2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

betüşün eşi bugün geliyordu
ne yaptılar acep kavuştularmı merak ettim
allah bir daha ayırmasın inşallah sağlıkla mutlulukla birlikte olmayı nasip etsin
bizde pazartesi kavuşuyoruzz

Serapçım sizin de bişey kalmamış Allah'ın izniyle.Sizi de Rabbim bi daha ayırmasın inş...

serapcım sizinde bişey kalmamış canım hayırlısıyla kavuşuyorsununz senın bcırık ne yapacak babayı görünce bize bı ara hemen yaz merakta bırakma...
rabbım ayırmasın birdaha çok zor gerçekten....

kimsecikler kalmamış bende ceylinle uğraşıyom hala yatıramaım bugün 4 te yttı 6 da kalktı hanfendi düzensiz işte böle gündüz 1 de 1 saat saat yatak odasında salladım nettiysem olmadı uyumadı sonrada geç uyuyunca kalkmadı şimdi uyumazda kardeşimde geldi 3,5 yaşındaki kızıda ayakta artık sabahlarız herhalde çünki o zilli de aynı ceylin gibi uyku düşmanı

canım benim daha ehliyetim yok ilk önce ehliyetimi bir alayım kendime bu konuda çok kızıyorum şimdilerde zamanında niye almadım diye 18 yaşıma girdigimde ilk yapmak istedigim şeydi ama üstünden senelerr akıp geçti. bakalım nasipse inşlah.bir ehliyeti alalım gerisine bakalım inşlah.
canım bakalım artık biraz birikim yapabilirsem ne güzel olur. ben daha öncede tlfda söylemiştim ya canım bana pek para kalmıyor harcamak için bile ama inşlah bundan sonra birikim yapabilirim.
Umutcum bilmedigin yok şekercim. aslında dedigin gibi gidip bir bakmak lazım güzel şeyler vardır eminim.
Tşkler Gül teyze.. Canım inşlah projeni istedigin gibi başarıyla bitirirsin sen üstesinden gelirsin arkadaşım senin elinden kurtulamaz eminimki çokta güzel bir proje olur.bütün şanslar seninle olsun.
betüşün eşi bugün geliyordu
ne yaptılar acep kavuştularmı merak ettim
allah bir daha ayırmasın inşallah sağlıkla mutlulukla birlikte olmayı nasip etsin
bizde pazartesi kavuşuyoruzz
canım sizde saglıcakla kavuşun inşlah. Serapcım facede cvp yazmadın.
ben geçmişi okuyup gelene kadar sen gitmişin canımcımm.
Herkese iyi geceler.

alırsın inşallah aslıcım arabayla beraber alırsın en yakınzamanda umarım.
bende arabamı aldıktan bir hafta sonra elime geçti ehliyet ben kursa başladığımda araba aramaya başlamıştım =)) 2006 da aldım yani pek eski değil benimlide =)kaydirigubbakcemile3

ohh iyi yapmışın halen duruyormu araban.dikkatli kullanıyorsun degilmi.

Hicran canım doğum günün kutlu olsun saglıklı,mutlu ve huzur dolu nice güzel seneler geçirmeni dilerim sevdiklerinle ve sevenlerinle birlikte.

ohh iyi yapmışın halen duruyormu araban.dikkatli kullanıyorsun degilmi.

yok bacım nerdee ceyline 5 aylık hamileydim o ara sattık maddi sıkıntıdan dolayı malum.ama zaten kullanamıyordum eşimde bebek 1 yaşına gelmeden bindirmem diyordu sonra alırız gene nasip olursa dedik bakalım kısmet olursa alırım gene Allah büyük

Hicran canım doğum günün kutlu olsun saglıklı,mutlu ve huzur dolu nice güzel seneler geçirmeni dilerim sevdiklerinle ve sevenlerinle birlikte.

CANIM ARKADAŞIM ÇOK SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN .HEP BEABER İNŞALLAHHHolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hicrancım bende yeni gördüm nice mutlu yıllara sevdiklerinle mutlu huzurlu girmen dileğiyle...

evet canım öğrenmeyi düşünüyorum... rusca çok lazım oluyo bana sürekli çevirecek adam arıyorum... çeviri işinde var mı baya para....
evde para kazanmanın bi yoluda üniversitelilerin tez ve ödevlerini yazmak... ben çok para kazandım lisedeyken o işten... düz yazının pek getirisi yokda yabancı dil ve matematik çok para getiriyo...

aminin hicranın doğumgünüymüymüş bu gün... nice nice yıllara canım.. 100. yaşını da kutla sevdiklerinle inşallah...

Aslişko,Mumuşko (Umut) verdiğiniz gaza teşekkür edeim fazlasını ısınmada kullanaz...

Kızlar bugün bebeğim gidiyor 1 hafta ayrıyız,
zaten memeyi bıraktı dün de bugün de hiç emmedi,bu bir haftada unutacak nşallah.! hafta planı yaptık bile eşimle 2 gece sinema 2 gece tiyatro,1 akşam taksimde zibidiler gibi gezmece 2 akşam da evde kafa dinleme yapacaz.:lepi:
Çocuksuz arkidişlerle görüşmeleri henüz planlamadık zaman kalırsa o da olabilir.

Yarın ölümüne spor+diyet+elma krom'a başlıyorum
hedefim bu 1 haftada 3 kilo.
Sonrası Allah kerim.Bu defa çok kararlıyım
aklinialirimsmile

selam kızlar
gül ohh program yapmışsın hemen ne güzel....

hicran doğun gunun kutlu olsun arkadaşım allah eşinle bebeşlerınle uzun ve mutlu bır omür versın size...

hayırlısı olsun canım Allah tekrar almak nasip etsin.
Günaydın iyi pazarlar güzel anneleropuyorumnanaktan
Canımcım sizede güzel pazarlar.
Ohhh Gülcümm keyfini çıkar tatlım. ne güzel planlar yapmışsınız.bir yanınız eksik olacak ama saglık olsun sizde bu haftayı heranlamda iyi degerlendirin sengözlerimebaksanab

Hayat hep gülmezmiş ya insana
ısterim ağlatmasın gözlerini..
Layık olduğun sevgiye doy kana kana
Ah etme sen ardında kalana
Laleyle,gülle beze gönül bahçeni....

iki yavrulu güzel anne ..günün kutlu olsun...sevdiklerinle sağlıkla nice yıllara...

SENı SEVıYORUZ HıCOŞ:)

gülüm benim oh ne ıyı olucak..yavrular içinde boyle arada kendımızı şarj edebılmek en iyisi..hadi bakalım..8 gün önce ve sonrasının fotolu belgelerini istiyoss:)

aslıcım alırsın canım boşver..insan bişiyi istesin yeterki er yada geç olur..ve beundan sonra bir lıra beş lıra demeden koymalı..hatta şöyle bi denetleme mekanızması kurabılırız..her ayın ilk günü iletişime geçip bu ay nekadar koydun dıye bırbırımızı denetleyebılır ve kendı hesabımıza oranlı bi kota koyabılırız ..mısal ben ismetin dogumgunu yanı eylule kadar 800tl yi hedefliyeyim..bunun gibi..

semacım teşekkür ederim..ama dil konusunda çeviri yapıcak kadar dil öğrenebilmek evde tek başına mumkun olurmu bılemıyorumki...hanı çatpat ögrenılırde çeviri zor bi iş deilmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…