2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınnlar
Edacım ben hemen hergün alcak birşey için alışverişte olduğum için mutlaka duyuyorum dünden önceki gün tesadüfen carefoura gittiğimde katalogta gördüm özel bir yerden almıyorum yani haberi canım:)
Daha önce haber veriyordumda rahatsızlık vermiyim dedimdelikafaduldendelikafaduldenNe olur ne olmaz:)))
Yine aklıma geldikçe söylerim canım:)
Ona yakın olanı söyleyim o zaman sana 7 ocak a kadar diasada prima+orkid 20.90 ytl yani aynı fiyata geliyor:roflol:
Ben ikisindende 1 er paket stokladımyerimseniben

Son düzenleme:
Buda Eguştan yılbaşı fotoğrafı dün avm de kidylands te çekildi:)Baya korktu Noel babadan ama zorlada olsa oturdu:))
Ben kahvaltı hazırlamaya gidiyorum Rabbim herkesin gönlüne göre versin bu yılda..Görüşürüz...

Son düzenleme:
ee millet selamlar nerdesiniz akşama hazırlıkmı var yoksam =)) ben aldım kuruyemişlerimi meyve sularımı abur cuburlarımı gazlı içeceklerimi kahvelerimi akşam ptt yapıcazzz =))

duygu kız allah iyiliğini versin emii korkar tabii çocuk sakallı bi moruk kucaklamak istiyor neticede çocuğu =))
ama şaşkın şaşkın bakmış yavrum yaa öp onu annesi benim için

slm kızlar
bende eşimın dışarda geçirelımteklıfını kabul etmedıği için aksam için hazırlık yapıp gönlünü alayım dedımtv mizde bağlanmadı daha oyuzden arada sıkılıyo paşam...
akşma lahana sırıcam lahanaları hazırladım alp ın uyumasını beklıyo sonrada çıkıp babamıza yenı yıl hedıyesı bakalım güzel bişey bulursa alıcaz oğlumla alışverişde yapılacak biraz bu gün iş çok anlayacağınız...
hicran oh ne güzel....

Yeni yilda hersey gonlunuzce olsun,
bekarlar zengin koca bulsun,
evlilerin ikiz cocuklari olsun,
bayanlar bol bol alis veris yapsin,
herkes cok para kazansin,
kilolular zayiflasin,
Issizler is bulsun,
Isinden memnun olmayan is degistirsin,
Isteyen baska ulkeye gitsin,
Piyangodan cok para ciksin,
Sigara icenler biraksin,
Herkes sebze meyve yesin,
Hayat hep tatil olsun,
Imanimiz guclu olsun,
Yuzunuz hep gulsun,
Daha ne olsun, MUTLULUK olsun,
Yani herkesin her istedigi kabul olsun...
Yeni yiliniz KUTLU, MUTLU, EGLENCELI, SAGLIKLI, PARALI olsun... opuyorumnanaktan
DAHA NICE MUTLU YARINLARA....
mevlüde a.s.a.s.

eguşuma gene bayıldım maşallah...suratını yirim onun ben....mevlüdecim çok gsel olmuş bu dilekler...bende şimdiden kutluyorum yeni yılınızı...hepimize önce sağlık,bol para ve huzur diliyorum....

duygu kız allah iyiliğini versin emii korkar tabii çocuk sakallı bi moruk kucaklamak istiyor neticede çocuğu =))
ama şaşkın şaşkın bakmış yavrum yaa öp onu annesi benim için

duygucum canım gerçektende nasıl saşkın ve ürkek bakmış egem yerim onu ben

eguşuma gene bayıldım maşallah...suratını yirim onun ben....mevlüdecim çok gsel olmuş bu dilekler...bende şimdiden kutluyorum yeni yılınızı...hepimize önce sağlık,bol para ve huzur diliyorum....

Hepinize teşekkürler arkadaşlar:)
Hicrancım dediğin gibi sakallı görünce herhalde tuhaf geldi balonu bile almadan kaçtıkaydirigubbakcemile3
Bizde evimizdeyiz bu akşam eşimin ailesi dışarda kutlucak bizide çağırdılar ama ben gitmek istemiyorum çocukla asla olmuyor öyle ortamlar..Pazar günü arkadaşımın yemekli düğünü vardı ben çocuk bakıcılığı yaptım resmen kimseyede gitmedi sürekli masadaki mezelere yemeklere el sokmaya çalışan bir tip tam bir dadıydım resmen o akşam ders oldu bana..Sonra uykusu geldi başladı ağlamaya apar topar kalktık..Gitmesem daha iyidi ama çok yakın arkadaşımdı..Neyse işte bu yüzden kendini bilmeden dışarı çıkmak haram bana bunu anladım..
Mevlüdecim güzel dileklerin için çok teşekkürler:)
Demek lahana sarıyorsun maşallah ya hayatta beceremem o işleri ama lahana sarmasına bayılırım:)Bende gidip yaprak sarma aldım napıyım:kedi:

AMİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bugün gelmeyenlere ceza vericem cezaa insan bi yeni yılımızı kutlar neresiniz kızlarr şşşştttttttttttttt

canan yok
betüş yok
fatma yok
derya o zaten nadir gelir
aslı yok
ayten yok
emel yok
eda yok
seda nadiren gelirr zaten
umut
yok
gül yok

diğerlerini saymaya vaktim yokk =))))
yemeğin altı yanacak ben kaçtım gelirim gene
deryaaa nabersin kızz görmdim sanma bacım seni öptüm byy

herkese yeni yılda sağlık,mutluluk,para,bol şans diliyorum.yeni yılınız kutlu olsun.

selam millet ben geldim ayhh çok yoruldum gene yemek yaptım akşam için menümüz yılbaşı menüsü dermişiiiimmmkaydirigubbakcemile3
bu akşam geciktik ev topla toz al gene yatak kılıfları değişti ütü yaptım ve akşam yemeği nihayet bitti kuru yemişler meşrubatlar ve ıvır zıvır hazır artık dinlenme zamanı.
kardeşlerimde telefon açtılar geliyorlarmış yldalar hep beraber yicez içicez muhabbet edicez artık çocuklardan fırsat kalırsa biri 3,5 biri 1,5 biri 4 aylık hadi bakalım kim kimin yüzünü görebilirseekaydirigubbakcemile3 şaka bi yana kardeşlerimle giricem yeni yıla anam ben zaten hep onlarlayım yeni yıla onlar ile girince tüm yıl onlarla mı geçecek:roflol::roflol:

ee tabii kimsecikler yok burda bende gelir giderim beli yada hiç geleme e artık görüşemez isek seneye görüşürükkkkaydirigubbakcemile3

bu espiriyide pek sevmem ama aklıma başka bişii gelmedi idare ediniz kaydirigubbakcemile3

GÜL canım sizinde kutlu olsun iyi eglenceler.
canım gittik tşk ederim Edacım ilginden dolayı. burnu tıkalı oldugu için balgamını atamamıştır gıcık yapmıştır dedi. birde bizim doguştan üfürümümüz vardı dün yine iyice dinledi azalmıştı hatta yok demişti dün artmış dedi kansızlıktan olabilir kan sayımı yaptıralım dedi yaptırdık kan sayımı iyi çıktı o yüzdende eko istedi sebebini ögrenelim dedi, çocuk kardiyologu haftada bir geliyormuş biz gittigimizdede yeni çıkmış haftaya randevu aldık hayırlı.gribal enfeksiyon dedi. ıge testini söyledim ben o testi sürekli hastalanan zatürre,bronşit,astım vb.türde hastalanan çocuklara yaptırıyorum ozan ege sadece gribal enfeksiyon oluyor o yüzden yaptırmaya gerek yok dedi mevsimsel hastalanması. işte böyle edacım dün biraz o yüzden canım sıkıldı açıkçası 200 gr vermiş kilosu 10.150 olmuş birde üstüne buda üzdü vitaminlerini düzgün kullanacagız köpek dişleri çıkıyor erken çıkarıyor birde en zor çıkan dişler o yüzden yememeside ondanmış baya uzun yazdım kusuruma bakmayın.
Hicranım ben geldim ve gidiyorum ama sonram tekrar gelirim.
Herkesin yeni yılını şimdiden kutlar yeni yılın saglık,mutluluk,huzur ve bol kazançlar getirmesini dilerim. Yeni yılda kavgalar bitsin küsler barışsın savaşlar bitsin barışlar olsun. Herşey herkesin gönlüne göre olsun,hastalar şifa bulsun, borçlular borçlarından kurtulsun herşey çok güzel olsun.
a.s.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…