2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Seher canım Allahın izniyle bir şey olmaz ablamın kistide vardı aldılar sezeryanla kalbinizi ferah tutun her doğumda farklı farklı tehlikelerden bahsediyorlar biliyosun o yüzden düşünmeyin kötü şeyler..
Ben bu sene anaokulunan mı kreşemi versem bilemedimm .
Müjde sen hangi okulu düşünüyorsun Doğa kolejine baktım çok kazık bir seferliğine olsa hadi her sene o fiyat verilir mi ya birde iki çocuk ..
O taraflarda vakıf özel okulları çok şanslısınız ..

Saint Joseph in anaokulu var küçük Prens , Üsküdar Amerikan ve sev var ama şans iste.. Yegenlerim okuyolar bu okullarda ve erken davranmak lazım bunu biliyorum canım.. Tabi kazık artık tüm okullar ama yapicak bisey yok, bide beni duşun carpi üç benim hepp

doğanın fiyatlarına bende baktım canım ya çok pahalı bizim gücümüz yetmez ona. bakalım yapıcaz birşeyler okul araştırmaya başladım şimdiden valla. Allah hayırlısını versin herkeze.

Selam kızlar
Ayça çok hasta geçen perş. beri

boğazı şiş,kulak altı beze içinde kan tahlili verdik enfeksiyon değerleri çok yüksek çıktı
ishal,burun tıkalı ve 5 gündür ateşli,tonsilit dedi dr,bu nasıl bişey dedi hiç bu kadar kötüsünü görmemiştim dedi
penisiline bile dirençliymiş ona rağmen mecburen
iğne oluyor penisilin her akşam
öldüm elinden hiç bu kadar kötü olmamıştı,allahım şifa versin bütün hasta yavrulara annelere de sabır

dua eden arkadaşlar çok teşekkürler. allaha şükür kardeşim de bebiş de kurtuldu. kardeşiminki normal bir kist değildi tümördü onu da almışlar ondan endişeliydik ama şükür atlattık

gül canım geçmiş olsun ayçaya. hamileyken de zor oluyor sana da allah kolaylık versin

dua eden arkadaşlar çok teşekkürler. allaha şükür kardeşim de bebiş de kurtuldu. kardeşiminki normal bir kist değildi tümördü onu da almışlar ondan endişeliydik ama şükür atlattık

aaa canım geçmişş olsunnnnnn.. allahım bidaha göstermesinnn... tekrar çok geçmiş olsunnnnnnn.........

çok geçmiş olsun canım benim inşallah iyileşir en kısa zamanda. çok zor valla Allah sana kolaylık versin.

Ah canım gecmis olsun kuzuya,inşallah en kısa zamanda iyileşir..hep okuldan aliyolar bence mikrobu..benimde ayse beril in ciğerleri tıkanmış, nebul aldık eve, buhar yapıyoruz sürekli.. Buyuyolar ama nasilll

Gülcüm bide doktoruna sor gerçi yinede ama adacayi gargarasi rahatlatıyor aklında olsun

gülcüm çok geçmiş olsun ayçaya inşallah daha iyicedir.
benim de yarın işyerinde son günüm artık dinlenmek istiyorum.3 haftam kalıyor doğuma Allahın izni ile.
ama hala isim bulamadık sürekli yeni isimler buluyoruz ismi ile doğar inşallah.
belki miraç kandili gününe gün verirse dr.miraç ismini de koyabiliriz.bunun dışında ömer faruk ali eymen filan var aklımızda.Rabbim hayırlısını nasip etsin.

Ah canım gecmis olsun kuzuya,inşallah en kısa zamanda iyileşir..hep okuldan aliyolar bence mikrobu..benimde ayse beril in ciğerleri tıkanmış, nebul aldık eve, buhar yapıyoruz sürekli.. Buyuyolar ama nasilll

Gülcüm bide doktoruna sor gerçi yinede ama adacayi gargarasi rahatlatıyor aklında olsun
Size de geçmiş olsun canım
çok zor günler geçirdik ama atlattı sanırım bugün son iğnesi vardı yaptırmicaz
daha da iyi olur inşallah,iştah 0,huysuzluk 10
diyorum offff
adaçayını hiç duymadım boğaza mı iyi geliyomuş,ağzına sürmezkiii

ohhh ne güzel çoğu bitmiiiş azı kalmış Deryacıım
hadi hayırlı doğumlar,sağlıkla gelsin 2. paşan inşallah
Biz de Mehmet Bişey koyacaz ama bişeyine karar veremedik...

Huuuu kizlarr kimse gelmiyor artikkkk nerelerdesinizzzzz
Gülcüm Ayça iyilesmistir inşallah.. Adacayini gargara yaptiriyosun olduğu kadar artık ... Serraya yaptırdım ben ama ayse beril yapamiyo tabiii

ben geldim müjdecim. havalar ısınınca buralar tenhalaşıyor.utku hastaydı iki gün ateşlendi ve ishal oldu çok şükür bugün daha iyi iki çocukla hastalık çok zormuş heleki ishal...
zilli kızım betül minam da emmeyi bıraktı daha üç aylığım emmem lazım demedi sağıp veriyorum bende. bizden haberler bu kadar
müjdecim sizin yolculuk ne zaman

Gecmis olsun canım sehercimm.. Dogrusu hastalık zaten zorken şimdi iki katına çıkıyor maalesef.. Hiç hasta olmasın cocuklarimizzz ...
Bizim Haziran sonunda inşallah... Bende çocuklarla tek basıma dışarı çıkabilmeyi isterdim ama hep yardimciyla çıkıyorum ve istediğim gibi hareket edemiyorum haftasonu bir düğüne katilicaz ilk defa hepsini bu kadar uzun süre birakicaz evde, bakalım nolucak..
Bu arada aptal kilom 1 gr inmiyor bı türlü, bende can Boğazdan çıkar diye bir kitap aldım vede çok duzgun bir yeme sisteminden bahsediyor, onu uyguluyorum bakalım neler olucak :)

sağol müjdecim.
canım sen gr veremiyorum diyosun ya almamayı beceremeyenler napsın mesela ben... hızla kilo alıyorum ve kendime dur diyemiyorum kız da emmiyor yandım ben

Hepinize İyi Günler...
Ben yoğunluktan buraya pek uğrayamadım.Umarım herkes iyidir?Ayça hastalanmış çook geçmiş olsun.Bi anne için hastalık gerçekten çok zor.Ama Allah daha kötüsünü vermesin.Dün bir arkadaşımın 4,5 yaşındaki kızının camdan düşerek öldüğü haberini aldım.O kadar kötü oldum ki ağla ağla, tüm gece Emir Nidali emzirmeye kalktığımda dua ettim.Allah annesine tüm yakınlarına sabır versin.Gerçekten çok zor bir imtihan.Annesi evdeyken çocuklar saklambaç oynuyormuş o arada camdan düş 3 kardeşin en büyüğüydü düşen.Gerçekten yazarken bile kötü oluyorum.Rabbim sabır versin çok zor!...

Sema çok üzüldüm canım yaas, Allah anasına babasına sabır versin çok aci bisey insanhaberlerde bile görünce ici sızlıyor

Allah ailesine sabır versin
Bugün bebeğin cinsiyetini öğrendim bir oğlum daha olacak Allah izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…