sağol canım bilmukabele opuyorumnanaktanay hicoşum size de geçmiş olsun...Allahım korusunnn yavrularımızı en büyük duam budur...
evet orası öyle ama yorgunluktanda heryanım ağrıyor artık kafamçokkarıştı allahtan eşim evdeydi bugün de o sayee biraz temizlik yapabildim yoksam evi mok götürecekti zaten alerjimiz var hep temiz olması gerekiyor evin ama bazen ipin ucu kaçıyor valla heleki ben hem nezleyim hem toz allerjim sayesinde birkaç kez peşpeşe hapşırıp duruyom bugün kafamçokkarıştıOhhhh ellerine sağlık.Bittiğin kadar da acayip rahatlamışsındır Hicrancım.
İşin en güzel tarafı oturtuduğunda her tarafın tertemiz olduğunu görmek ve bilmek...
Hicran canım çoook geçmiş olsun.
Bu arada ben birazdan alışverişe çıkıcam carefourda prima 17 liraya düşmüş kullanan arkadaşlara duyrulur..Görüşmek üzere herkese güzel günler...
Duygu canım,nerden duyuyorsun indirimleri? merak ettimm:)) bir gün öncesinden söylesen olmaz mı yaa:kedi:
Aslıcımm gittiniz mi dr.a?
Hicrann seni hiçç sevmiyorummmklava: klava:
Mevlüdecimm doğru karar vermişsin,rahat edemezdinn,burnundan gelirdi...
Tunahan beye geçmiş olsun.....
Bizde bugün kafamızı çarptık yinee hem sabah hem akşam...
hicran canım iyigunlerde kullan saçını..
hicran bende evde gircemyenı yıla gitmekistemıyorumoğluşumla oğluşumsuzdaolmaz zaten...
edaaaaaaaaaaaaa hşşşşşşşşşşşşşştttttttttttttttt sölesene gııı çatlatma adamıı nettimki gene bennn =(
zemuszemusopuyorumnanaktanhihoyyytlülülülülülülülülülülülü:hulya:
Ayy napimmm sana sorularımı görmüyosunn bende böyle dikkatini çekeyim dedimmmm hehe nasıl gördün ammaasırnaşık şey
Yaww bizim dr 4 yaşına kadar bekleyin dedi yanıltıcı oluyormuş
Sizin dr. ne testi yaptırdı anlayamadımm?
Oh iyi olmuş napimm sen de benimm sorularıma baksaydın:gitme::gitme::sinifsinif:
İlk resim photoshopluydu şimdiki gerçekmafoldumben Artıkk kandırmayayım sizi dedimmakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?