Günaydınnnn gününüzz güzel olsunn.
Edacımm, Hicrancımm saçlarınızı güle güle kullanın.
Hicrancımm sana katılıyorum arkadaşım bütün gününü benle geçiriyor beyfendi ama dedigin gibi sabah kalkar kalkmaz baba yatarken baba aa diyorum anne anne.:))
hicran gerçekten insan bitiyo aksam yatınca nasıl yorulmusum dıyorum..selam millet ben geldim yorgun savaşçıı =( ev temizledim bugün toz olmuştu baya süpürdüm sildim mutfak toplandı dezenfekte edildi çamaşır makinesi açıldı bulaşık makinesi boşaltılıp dolduruldu ceylin yıkandı alışverişe gidildi yemek koydum pişiyo sonrada pilavı koyucam ocağa bende BİTTTİİİİİİİMMMMMMMMM
Hicrancım kızlar babaya düşkün diye boşuna dememişler:)Kızlar babaya oğlanlar anayakaydirigubbakcemile3
Bizimkide tam tersi bana yapışır babasına sarılmaz etmez zorla yanında tutar ki o kadar ilgili bir baba olmasına rağmen..Bazen eşim diyor nankör evlat işte bu diyor:))Ama mesela markete gitsin yada başka bir yere koşa koşa kapıya çıkar babasının kucağına atlar menfaatleri doğrultusunda babasına koşar yani:)))
Bu arada sende saçlarını güle güle kullanopuyorumnanaktan
eşim yenıyıl için bir otel ayarlamışprogramı çok güzel canılı müzik dedı fiyatıda güzelmiş ama ben istemedım alpberk i o ortama sokamam..
odada da bırakamam aklımkalır geceden bişey anlamam oyuzden başka bir seneye kaldı ancak anneme falan bırakırsam olur...
8 ocak benımdoğum gunum bakalımo gun güzel bir yemek yerız heralde cuma ya gelıyo sanırım her yer kapalı olur
selam kızlar...dün akşam üzerimi değiştirirken tunahan karyolaya çıktı kafanı vurursun dememe kalmadı zıplıydu yatakta ellerini duvara vuruyo oynuyo aniden suratını bi vurdu duvara nasıl ağladı alnı kıpkırmızı oldu bi jel var hemen ondan sürdüm şişmesin diye ama ben tunahan dan çok ağladımm...Allahım ya burnu kırısaydı...offf kızlar yaa çok korkuyorum artık...
hicran gerçekten insan bitiyo aksam yatınca nasıl yorulmusum dıyorum..
bende aynen az bulaaşık vardı yıkadım evı sıldım süpürdum çamaşır astım topladım şimdi alpberk iyedirdım alışverişe gidicem gelınce ancak yemek koyarım aksam da babası alpberk e bakar ben ütü yapıcam mecbur kadınıda çağırmadım bu hafta bakalım bende bittim ama...
semacım sizede geçmilolsun şimdi iyidir umarım aylacım..
kızlar alışverişten somra görüşürüz...
selam millet ben geldim yorgun savaşçıı =( ev temizledim bugün toz olmuştu baya süpürdüm sildim mutfak toplandı dezenfekte edildi çamaşır makinesi açıldı bulaşık makinesi boşaltılıp dolduruldu ceylin yıkandı alışverişe gidildi yemek koydum pişiyo sonrada pilavı koyucam ocağa bende BİTTTİİİİİİİMMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?