betüşün eşi bugün geliyordu
ne yaptılar acep kavuştularmı merak ettim
allah bir daha ayırmasın inşallah sağlıkla mutlulukla birlikte olmayı nasip etsin
bizde pazartesi kavuşuyoruzz
canım benim daha ehliyetim yok ilk önce ehliyetimi bir alayım kendime bu konuda çok kızıyorum şimdilerde zamanında niye almadım diye 18 yaşıma girdigimde ilk yapmak istedigim şeydi ama üstünden senelerr akıp geçti. bakalım nasipse inşlah.bir ehliyeti alalım gerisine bakalım inşlah.bende bugün bi ara gidip bakarım bizim burdaki markete bakalım varsa alırım bende.
sıkılıyor bizimki evdeki oyuncaklardan bir sürü var ama bazıları ile oynuyor özelliklede iç içe geçmeli yuvarlak kaplar var renkli onları pek seviyo nereye gitsek götürüyoz yanımızda
bu arada hayırlısıyla inşallah bi araba alırsın canım ama dikkatli kullan
canım bakalım artık biraz birikim yapabilirsem ne güzel olur. ben daha öncede tlfda söylemiştim ya canım bana pek para kalmıyor harcamak için bile ama inşlah bundan sonra birikim yapabilirim.canımbenim saol aslıcım..uygun kampanyalar var valla alınmış alınmıştır aslıcım..para zaten harcanıp gidiyo..ben elimde biraz para oldumu encok ya altın yada herhangı işe yarar bişi alıpta degerlendıremegıme yanıyorum..bişekilde borçta ödenıyo zaten..bence cok iyi olur araba alman..üstüme vazife ve haddim deil belki ama mal paylaşımı imzalamadıysanız kendı üstüne almazsan iyi olur annenin üstüne alabilirsin misal eger kredi borcu felan yoksa aklında olsun..miras yolu hariç evlendıkten sonra edınılen mallar paylaşılıyo yaa yenı yasaya göre..bende evlendıkten sonra arabamı sattım..eşimde sattı paraları birleştırıp evlendık..bi kıytırık araba aldık lpg taktırdık bide:)şükür patlamadık bugune kadar:)ama bu alınan arabayı eşim ustüme yaptı zaten benım arabam daha cok para etti satarken..herneysede yarın oburgun boşanmaya kalksak mısal hak ıdda edebılır..oyle bı pozısyona gelene kadar ben devrederım arabayı kardeş veya annemın ustune..hatta benım uste alacağım var..bi evleri satılsa rizedeki...arabayı yenıletıcem bakalım becerebılırsem....
Umutcum bilmedigin yok şekercim. aslında dedigin gibi gidip bir bakmak lazım güzel şeyler vardır eminim.bide hacizli arabalar var..ihaleye felan giriliyo..neler var neler..ama adamları takıp edıyo işte bu işler mayfalaşmış sen ben gbı sade vatandaş gidipte izaleişuudan veya bu hazıclı arabalardan alamıyo..halbukı okadar kelepirki...aklımdayken alakasız ama emınonunde gumruk malları satan bıyer varmış..gumrukten geçirilememiş ve zamanı geçmiş parfumden eveşyasına biçoksey..bi gidip bakmak lazım:)
Tşkler Gül teyze.. Canım inşlah projeni istedigin gibi başarıyla bitirirsin sen üstesinden gelirsin arkadaşım senin elinden kurtulamaz eminimki çokta güzel bir proje olur.bütün şanslar seninle olsun.Geçmişe şöyle bi göz attım burda değil kendisi ama Betüle şimdiden allah kavuştursun
Ozan Egemize ve minyatür Behlül Yılmaz'a maşallah..
Sema sana da maşallah,ellerine sağlık,harika eserler.İçimizde ne cevherler varmış meğersem.alkisalkisalkis
Ben bu aralar projemle kafayı yedim arkadaşlar...Harıl harıl çalışıyorum,okulda yetmezmiş gibi öğrencilerle okuldan sonra da buluşuyorum resimler,videolar çekip siteye ekliyorum,benim dangalak guclubacismilemüdüre inat şu projede başarılı olmak istiyorum.Mesleki açıdan doyuma ulaşacağım.Bana şans dileyin.
Kızlar ben çalıştığım halde kenara 3-5 koymaya çalşıyorum.Eşim sıkışınca bi kaç defa elim durmadı verdim,haberi oldu yani birikim yaptığımdan şimdi sıkıştıkça sende vardır diyor,benim gibi yapmayın,koyun çekmeceye ve unutun o parayı...lmaz:
canım sizde saglıcakla kavuşun inşlah. Serapcım facede cvp yazmadın.betüşün eşi bugün geliyordu
ne yaptılar acep kavuştularmı merak ettim
allah bir daha ayırmasın inşallah sağlıkla mutlulukla birlikte olmayı nasip etsin
bizde pazartesi kavuşuyoruzz
ben geçmişi okuyup gelene kadar sen gitmişin canımcımm.kimsecikler kalmamış bende ceylinle uğraşıyom hala yatıramaım bugün 4 te yttı 6 da kalktı hanfendi düzensiz işte böle gündüz 1 de 1 saat saat yatak odasında salladım nettiysem olmadı uyumadı sonrada geç uyuyunca kalkmadı şimdi uyumazda kardeşimde geldi 3,5 yaşındaki kızıda ayakta artık sabahlarız herhalde çünki o zilli de aynı ceylin gibi uyku düşmanı
canım benim daha ehliyetim yok ilk önce ehliyetimi bir alayım kendime bu konuda çok kızıyorum şimdilerde zamanında niye almadım diye 18 yaşıma girdigimde ilk yapmak istedigim şeydi ama üstünden senelerr akıp geçti. bakalım nasipse inşlah.bir ehliyeti alalım gerisine bakalım inşlah.
canım bakalım artık biraz birikim yapabilirsem ne güzel olur. ben daha öncede tlfda söylemiştim ya canım bana pek para kalmıyor harcamak için bile ama inşlah bundan sonra birikim yapabilirim.
Umutcum bilmedigin yok şekercim. aslında dedigin gibi gidip bir bakmak lazım güzel şeyler vardır eminim.
Tşkler Gül teyze.. Canım inşlah projeni istedigin gibi başarıyla bitirirsin sen üstesinden gelirsin arkadaşım senin elinden kurtulamaz eminimki çokta güzel bir proje olur.bütün şanslar seninle olsun.
canım sizde saglıcakla kavuşun inşlah. Serapcım facede cvp yazmadın.
ben geçmişi okuyup gelene kadar sen gitmişin canımcımm.
Herkese iyi geceler.
alırsın inşallah aslıcım arabayla beraber alırsın en yakınzamanda umarım.
bende arabamı aldıktan bir hafta sonra elime geçti ehliyet ben kursa başladığımda araba aramaya başlamıştım =)) 2006 da aldım yani pek eski değil benimlide =)kaydirigubbakcemile3
ohh iyi yapmışın halen duruyormu araban.dikkatli kullanıyorsun degilmi.
Hicran canım doğum günün kutlu olsun saglıklı,mutlu ve huzur dolu nice güzel seneler geçirmeni dilerim sevdiklerinle ve sevenlerinle birlikte.
Canım evde neler yapabilirizi konuşuyodukça çevirinin hem iyi bi uğraş hem de kazanç getirdiğinden bahsettik.
Ben yapıyorum fırsat buldukça.Rusça bilmiyorum Rusça yla alakalı bişeyler mi düşünüyosun?
hayırlısı olsun canım Allah tekrar almak nasip etsin.yok bacım nerdee ceyline 5 aylık hamileydim o ara sattık maddi sıkıntıdan dolayı malum.ama zaten kullanamıyordum eşimde bebek 1 yaşına gelmeden bindirmem diyordu sonra alırız gene nasip olursa dedik bakalım kısmet olursa alırım gene Allah büyük
Canımcım sizede güzel pazarlar.Günaydın iyi pazarlar güzel anneleropuyorumnanaktan
Ohhh Gülcümm keyfini çıkar tatlım. ne güzel planlar yapmışsınız.bir yanınız eksik olacak ama saglık olsun sizde bu haftayı heranlamda iyi degerlendirin sengözlerimebaksanabAslişko,Mumuşko (Umut) verdiğiniz gaza teşekkür edeim fazlasını ısınmada kullanaz...
Kızlar bugün bebeğim gidiyor 1 hafta ayrıyız,
zaten memeyi bıraktı dün de bugün de hiç emmedi,bu bir haftada unutacak nşallah.! hafta planı yaptık bile eşimle 2 gece sinema 2 gece tiyatro,1 akşam taksimde zibidiler gibi gezmece 2 akşam da evde kafa dinleme yapacaz.:lepi:
Çocuksuz arkidişlerle görüşmeleri henüz planlamadık zaman kalırsa o da olabilir.
Yarın ölümüne spor+diyet+elma krom'a başlıyorum
hedefim bu 1 haftada 3 kilo.
Sonrası Allah kerim.Bu defa çok kararlıyımaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?