Seher canım Allahın izniyle bir şey olmaz ablamın kistide vardı aldılar sezeryanla kalbinizi ferah tutun her doğumda farklı farklı tehlikelerden bahsediyorlar biliyosun o yüzden düşünmeyin kötü şeyler..
Ben bu sene anaokulunan mı kreşemi versem bilemedimm .
Müjde sen hangi okulu düşünüyorsun Doğa kolejine baktım çok kazık bir seferliğine olsa hadi her sene o fiyat verilir mi ya birde iki çocuk ..
O taraflarda vakıf özel okulları çok şanslısınız ..
Selam kızlar
Ayça çok hasta geçen perş. beri
boğazı şiş,kulak altı beze içindekan tahlili verdik enfeksiyon değerleri çok yüksek çıktı
ishal,burun tıkalı ve 5 gündür ateşli,tonsilit dedi dr,bu nasıl bişey dedi hiç bu kadar kötüsünü görmemiştim dedi
penisiline bile dirençliymiş ona rağmen mecburen
iğne oluyor penisilin her akşam
öldüm elinden hiç bu kadar kötü olmamıştı,allahım şifa versin bütün hasta yavrulara annelere de sabır
dua eden arkadaşlar çok teşekkürler. allaha şükür kardeşim de bebiş de kurtuldu. kardeşiminki normal bir kist değildi tümördü onu da almışlar ondan endişeliydik ama şükür atlattık
Selam kızlar
boğazı şiş,kulak altı beze içindekan tahlili verdik enfeksiyon değerleri çok yüksek çıktı
ishal,burun tıkalı ve 5 gündür ateşli,tonsilit dedi dr,bu nasıl bişey dedi hiç bu kadar kötüsünü görmemiştim dedi
öldüm elinden hiç bu kadar kötü olmamıştı,allahım şifa versin bütün hasta yavrulara annelere de sabır
Selam kızlar
Ah canım gecmis olsun kuzuya,inşallah en kısa zamanda iyileşir..hep okuldan aliyolar bence mikrobu..benimde ayse beril in ciğerleri tıkanmış, nebul aldık eve, buhar yapıyoruz sürekli.. Buyuyolar ama nasilll
Size de geçmiş olsun canımGülcüm bide doktoruna sor gerçi yinede ama adacayi gargarasi rahatlatıyor aklında olsun
ohhh ne güzel çoğu bitmiiiş azı kalmış Deryacıımgülcüm çok geçmiş olsun ayçaya inşallah daha iyicedir.
benim de yarın işyerinde son günüm artık dinlenmek istiyorum.3 haftam kalıyor doğuma Allahın izni ile.
ama hala isim bulamadık sürekli yeni isimler buluyoruz ismi ile doğar inşallah.
belki miraç kandili gününe gün verirse dr.miraç ismini de koyabiliriz.bunun dışında ömer faruk ali eymen filan var aklımızda.Rabbim hayırlısını nasip etsin.
(null)
Gecmis olsun canım sehercimm.. Dogrusu hastalık zaten zorken şimdi iki katına çıkıyor maalesef.. Hiç hasta olmasın cocuklarimizzz ...
Bizim Haziran sonunda inşallah... Bende çocuklarla tek basıma dışarı çıkabilmeyi isterdim ama hep yardimciyla çıkıyorum ve istediğim gibi hareket edemiyorumhaftasonu bir düğüne katilicaz ilk defa hepsini bu kadar uzun süre birakicaz evde, bakalım nolucak..
Bu arada aptal kilom 1 gr inmiyor bı türlü, bende can Boğazdan çıkar diye bir kitap aldım vede çok duzgun bir yeme sisteminden bahsediyor, onu uyguluyorum bakalım neler olucak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?