2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

En önemlisi huzurlu olabilmek .Huzuru hissettiğinde anlaki zaten yaşamak istediğin hayatı yaşıyorsun...(La Edri)
Filistinli çocukların canının acıtılmadığı,Afrikalı çocukların bir lokmaya muhtaç kalmadığı,kardeş kavgalarının yaşanmadığı,zenginin fakiri sömürmeye cesaretinin yetmediği,inançlara saygının olduğu,paranın insanların ruhuna hükmetmediği,daha eşit,daha doğru bir yıl olsun 2010 tüm dünya insanları için inş.

Mutlu, sağlıklı yeni bir yıl ve yıllar dileğiyle..
Iyi Seneleer Arkadaşlarım....
a.s.

Yeni Yıl Yeni Yıl Yeni Yıl Herkese Kutlu Olsun....
Yeni Yılda Allahım hepimize Sağlık, Mutluluk, Başarı ve Bol Kazançlar verir inşallah veee
gönlümüzdeki güzel dileklerimizin gerçekleşmesi dileğiyle MUTLU YILLAR....:))
a.s.

yeni yılın ilk mesajını ben yazdıımm.....heheheee delikafaduldenalkisalkisalkis kıskanın işte..ben buratyı boş buldum hemen atladım....hepiniziin 2010 yılı bol paralı çok sağlıklı ve de çok mutlu geçsin....hepinizi çok çok öpüyorum....opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 güzeller anası:)burdayım hatunkız:)

cümleten selam..
vallahiazim şüüyle bi baktımda geçtim geçmişe...
biz gayet odunsu ve mazbut ötesiyiz bu yılbaşı..eşimin astımı ve annesinin alerjik astımdan hastaneye yatışı tuz biber..ben mutfakta sigaram ve çaybardagında rakım la yeni yılı kutlarkene eşim tv ve kanapeyle hasret gidererek!!:)girdik yeni seneye..

duygucum eguş paşanın o mahur ve güzel suratına kurban oliim ben..maşallah kırkbinkere ege paşasına..

mevlüdecim ben iş yapmaya yer arıyom bi msnden detayları konuşalım..

eksik gedik çok..bu yıl herkeze ençok huzur getirsin dileğim...huzur huzur huzur..sağlıktanda eksik etmesin..gerisi hava civa...amazonlu ateştaparı,sinagogda baş süreni,hacda kabe döneni ..bin türlü ademoğluna yaradanı anımsatan bi yıl olsun...bir olsun birlik olsun..birlik dirliktir....sığındığımız kuş yuvamızda huzur sağlık ve bereket olsun...kalbimiz ferah olsun....umut olsun hep..umutlarımız olsun....zamanı biz bulduk..seneye biz böldük..bu senede rabbim canıgönülden haykıranı duysun...yeni yılınız kutlu olsun canım eylül anaları....

huuu kızalr yattınızmıı biz hala oturuyohhh kardeşlerim geldi enişteler ful gelmiş şişe şişe:jeyyar::jeyyar: anladıniz onii.önce içmedim sonra 12 ye 10 kala eşim baktım aldı bi kadeh başladı içmeye bi kadehçik dedi bende dururmuyum arkasından bende içtim bi kadeh ama devam etmedim halay çektik oynadık valla eğlendik kurtlarımızı döktük 2010 bahanemiz oldu kaydirigubbakcemile3 ceylinde fena dağıttı oynadı hiç durmadı zillim

hepinize hayırlı yıllar güzellikler diliyorum ben de gidem yatam artık millet toparlanmaya başladı yarın görüşürüz kısmetse allah tahatlık versin hepinizea.s.

Günaydınlarrr yeni yılın ilk sabahında yazmakta bana kısmet oldu galiba:)
Bizde gece 3 e kadar oturduk sabahın 9unda Ege bey kalktı tabi dururmu ona yılbaşı varmı:)
Yine kaldığımız yerden hayata başladık..Umarım 2010 hepimizin yılı olur ve herşey gönlümüzce olur..

Yeni seneye yeni bir evle başlıycaz biz de inş.Yarın taşınıyoruz şimdi tabi taşınma telaşesi Fatihten sonra yeni mekanımız Eyüp olacak hayırlısıyla.Düzene girdikten sonra beklerim evimizevereliniortak

herkesin yeni yıl dilekleri için teşekkürler...semacım yeni evin size de uğur getirsin inş.eyüp çok güsel bir yer huzur veren bir yer...bende işe geldim bizde böle bikaç kişi gelir ama belki işte bölüm değişikliği yapma olasılığım var dün patronum bişiler çıtlattı bakalım hayırlısı neyse o olsun...değişiklik iyi gelebilir...öpüyorum herkesi...

Duygucum aminn canım herşey herkesin gönlüne göre olsun. Ege paşamız maşallah çok güzel çıkmış resimde ama biraz çekingen durdugu belli:))
Semacım yeni yılda yeni evinizde güle güle oturun güzel günlerde inşlah canım.

Deryacım inşlah hakkında hayırlısı herşey istedigin gibi olur inşlah.
Herkese hayırlı cumalar.

merhaba arkadaşlar kaç gündür giremiyorum inşallah herkes iyidir

hepinizin yeni yılıönce sağlık sonra huzur sonra bol kazanç getiriri inşallaahhh. hepinizi öpeyrumm

şöyle bi geçmişe baktım

Derya Tunahan bi kaza atlatmış geçmiş olsun.

Duygu Egeye de geçmiş olsun mayonez kazası olmuş

Mevlüde Alpberk de sanırım ayağını yakmış ona da geçmiş olsun.

Edacım sanırım Bora hasta geçmiş olsun

aklımda kalanları yazdım atladığım varsa kusura bakmayın arkadaşlar affola

biz kaç gündür annemlerdeyiz kadıncağızın bel fıtığı çok fena ağrı yapıyo hiç kalkamıyo biz de masajlarla onu rahatlatmaya çalışıyoruz. dr ameliyat demiş annem de çok korkuyo ameliyattan inşallah masajlarla düzelir.

ama ben görmedim kiiiiii

Sağolun arkadaşlar...
Deryacım ben Fatih'e alışmıştım bi de biz tam merkezdeyiz istediğim de kızımı alıp geziyordum Eyüp te çok zaman geçirmedim ama eşim iş değişikliği yaptı evimiz işiyle çok yakın artık alırım kızımı babasının yanına ordan da Eyüp çarşılarında dolaşırız inş.
Yaz gelince bakarsınız hep beraber Piyer Lotiye çıkarız:)tabii bizimkileri nasıl zaptederiz bilmem:)

Canım çok geçmiş olsn annene .İnş en yakın zamanda iyleşir.

eguşuma gene bayıldım maşallah...suratını yirim onun ben....mevlüdecim çok gsel olmuş bu dilekler...bende şimdiden kutluyorum yeni yılınızı...hepimize önce sağlık,bol para ve huzur diliyorum....

herkese yeni yılda sağlık,mutluluk,para,bol şans diliyorum.yeni yılınız kutlu olsun.

Mutlu, sağlıklı yeni bir yıl ve yıllar dileğiyle..
Iyi Seneleer Arkadaşlarım....
a.s.

hepinizin de yüreğine eline sağlık. dilekleriniz kabul olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…