öle çok az sarılır yani nadiren içinden gelcek hanfendide ölee yada babası etrafta olmayacakkaydirigubbakcemile3 avunuyor sanırsam kaydirigubbakcemile3 aaa yahu tamam önyargılı olmayayım kıskançlığımndandrı diyom ama benim etrafımda bu kadar dönmüyor ulen nedir bu babacı kızımdan çektiğim yaww:roflol::roflol:

Bu arada saçlarımı boyattım koyu kahveye ve kestirdimde) eski saçım daha güzeldi ben çok beğenmedimm hatta Duygu yazdıkların geldi aklımaa ama buda kullanışlı oldu,hafifledimm:))

ohh sıhhatler olsuna.s. bende boyattım saçlarımı kumral aldım boyaı kendim yapayım didim beceremedim sanırım yada boyada bişii vardı katologtakine benzemedi saçım sanki çikolata kahve gibi bişii oldu karamel veya karışık bişii hani güzel rengi ama bana gitmedi bir ara resim koyarım bende bakarsınız belli olurmu okadar bilmem ışıkta koyarım ama tekrar boyatıcam üzerinden zaman gçsin accık .saçlarımda beyazlar başladı 1 yıldır ve çoğalmaya başladı yaşlanıyorum malummm aslında genetik olarak babama çekmişim derdim ama galiba değişti herşey çünki benim babamın saçları beyazlar ve sıkıntılı dönemlerinde fazlalaşır ama sıkıntısını atlatınca bi bakmışsınız beyazlar kaybolmuş benimde öyleydi ara ara bakardm saçımda beyaz olan yerler düzelmiş ama şimdi öle değil artık sanırım

Günaydın herkese yeni yıla bir gün kala neler yapıyorsunuz kızlar:)Geçmişi okumak imkansız gibi oldu benim için hiç vakit ayıramıyorum bende...
Bir kaç yazılana bakabiliyorum sağolsun Ege sayesinde..
Sabah kahvaltı hazırlarken masan krem peyniri kaşla göz arasında almış açmış hemen üstüne başına heryere sürdü temizledim arkadan kahvaltıda bardaktan pipetle süt içiyor pipet kalktı gelmeyince bardağı alıp ters çevirdi üstüne bir daha soyduk giydirdik.Sonra kahvaltı yaptık nasıl olduysa ama benim sabahtan pilim bitti zatenmafoldumben

Mevlüdecim büyük geçmiş olsun Allah korumuş valla bende çok korkarım bir ütüden bir sıcak sudanÇok şükür birşey olmamış tekrar geçmiş olsun canım..

Ahh Edaaaa nasıl kıydın kız bana verseydin bari atmasaydın:))Neyse sağlık olsun ara sıra sıaç kestirmekte sanki temizlik gibi oluyor..Güle güle kullan canım..
Bende yılbaşına boyatayım dedim ama çok kalabalıktı geçenlerde sallama olmasın diye 2010 da gidicem:)Koyu kahve boyatcam nerdeyse siyaha yakın parlak bir renk çıkıyor sonrada yaza kadar bırakayım uzasın boyamayım diyorumda dayanırsam tabi:)
[

günaydın arkadaşlar...
ne güzelsaçlar boyanmışkesılmış..
banada lazımama bu ara hiçuğrasasımyok bakalımesefer bigun giderim inş...
ortalık çarsamba pazarı gıbı bıraz toplayayım görüşürüz...

eşim yenıyıl için bir otel ayarlamışprogramı çok güzel canılı müzik dedı fiyatıda güzelmiş ama ben istemedım alpberk i o ortama sokamam..
odada da bırakamam aklımkalır geceden bişey anlamam oyuzden başka bir seneye kaldı ancak anneme falan bırakırsam olur...
8 ocak benımdoğum gunum bakalımo gun güzel bir yemek yerız heralde cuma ya gelıyo sanırım her yer kapalı olur

Günaydınnnn gününüzz güzel olsunn.
Edacımm, Hicrancımm saçlarınızı güle güle kullanın.
Hicrancımm sana katılıyorum arkadaşım bütün gününü benle geçiriyor beyfendi ama dedigin gibi sabah kalkar kalkmaz baba yatarken baba aa diyorum anne anne.:))

Hicrancım kızlar babaya düşkün diye boşuna dememişler:)Kızlar babaya oğlanlar anayakaydirigubbakcemile3
Bizimkide tam tersi bana yapışır babasına sarılmaz etmez zorla yanında tutar ki o kadar ilgili bir baba olmasına rağmen..Bazen eşim diyor nankör evlat işte bu diyor:))Ama mesela markete gitsin yada başka bir yere koşa koşa kapıya çıkar babasının kucağına atlar menfaatleri doğrultusunda babasına koşar yani:)))
Bu arada sende saçlarını güle güle kullanopuyorumnanaktan

Aslıcım dün beni aramışın sanırım telefon bütün gün Egenin elinde basmış görmedim bile tesadüfen cevapsızlarda gördüm ya azmı çaldı acaba duymadım bugün arıcam seni telefonum eşimde gelsin yazayım dedim kusura bakma diye...
Hımm hazır telefon demişken Ayten göremiyorum seni ama dün Deryacım aradı beni senide aramış ama telefondan ulaşamamış değiştiyse bir ulaşsan Deryuş seni merak ediyormuş canım..

merhaba hanımlar

saçlar boyanmış yeni yılda güle güle kullanın benim hediyelerimde geldi. gülsüm çok teşekkür ederim canım

Bu arada ben birazdan alışverişe çıkıcam carefourda prima 17 liraya düşmüş kullanan arkadaşlara duyrulur..Görüşmek üzere herkese güzel günler...

Duygucum çaldırdım baya ama belki duymamışsındır diye hatta iki kere aradım sanırım yanlış olmasında belkide işin vardır diye bir dahada aramadım görüşürüz canım öylesine sesinizi duyayım diye aramıştım.
Bu arada ben birazdan alışverişe çıkıcam carefourda prima 17 liraya düşmüş kullanan arkadaşlara duyrulur..Görüşmek üzere herkese güzel günler...
iyi alışverişlerr.ogluşum dünden beri öksürüyor hemde öyle böyle degil bazen bizi tutarda durduramayız ya yavrum aynen öyle gece bile anne anne diye yardım et der gibiydi :sinifsinif: kıyamam kuzuma birşey yapamamak ne kadar kötü o yüzden sabah kalkar kalkmaz drdan randevu aldım ögleden sonra 4.30da randevumuz var bizde oraya gidecegiz inşlah önemli birşeyi yoktur. bir türlü iyileşemedik keyfi yerinde çok şükür ama birde yemek yememe problemimiz var aklıma takılan herşeyi soracagım Umutumun ve Edacıgımın söyledigi testide söyleyecegim bakalım yaptırırmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…