2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar...dün akşam üzerimi değiştirirken tunahan karyolaya çıktı kafanı vurursun dememe kalmadı zıplıydu yatakta ellerini duvara vuruyo oynuyo aniden suratını bi vurdu duvara nasıl ağladı alnı kıpkırmızı oldu bi jel var hemen ondan sürdüm şişmesin diye ama ben tunahan dan çok ağladımm...Allahım ya burnu kırısaydı...offf kızlar yaa çok korkuyorum artık...

deryacım canımm çok geçmiş olsunn Allah'ım bu minik kuzuların hepsi çok hareketli Allah'ım korusun beterinden canım inşlah daha iyidir şmdi Tunahanımız.

geçmiş olsun derya artık bunları tutmak zorlaştı iyice... her an yaramazlık peşindeler...
inşallah tekrarlamaz canım...

az önce bi konu gördüm iştahsız bebekler için...
belki ilgilenenler olur...
http://www.kadinlarkulubu.com/beslenme/40311-istahsiz-cocuklara-cozum.html

biz de hala kendimizi toparlayamadık... eşim her geçen gün daha da üzülüyo... Allahım acil şifa versin inşallah... çok özledim kocişimi... hiç bana sarılmadan uyumazdı dün geldi ne kadar yorulmuş artık anında uyudu kaldı...yazık onun ailesi ne halde kimbilir...senağlama

deryacım çok geçmiş olsun neysekı şimdi ıyıymiş artık çok dıkkatlı olmak lazım insan ne kadar çok üzülüyo kuzucuklara bişey olunca...

Deryacım çok geçmiş olsun.ınan sen ne kadar dikkat etsen de bişeyin olacağı varsa oluyor.Artık böyle düşünüyorum gözümün önünde Alya bi düştü kafasını karyolaya çok kötü şişti.ınsanın içi gidiyor ama galiba yavaş yavaş alışıyorum ben de.ılkinde çok daha panik oluyordum ama şimdi hemen tedavi uyguluyorum.Tabi Rabbim beterlerinden korusun.Ki ben çok dayanıklı bi tip değilimdir.

size de geçmiş olsun semacım....al benden de o kadar hiç metanetli dğeilimdir bende dayanamam hemen ağlarım en azyıf yönüm budur benide...dedğin gibi ilk zamanlar çok panikliyodum bende şimdi artık hemen bişiler yapmaya çalışıyorum...

selam millet ben geldim yorgun savaşçıı =( ev temizledim bugün toz olmuştu baya süpürdüm sildim mutfak toplandı dezenfekte edildi çamaşır makinesi açıldı bulaşık makinesi boşaltılıp dolduruldu ceylin yıkandı alışverişe gidildi yemek koydum pişiyo sonrada pilavı koyucam ocağa bende BıTTTıııııııMMMMMMMMM

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 iyi iyi yalnız olmadığıma sevindimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hicran gerçekten insan bitiyo aksam yatınca nasıl yorulmusum dıyorum..
bende aynen az bulaaşık vardı yıkadım evı sıldım süpürdum çamaşır astım topladım şimdi alpberk iyedirdım alışverişe gidicem gelınce ancak yemek koyarım aksam da babası alpberk e bakar ben ütü yapıcam mecbur kadınıda çağırmadım bu hafta bakalım bende bittim ama...

semacım sizede geçmilolsun şimdi iyidir umarım aylacım..
kızlar alışverişten somra görüşürüz...

sağol duygucum yaptık işte bi esti kafaya aldım boyadım fena değil renk ama benim tarzım değil pek neyse oldu artık sonrakini kuaförüme gitçem bende kaydirigubbakcemile5

bu evlatlarn babacılığını esefle kınıyorum:umursamaz:kaydirigubbakcemile3 seninki gene iyi bak en azından işine gelince babacı olmuyor benimkide genelde babası çıkarıyo dışarı ondan olmasın bu düşkünlük iuyom eşime kıskanma diyorrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ohhh sefanız olsun biz evdeyiz yeni yıla evimizde gircez ee artıkın tüm yıl evde kalırızzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bu arada benimde 17 ocak doğum günüm sendemi oğlaktın kızzzkaydirigubbakcemile5

canım yaaa canı çok yanmıştır mutlaka.geçmişler olsun bu aralar çocuklar iyice hareketlendi ama önine geçilemez kazalar oluyor böle işte ne kadar dikkat edersen et bizde dün dr gideceğimiz zaman dış kapı açıktı çizmelerimi değişiyordum ilk giydiğim sıkınca döndüm dolaptan diğerini aliim derken aradan fırladı benim zilli kızım ee tabii acele ettiği içinde dengesini kaybetti kapı eşiğini düşünemedi yüzüstü kapaklandı emzik vardı ağzındada küt diye sesi geldi resmen burnu kırıldı dedim bakamadım bile yüzüne eşime bak sen diyom bişii varmı ama bana öle bi yapıştıki istesemde yüzüne bakamıyom sarılmasından eşim ağzında kan var deyince zor ayırdım ceylinin kollarını boynumdan ağzını okladım hemen üst dudak içten yarım cm kadar yarılmış ordan kan geliyormuş yine bunada şükür dedim ya diş olsaydı ama eşimle ufak bi münakaşa da yaptık bu kısa zamanda tabii sen bakmadın ben bakmadım dı diye .neyseki ucuz atlattık allahtan dr gidiyorduk dr sorun yok dedi ağzına bakınca dişlerde zedelenme yok dedi:Saruboceq::Saruboceq:

allah yardımcımız olsun valla mevlüdecim zor heleki bu ara kendimi iyiyce temizlik elemanı gibi hissetmeye başladım isyanımı ev ahalisi çok yakinen duydu kaydirigubbakcemile3

Ohhhh ellerine sağlık.Bittiğin kadar da acayip rahatlamışsındır Hicrancım.
İşin en güzel tarafı oturtuduğunda her tarafın tertemiz olduğunu görmek ve bilmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…