2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay hicoşum size de geçmiş olsun...Allahım korusunnn yavrularımızı en büyük duam budur...
sağol canım bilmukabele opuyorumnanaktan
Ohhhh ellerine sağlık.Bittiğin kadar da acayip rahatlamışsındır Hicrancım.
İşin en güzel tarafı oturtuduğunda her tarafın tertemiz olduğunu görmek ve bilmek...
evet orası öyle ama yorgunluktanda heryanım ağrıyor artık kafamçokkarıştı allahtan eşim evdeydi bugün de o sayee biraz temizlik yapabildim yoksam evi mok götürecekti zaten alerjimiz var hep temiz olması gerekiyor evin ama bazen ipin ucu kaçıyor valla heleki ben hem nezleyim hem toz allerjim sayesinde birkaç kez peşpeşe hapşırıp duruyom bugün kafamçokkarıştı
Hicran canım çoook geçmiş olsun.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sağol canım allah razı olsun hepinizdena.s.

Mevlüde aman dikkat bundan sonra canım,bi sadaka ver bence,ya o su kaynamış olsaydı aman amannnnn,Geçmişler olsun.

Biz yarın yolllara dökülecez,Gökçeadaya gidiyoruz yılbaşı için,son ders izin alacam,Eceabattan feribota binicez..Arkadaşlarımız var orda,ıskenderundan tayinleri oraya çıkmıştı onlarla orduevinde eğlenceleri varmış oraya takılacaz.Asker eşi olmanın avantajlarından biri de bu her ilde,ilçede,köyde bi tanıdığın bulunuyor valla karış karış gezebiliyorsunuz canım Türkiyemi...

Ben bavul yapmaya gidiyorum.Size sevgiler.
Ayy geçen yılbaşı miniklerimiz daha da miniklerdi,ben doğum iznindeydim
ev hanımıydım yani,kaynanayla evde girmiştik yeni yıla,Ayça sadece anne sütü alıyordu
ne çabuk geçti koca yıl:umursamaz:

Şımdiden iyi yıllar,geçen yıllaradan daha güzel olsun 2010...
Bebekleriniz kucaklarınızı sevgiyle,elma elma yanaklı sağlıkla,aşkla,mutlulukla,huzurla doldursun...
Yeni yılımız kutlu olsun.
opuyorumnanaktan

hicran canım iyigunlerde kullan saçını..
hicran bende evde gircemyenı yıla gitmekistemıyorumoğluşumla oğluşumsuzdaolmaz zaten...

Bu arada ben birazdan alışverişe çıkıcam carefourda prima 17 liraya düşmüş kullanan arkadaşlara duyrulur..Görüşmek üzere herkese güzel günler...

Duygu canım,nerden duyuyorsun indirimleri? merak ettimm:)) bir gün öncesinden söylesen olmaz mı yaa:kedi:

Aslıcımm gittiniz mi dr.a?

Hicrann seni hiçç sevmiyorummmklava:klava:

Mevlüdecimm doğru karar vermişsin,rahat edemezdinn,burnundan gelirdi...

Tunahan beye geçmiş olsun.....
Bizde bugün kafamızı çarptık yinee hem sabah hem akşam...

2009 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2010 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamınızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep sizinle olsun. Yeni yılın size ve tüm sevdiklerinize sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakannehirakannehirakannehir::uhm::uhm::sm_confused:senağlama niyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

hicran canım iyigunlerde kullan saçını..
hicran bende evde gircemyenı yıla gitmekistemıyorumoğluşumla oğluşumsuzdaolmaz zaten...

sağol canım.ama yeni yıla bi girelim takrar boyatacam sevmedim rengini eşimde eski haline dön diyor ya sarı ya kendi rengin diyo sana daha yakışıyor o renkler diyo bakalım napıcaz.

yavrularımızdan ayrı yeni yıla girilmez zaten taş oluruz TAŞŞŞkaydirigubbakcemile3 şak bi yana valla bizde evde güzel güzel çekirdek aile yeni yıla giricez bir çok ümitle hayalle ve huzurla tabii belki kardeşlerim gelir belli değil ama olsun napalım ailemiz hep bir arada olsunda gerisi hepsi boşş asıl mutlulukk aileyle yaşanan güzel anlardır kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
kız edaaa sölesene noldukiii neden sevmiyon beniii yok yani sevmek zorunda deelsinde neden sevmiyon beniiiii hüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

edaaaaaaaaaaaaa hşşşşşşşşşşşşşştttttttttttttttt sölesene gııı çatlatma adamıı nettimki gene bennn =(

Ayy napimmm sana sorularımı görmüyosunn bende böyle dikkatini çekeyim dedimmmm hehe nasıl gördün ammaasırnaşık şey

Yaww bizim dr 4 yaşına kadar bekleyin dedi yanıltıcı oluyormuş
Sizin dr. ne testi yaptırdı anlayamadımm?

len bende nettim acep dedim ciddiye aldım nebliim belki bişii demişindir okumamışımdır yada yanlış bi cevaplama mı yaptım acep kıracak bişiimi dedim acep diye düşündüm yaniii ne yalan söliiim bazen olur öle patavatsızlıklarımda ondan şüpheye düştümmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

avatarını niye değiştin kız önceki hali daha güzeldi bölle cadılara benzemişinn =))))))))))))))))))))))))))))))))9

Oh iyi olmuş napimm sen de benimm sorularıma baksaydın:gitme::gitme::sinifsinif:

İlk resim photoshopluydu şimdiki gerçekmafoldumben Artıkk kandırmayayım sizi dedimmakannehir

kusur bakma canım yaa görmedim bazen öle üstten geçiyom yada sayfayı atlıyom bakamıyom soryyyyyyyy:kedi:

bizimkide ıge testi canım kesin olmayabilir gibi bişiiler dedi ama yapalımda dedi hem ben cerrahpaşada yptırdım testi para için olsaydı yap demezdi sanırım =(
şansımı denemek istedim bizim alerjilerimiz çok bunalttı artık o nedenle yaptırmak istedim dr yapalım demişti zaten 3 aydır erteleniyordu bakalım hayırlısı görcez ne çıkacak

Son düzenleme:
Oh iyi olmuş napimm sen de benimm sorularıma baksaydın:gitme::gitme::sinifsinif:

İlk resim photoshopluydu şimdiki gerçekmafoldumben Artıkk kandırmayayım sizi dedimmakannehir

hhmm aile fotosu koymuşsun ama belli olmuor sadece silüetler belli neyse ne olduğunu biliyoz ya yeter allah hiç bozmasın mutluluğunuzu

ben ceylinin mamasını bekliyordum hazırladım mamayı vermeye çalışayım da yatayım bende uykum geldi çok şükürrrr zaten uykusuzluk çekiyom kızda uyuyor maşallah bu akşam 2 saat oldu tık yok inşallah derin uyurda bende rahat bi uyku çekerim
iyi gecelerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…