2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hicrancım doğum günün kutlu olsun canımcım daha nice nice yıllaraaaa inşallahhhh sevdiklerinlee

çok güzelsin,güzelsiniz...rabbim mutlulugunuzu daim etsin..rica ederim güzel arkadaşım...

tamam canımcım olur ben seni salı günü arayayım nasip olursa durumları bildiririm:)) bende kafama o yüzden koydum umutcum kafana koydugunu yapıyor insan canım.
sağol anım inşallah aminnnnnnn:Saruboceq::Saruboceqlumunekankayizsmileolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
Hicranım resimleriniz çok güzel çıkmış maşallah.Dilegini tuttunmu :))
MEvlüdecim sinirlenmekte kızmakta çok haklısın heleki sen fedakarlıkta bulunurken. bence eşinle karşılıklı bir güzel konuş bu durumdan çok rahatsız oldugunu dile getir bakalım eşin nasıl konuşacak.
Herkese iyi geceler.
GÜL canım Allah kavuştursun kızınla.

hicoşum müjdcim doğum gününün kutlu olsun...Allah sevdiklerinizle,eşinizle, yavrularınızla güsel ömürler nasip etsin...resimlerin hepsi çok hoş Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın...gülcüm inşallah başarılı olursun ben eminim hadi bakalım ayçoşu da gönderdin tadını çıkar...biz de cumartesi eşimle funda arar ın konserine gittik süperdi değişiklik oldu işteee...emel ne zaman geliyormuş bu arada?

GÜNAYDIN KIZLARR gece uyuyamadım pek ceylin hanımın aksiliği tuttu gene uyutmuştuk zorla hanfendi kalktı 3 e kadar ayaktaydı gene sanki uyumuş uyanmış ta sabah olmuş oyun oynuyor naz cilve gırlaydı zor yatırdık yaww

sağol canımolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan oh konser yapmışsınız ne güzel işte hoş bi gece olmuştur alkisalkisalkis

çok güzelsin,güzelsiniz...rabbim mutlulugunuzu daim etsin..rica ederim güzel arkadaşım...

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sağolun kızlarr

aslıcım dilek milek tutmadım boshayallersmileboshayallersmile aklıma bi gelmedi kaydirigubbakcemile3

slmkızlar benımde kahvaltıa mısafırım var daha gelmedıler bi bakayım dedim öğleden sonra yada aksam görüşürüz...

merhaba arkadaşlar
uzun bi aradan sonra yine buradayımmmmmmmm
sizinn hoş sohbetinizi çok özledimm

ayy sizlerii çokk özlemişimm yaa

eee ne var ne yokk 2. bebek bekleyen var mıı
bizdee istiyozz yaa bakalımm artıkkk hayırlısıııı

selam kızlar ben geldim nabersiniz bugün ceylin geç uyandı ve bidaha yatmak istemedi çorbasını soğutuyorum şimdi vericem bakem size dedim

sanırım kimse ok artık sansıma diyorummm ben buralardayımm gelirsenizz gör... öptüm

oooo ayşe hn nerelerdesiniz görünmüyonuz hatırladınızmı biz hayrettttalsanaalsanasmile
nerelerdesin sen kızzz anlat bakem

ya kızlar herkes gene kayboldu hee edada yok bu aralar ne iş inşallah bi sıkıntı yoktur herkes teker teker kayboluyo ne işşş

Slm hanımlar
betÜl serap gÖzÜnÜz aydın olsun hasret bıttı ınŞ.
Hıcran mÜjde doĞum gÜnÜnÜz kutlu olsun nıce senelere sevdıklerınızle saĞlıcakla ınŞallah

oooo ayşe hn nerelerdesiniz görünmüyonuz hatırladınızmı biz hayrettttalsanaalsanasmile
nerelerdesin sen kızzz anlat bakem

HİCOSUMM NE YAPAYIMM EVLE ANNEM ARASII gezip duruyomm annemler neti bağlattı ordan giriyommm başkada bişey yokk canımm yaa cemre kardeş istiyozz denemelere başladıkk hayırlısı artıkkkk.......

yaa nerede bizimkilerr yaaa ne var yokk----------------------------------------------------------opuyorumnanaktan

Slm hanımlar
betÜl serap gÖzÜnÜz aydın olsun hasret bİttİ İnŞ.
Hİcran mÜjde doĞum gÜnÜnÜz kutlu olsun nİce senelere sevdİklerİnİzle saĞlıcakla İnŞallah
sağol canımolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

eve bağlatta rahat rata gel buraya kızzz.cemre nasıl oldu büyümüştür prensesimiz.herşey yolundadır inşallah sağlığı gelişimi ne alemde yaz da bilelim kız.
demek kardeş istiyonuz cemreye hadi hayırlısı inşallah allah gönlünüze göre versin sağlıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…