Duygu canım,nerden duyuyorsun indirimleri? merak ettimm:)) bir gün öncesinden söylesen olmaz mı yaa:kedi:
Aslıcımm gittiniz mi dr.a?
Hicrann seni hiçç sevmiyorummmklava: klava:
Mevlüdecimm doğru karar vermişsin,rahat edemezdinn,burnundan gelirdi...
Tunahan beye geçmiş olsun.....
Bizde bugün kafamızı çarptık yinee hem sabah hem akşam...
duygu kız allah iyiliğini versin emii korkar tabii çocuk sakallı bi moruk kucaklamak istiyor neticede çocuğu =))
ama şaşkın şaşkın bakmış yavrum yaa öp onu annesi benim için
duygucum canım gerçektende nasıl saşkın ve ürkek bakmış egem yerim onu ben
eguşuma gene bayıldım maşallah...suratını yirim onun ben....mevlüdecim çok gsel olmuş bu dilekler...bende şimdiden kutluyorum yeni yılınızı...hepimize önce sağlık,bol para ve huzur diliyorum....
Yeni yilda hersey gonlunuzce olsun,
bekarlar zengin koca bulsun,
evlilerin ikiz cocuklari olsun,
bayanlar bol bol alis veris yapsin,
herkes cok para kazansin,
kilolular zayiflasin,
Issizler is bulsun,
Isinden memnun olmayan is degistirsin,
Isteyen baska ulkeye gitsin,
Piyangodan cok para ciksin,
Sigara icenler biraksin,
Herkes sebze meyve yesin,
Hayat hep tatil olsun,
Imanimiz guclu olsun,
Yuzunuz hep gulsun,
Daha ne olsun, MUTLULUK olsun,
Yani herkesin her istedigi kabul olsun...
Yeni yiliniz KUTLU, MUTLU, EGLENCELI, SAGLIKLI, PARALI olsun... opuyorumnanaktan
DAHA NICE MUTLU YARINLARA....
mevlüde a.s.a.s.
GÜL canım sizinde kutlu olsun iyi eglenceler.Mevlüde aman dikkat bundan sonra canım,bi sadaka ver bence,ya o su kaynamış olsaydı aman amannnnn,Geçmişler olsun.
Biz yarın yolllara dökülecez,Gökçeadaya gidiyoruz yılbaşı için,son ders izin alacam,Eceabattan feribota binicez..Arkadaşlarımız var orda,İskenderundan tayinleri oraya çıkmıştı onlarla orduevinde eğlenceleri varmış oraya takılacaz.Asker eşi olmanın avantajlarından biri de bu her ilde,ilçede,köyde bi tanıdığın bulunuyor valla karış karış gezebiliyorsunuz canım Türkiyemi...
Ben bavul yapmaya gidiyorum.Size sevgiler.
Ayy geçen yılbaşı miniklerimiz daha da miniklerdi,ben doğum iznindeydim
ev hanımıydım yani,kaynanayla evde girmiştik yeni yıla,Ayça sadece anne sütü alıyordu
ne çabuk geçti koca yıl:umursamaz:
Şİmdiden iyi yıllar,geçen yıllaradan daha güzel olsun 2010...
Bebekleriniz kucaklarınızı sevgiyle,elma elma yanaklı sağlıkla,aşkla,mutlulukla,huzurla doldursun...
Yeni yılımız kutlu olsun.opuyorumnanaktan
canım gittik tşk ederim Edacım ilginden dolayı. burnu tıkalı oldugu için balgamını atamamıştır gıcık yapmıştır dedi. birde bizim doguştan üfürümümüz vardı dün yine iyice dinledi azalmıştı hatta yok demişti dün artmış dedi kansızlıktan olabilir kan sayımı yaptıralım dedi yaptırdık kan sayımı iyi çıktı o yüzdende eko istedi sebebini ögrenelim dedi, çocuk kardiyologu haftada bir geliyormuş biz gittigimizdede yeni çıkmış haftaya randevu aldık hayırlı.gribal enfeksiyon dedi. ıge testini söyledim ben o testi sürekli hastalanan zatürre,bronşit,astım vb.türde hastalanan çocuklara yaptırıyorum ozan ege sadece gribal enfeksiyon oluyor o yüzden yaptırmaya gerek yok dedi mevsimsel hastalanması. işte böyle edacım dün biraz o yüzden canım sıkıldı açıkçası 200 gr vermiş kilosu 10.150 olmuş birde üstüne buda üzdü vitaminlerini düzgün kullanacagız köpek dişleri çıkıyor erken çıkarıyor birde en zor çıkan dişler o yüzden yememeside ondanmış baya uzun yazdım kusuruma bakmayın.
Duygu canım,nerden duyuyorsun indirimleri? merak ettimm:)) bir gün öncesinden söylesen olmaz mı yaa:kedi:
Aslıcımm gittiniz mi dr.a?
Hicrann seni hiçç sevmiyorummmklava: klava:
Mevlüdecimm doğru karar vermişsin,rahat edemezdinn,burnundan gelirdi...
Tunahan beye geçmiş olsun.....
Bizde bugün kafamızı çarptık yinee hem sabah hem akşam...
Hicranım ben geldim ve gidiyorum ama sonram tekrar gelirim.ee tabii kimsecikler yok burda bende gelir giderim beli yada hiç geleme e artık görüşemez isek seneye görüşürükkkkaydirigubbakcemile3
bu espiriyide pek sevmem ama aklıma başka bişii gelmedi idare ediniz kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?