2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gene sinirim tepemde
aksam bende topiğe bakrken içimden türkıyeye gidene kadar bı araba parası biriktirsek falan dıye düşünuyordum kendımce bde yatmadan eşim demezmı türkıyeye gidene kadar bi araba parası bırıktırsek dıye sankı içimi okumuş gibi..
donra hesap yaparken demezmi 1 milyar abıme vercem diye...
çok kızdım ama sessız kaldım şimdi amazamanı gelsın söleyecem 3 -5 gune gelır zamanı:))
ya abisi çocugu dr götürcem dıye daha önce aldı bizden para şimd, birdaha ben gelmeden önce evinın eşyasını değiştirdı mademparası yok çocuğu dr götürsun ne demeye eşya alıyo eger bu defa eşim bu parayı versın bend ekonuşmıycam onla tavır yapcam....

bu ay borçlarımız bıttı çok şukur benım gelışım evı tasımamız falan biraz elımız sıkısık..
bende halı almadım alp yerlere oturuyo evde bır yorgan vardı onu serıyorum üşümesın dıye ve en acıl ıhtıyaç tencere eşimalıyodu aldırmadım kı aman bu ay sıkışığız dıye...
bide şimdi abıye para veriyo ya bu hak mı adalet mi ya yarın mısafirim gelmese ben biliyorum yapacagımıda neyse

kesın kararımı verdım alpberk için bir hesap açtırcam ve evide alpberk ın üstüne yaptırcam..
çok kızdım çok sankı para bize gökten yağıyo ya of allahım yaaa bukadar düşüncesizlık olurmu ya ...

bide eşim demezmi inşallah abım bunu abul eder daha fazla ıstemezz...
gelde çıldırmayaa...
aaaaa diye bağırasım geldi ya dün eşimle tam yatmadan önce konuştuk içimi dökemedım ona bu gunde inşallah bu sınırle patlamama yoksa bu aksamın sonu kesın kavgaaa bellıı.....

ıyi Pazarlar Arkadaşlar...
Valla biz bu soğukta eşimin peşine takıldık ve seminere gittik.Eee bi pazarımız var, ya evde oturup gelmesini bekleyecektik ya da peşine takılacaktık iyi oldu ama değişiklik oldu benim için de.
Hicrancım doğum günün kutlu olsun.Yeni yaşın huzur getirsin sana inş.
Valla Gülsümcüm adam gibi oturup çeviri yapsan gerçekten iyi para var.Ben kızımdan dolayı op kadar yoğunlaşamıyorum ama ara ara yapıyorum.Bi de hamileliğim zor geçmişti benim o dönem uzak kalmıştım çok kelime unutmuşum şimdi tekrar yapıyorum.
Umutcum tabii dil için insan 1-2 sene uğraşmalı ki belli bi yere gelsin.Biraz zaman istediği bi gerçek.Ama ben işte hep şöyle düşünüyorum.Zaman akıp gidiyor nasıl geçtiğini arkama dönüp baktığımda anlayamıyorum.2 sene çok uzun bi süre gibi geliyor ama ölmezsek şayet nasıl geçtiğini anlamıycaz eminim.Onun için pişman olmamak adına değerlendirmek de fayda var diye düşünüyorum.

Mevlüdecim yakın arkadaşım da senin gibi benzeri sorunlar yaşıyor.O da çok öfkeleniyor eşine.Ama galiba eşler aile olunca ve ailesinden de bi kötülük görmediyse kıyamıyorlar.Tabii mobilyalarını yenileyip sizden para almaları sıkıcı bi durum.Ama eşinin ailesiyle sorunları olup,sıkıntılı bi eşle olacağına varsın onlara para verdiği için kendini iyi hissetsin.Çok Polyanacılık oldu gibi ama bence sen de o kadar sıkma kendini yani har vurup harman savurmak değil tabi ama ihtiyacın olan şeyi de al.Yoksa bu gibi durumlarda kendini daha kötü hissedersin.

Hicrancım Doğum Günün Kutlu Olsun... kızlarınla , Eşinle ve tüm sevdiklerinle nice senelere....
Herşey gönlünce olsun... tam okuyamadım ama araba mevzusu geçmiş inşallah en kısa zamanda alıp kullanırsın
.

zaten bu gun seytan dedı çık harcaya bildiğini harca am yapamadım oğluşum için onu duşundum bu ay gerçekten bıraz sıkıştık...
semacım zaten artık fedakarlık etmıycem alıcam herşeyı nelazımsa eşimede söleyeceğim sen öle yaparsan bende böle yaprım dıye...

Canım sende haklısın insan bu gibi durumlarda sinir oluyo, tabiki ailemiz zor durumdayken yardım edeceğiz sırtımızı dönemeyiz ama dediğin gibi hiçbirşeyden geri kalmayıp varken harvurup harcayıp sonra devamlı para istenince insan kendini sömürülüyo gibi hissediyo heleki sen bazı şeylerden kısıp para biriktirmeye çalışınca...
bende oğluma doğum gününde hesap açtırdım arttık elime para geçtikçe hep orada biriktiriyorum Alahım hayırlı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin... sende küçük bir hesap açabilirsin oğluna...

Semacım bencede iyi yapmışsınız evde oturmaktansa değişiklik olmuş, biz maalesef evdeydik çoğu zaman gibi ama bugün mecburi oldu odanın peteği bozulmuştu ustalar geldi petek delinmişmi ne olmuş onu çıkardılar yenisini taktılar falan filan bayağı sürdü anca gittiler de bende odayı temizledim şimdide yemek yapmaya gidecem kendinize iyi bakın

Kolay gelsin sana da canım.İyi oldu evet ama hava acayip soğulk zaten kapalı alan olmasa gitmezdim.

Mevlüdecim senin düşünceli bi insan olduğun belli.Onun için en doğrusunu yapacağına eminim.

Gülcüm ohh yapmışsınız plan programı.ınş gönlünüzce geçirirsiniz.Ayça da anneanesi ve teyzeleriyle keyif yapar inş
Bu arada projeden istediğin sonucu elde edersin inş.
Ben de bu hafta rejim yapmayı düşünüyorum.Hafta sonu annemler gelecekzemuszemus onlar varken rejimin r sinden bahsetmek mümkün olmuyor.Gelene kadar verebilirsem çook iyi olacak.

ıyi akşamlar ..
Gülüm kaçırdım seni yine:)Demek bıdık gidiyor bugün hadi Allah kavuştursun sizi inşallah güzel zaman geçirirsin üzülmeden kavuşursun prensesine..
Elma Krom nerden çıktı kız hani fx15 başlıyordun ay bende artık diyet kelimesini ağzıma almaya utanıyorum yok benim üstüme yapitı 32 33 kilo verdim 3 4 kilo veremiyorum vermeyede çalışmıyorum gerçi inşallah banada senin gibi şevk gelirde veririm hadi başarılar arkadaşım..

Kızlar birde ben bugün akşam yemeğinde Egeye lor peynirli makarna yaptım yanınada yoğurt verdim ama içim rahat etmedi sanki sadece makarna yiyince beslenmesi eksik gibi aslında çok faydası var biliyorum birde suyunu dökmedim çektirerek yaptım ama böle öğün geçiren varmı acaba???

Duygucum Alya Menal de bugün erişte yedi.Sonra da bir dilim kek.Doydu ki başka bişey istemiyor.Ama o da bi öğün sayılır insan sulu bi yemek geçmeyince boğazından sanki doymamış ,çok faydalı değilmiş gibi hissediyor di mi?

evet Semacım ya aynen öyle kuru kuru yedi gibi geliyor insana..Aslında ben mesela kabaklı havuçlu makarna yapıyorum ona bayılıyor o zaman sebze giriyor diye rahat ediyor içim..Ama makarnada sonuçta karbonhidrat ihtiyacınıda karşılamış oluyor faydalı demi ama:))

selam millet annemler kadeşlerim eşleri çocukları hep beraberdik benim evde doğum günümü kutladık evet bir yaş daha yaşlanmış bulunuyorum allah sağlık sıhhat verirse inşallah huzur mutluluk maddi manevi rahatlık ta tabii =) inşallah hayırlı ömürler görürüz hep beraber
resimler ektee

pastamı kendim yaptım aceleye geldi accık kendi pastama özenmedim hiçç =(

kalabalıktan karışıklıktan fazlada resim çekemedik =( kargaşaya geldi

Son düzenleme:
Hicrancım bende yeni gördüm nice mutlu yıllara sevdiklerinle mutlu huzurlu girmen dileğiyle...

aminin hicranın doğumgünüymüymüş bu gün... nice nice yıllara canım.. 100. yaşını da kutla sevdiklerinle inşallah...

selam kızlar
gül ohh program yapmışsın hemen ne güzel....

hicran doğun gunun kutlu olsun arkadaşım allah eşinle bebeşlerınle uzun ve mutlu bır omür versın size...

kızlar hepinize teşekkür ediyorum çok sağolun hepbirlikte en güzel yılları günleri anları yaşarız inşallaholumunekankayizsmileolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sizi seviyorum
umutçum dörtlük için sana ayrıca tekrar teşekkürler edebiyatçı arkideşim benimopuyorumnanaktan

Duygucum bence de arada sadece karbonhidratta fena olmaz Ama sebzeli makarna fikri de çok mantıklı geldi bana.Ben domatesli soğanlı yapıyordum ama havuçlu hiç denemedim.Havuçları küp küp mü doğruyorsun yoksa rendeliyor musun canım?

Hicrancım ne güzel çıkmış fotolar ailece çektiğiniz fotoğrafa da bayıldım.Rabbim bir ömür birliktelik versin inş.

canım ben teflonda rendenın ınce yerıyle kabak ve havucu rendelıyorum sarımsakta koyuyorum bıraz yagda cevırıyorum erıyor zaten bırsey kalmıyor makarnanın ustune dokuyorum cok guzel oluyor bızde yıyoruz valla kabak sevmedıgımız haldeopuyorumnanaktan

Hicran Allah mutluluğunuzu daim etsın çok güzel görünüyorsunuz maşallah..

Hicrancım ne güzel çıkmış fotolar ailece çektiğiniz fotoğrafa da bayıldım.Rabbim bir ömür birliktelik versin inş.

Hicran Allah mutluluğunuzu daim etsın çok güzel görünüyorsunuz maşallah..

a.s.a.s.olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan teşekkürler kızlar çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…