Mevlüdecim yakın arkadaşım da senin gibi benzeri sorunlar yaşıyor.O da çok öfkeleniyor eşine.Ama galiba eşler aile olunca ve ailesinden de bi kötülük görmediyse kıyamıyorlar.Tabii mobilyalarını yenileyip sizden para almaları sıkıcı bi durum.Ama eşinin ailesiyle sorunları olup,sıkıntılı bi eşle olacağına varsın onlara para verdiği için kendini iyi hissetsin.Çok Polyanacılık oldu gibi ama bence sen de o kadar sıkma kendini yani har vurup harman savurmak değil tabi ama ihtiyacın olan şeyi de al.Yoksa bu gibi durumlarda kendini daha kötü hissedersin.
[/COLOR]
zaten bu gun seytan dedı çık harcaya bildiğini harca am yapamadım oğluşum için onu duşundum bu ay gerçekten bıraz sıkıştık...
semacım zaten artık fedakarlık etmıycem alıcam herşeyı nelazımsa eşimede söleyeceğim sen öle yaparsan bende böle yaprım dıye...
Semacım bencede iyi yapmışsınız evde oturmaktansa değişiklik olmuş, biz maalesef evdeydik çoğu zaman gibi ama bugün mecburi oldu odanın peteği bozulmuştu ustalar geldi petek delinmişmi ne olmuş onu çıkardılar yenisini taktılar falan filan bayağı sürdü anca gittiler de bende odayı temizledim şimdide yemek yapmaya gidecem kendinize iyi bakın
[/COLOR]
zaten bu gun seytan dedı çık harcaya bildiğini harca am yapamadım oğluşum için onu duşundum bu ay gerçekten bıraz sıkıştık...
semacım zaten artık fedakarlık etmıycem alıcam herşeyı nelazımsa eşimede söleyeceğim sen öle yaparsan bende böle yaprım dıye...
Duygucum Alya Menal de bugün erişte yedi.Sonra da bir dilim kek.Doydu ki başka bişey istemiyor.Ama o da bi öğün sayılır insan sulu bi yemek geçmeyince boğazından sanki doymamış ,çok faydalı değilmiş gibi hissediyor di mi?
Hicrancım bende yeni gördüm nice mutlu yıllara sevdiklerinle mutlu huzurlu girmen dileğiyle...
aminin hicranın doğumgünüymüymüş bu gün... nice nice yıllara canım.. 100. yaşını da kutla sevdiklerinle inşallah...
Aslişko,Mumuşko (Umut) verdiğiniz gaza teşekkür edeim fazlasını ısınmada kullanaz...
Kızlar bugün bebeğim gidiyor 1 hafta ayrıyız,
zaten memeyi bıraktı dün de bugün de hiç emmedi,bu bir haftada unutacak nşallah.! hafta planı yaptık bile eşimle 2 gece sinema 2 gece tiyatro,1 akşam taksimde zibidiler gibi gezmece 2 akşam da evde kafa dinleme yapacaz.:lepi:
Çocuksuz arkidişlerle görüşmeleri henüz planlamadık zaman kalırsa o da olabilir.
Yarın ölümüne spor+diyet+elma krom'a başlıyorum
hedefim bu 1 haftada 3 kilo.
Sonrası Allah kerim.Bu defa çok kararlıyımaklinialirimsmile
selam kızlar
gül ohh program yapmışsın hemen ne güzel....
hicran doğun gunun kutlu olsun arkadaşım allah eşinle bebeşlerınle uzun ve mutlu bır omür versın size...
hayırlısı olsun canım Allah tekrar almak nasip etsin.
Canımcım sizede güzel pazarlar.
Ohhh Gülcümm keyfini çıkar tatlım. ne güzel planlar yapmışsınız.bir yanınız eksik olacak ama saglık olsun sizde bu haftayı heranlamda iyi degerlendirin sengözlerimebaksanab
Hayat hep gülmezmiş ya insana
ısterim ağlatmasın gözlerini..
Layık olduğun sevgiye doy kana kana
Ah etme sen ardında kalana
Laleyle,gülle beze gönül bahçeni....
iki yavrulu güzel anne ..günün kutlu olsun...sevdiklerinle sağlıkla nice yıllara...
SENı SEVıYORUZ HıCOŞ:)
ıyi Pazarlar Arkadaşlar...
Valla biz bu soğukta eşimin peşine takıldık ve seminere gittik.Eee bi pazarımız var, ya evde oturup gelmesini bekleyecektik ya da peşine takılacaktık iyi oldu ama değişiklik oldu benim için de.
Hicrancım doğum günün kutlu olsun.Yeni yaşın huzur getirsin sana inş.
Valla Gülsümcüm adam gibi oturup çeviri yapsan gerçekten iyi para var.Ben kızımdan dolayı op kadar yoğunlaşamıyorum ama ara ara yapıyorum.Bi de hamileliğim zor geçmişti benim o dönem uzak kalmıştım çok kelime unutmuşum şimdi tekrar yapıyorum.
Umutcum tabii dil için insan 1-2 sene uğraşmalı ki belli bi yere gelsin.Biraz zaman istediği bi gerçek.Ama ben işte hep şöyle düşünüyorum.Zaman akıp gidiyor nasıl geçtiğini arkama dönüp baktığımda anlayamıyorum.2 sene çok uzun bi süre gibi geliyor ama ölmezsek şayet nasıl geçtiğini anlamıycaz eminim.Onun için pişman olmamak adına değerlendirmek de fayda var diye düşünüyorum.
Hicrancım Doğum Günün Kutlu Olsun... kızlarınla , Eşinle ve tüm sevdiklerinle nice senelere....
Herşey gönlünce olsun... tam okuyamadım ama araba mevzusu geçmiş inşallah en kısa zamanda alıp kullanırsın.
Duygucum bence de arada sadece karbonhidratta fena olmazAma sebzeli makarna fikri de çok mantıklı geldi bana.Ben domatesli soğanlı yapıyordum ama havuçlu hiç denemedim.Havuçları küp küp mü doğruyorsun yoksa rendeliyor musun canım?
Hicrancım ne güzel çıkmış fotolar ailece çektiğiniz fotoğrafa da bayıldım.Rabbim bir ömür birliktelik versin inş.
Hicran Allah mutluluğunuzu daim etsın çok güzel görünüyorsunuz maşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?