hicrancım doğum günün kutlu olsun canımcım daha nice nice yıllaraaaa inşallahhhh sevdiklerinlee
tamam canımcım olur ben seni salı günü arayayım nasip olursa durumları bildiririm:)) bende kafama o yüzden koydum umutcum kafana koydugunu yapıyor insan canım.gülüm benim oh ne ıyı olucak..yavrular içinde boyle arada kendımızı şarj edebılmek en iyisi..hadi bakalım..8 gün önce ve sonrasının fotolu belgelerini istiyoss:)
aslıcım alırsın canım boşver..insan bişiyi istesin yeterki er yada geç olur..ve beundan sonra bir lıra beş lıra demeden koymalı..hatta şöyle bi denetleme mekanızması kurabılırız..her ayın ilk günü iletişime geçip bu ay nekadar koydun dıye bırbırımızı denetleyebılır ve kendı hesabımıza oranlı bi kota koyabılırız ..mısal ben ismetin dogumgunu yanı eylule kadar 800tl yi hedefliyeyim..bunun gibi..
semacım teşekkür ederim..ama dil konusunda çeviri yapıcak kadar dil öğrenebilmek evde tek başına mumkun olurmu bılemıyorumki...hanı çatpat ögrenılırde çeviri zor bi iş deilmi..
Hicranım resimleriniz çok güzel çıkmış maşallah.Dilegini tuttunmu :))sağol anım inşallah aminnnnnnn:Saruboceq::Saruboceqlumunekankayizsmileolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
hicoşum müjdcim doğum gününün kutlu olsun...Allah sevdiklerinizle,eşinizle, yavrularınızla güsel ömürler nasip etsin...resimlerin hepsi çok hoş Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın...gülcüm inşallah başarılı olursun ben eminim hadi bakalım ayçoşu da gönderdin tadını çıkar...biz de cumartesi eşimle funda arar ın konserine gittik süperdi değişiklik oldu işteee...emel ne zaman geliyormuş bu arada?
çok güzelsin,güzelsiniz...rabbim mutlulugunuzu daim etsin..rica ederim güzel arkadaşım...
tamam canımcım olur ben seni salı günü arayayım nasip olursa durumları bildiririm:)) bende kafama o yüzden koydum umutcum kafana koydugunu yapıyor insan canım.
Hicranım resimleriniz çok güzel çıkmış maşallah.Dilegini tuttunmu :))
MEvlüdecim sinirlenmekte kızmakta çok haklısın heleki sen fedakarlıkta bulunurken. bence eşinle karşılıklı bir güzel konuş bu durumdan çok rahatsız oldugunu dile getir bakalım eşin nasıl konuşacak.
Herkese iyi geceler.
GÜL canım Allah kavuştursun kızınla.
merhaba arkadaşlar
uzun bi aradan sonra yine buradayımmmmmmmm
sizinn hoş sohbetinizi çok özledimm
ayy sizlerii çokk özlemişimm yaa
eee ne var ne yokk 2. bebek bekleyen var mıı
bizdee istiyozz yaa bakalımm artıkkk hayırlısıııı
sanırım kimse ok artık sansıma diyorummm ben buralardayımm gelirsenizz gör... öptüm
oooo ayşe hn nerelerdesiniz görünmüyonuz hatırladınızmı biz hayrettttalsanaalsanasmile
nerelerdesin sen kızzz anlat bakem
sağol canımolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanSlm hanımlar
betÜl serap gÖzÜnÜz aydın olsun hasret bİttİ İnŞ.
Hİcran mÜjde doĞum gÜnÜnÜz kutlu olsun nİce senelere sevdİklerİnİzle saĞlıcakla İnŞallah
HİCOSUMM NE YAPAYIMM EVLE ANNEM ARASII gezip duruyomm annemler neti bağlattı ordan giriyommm başkada bişey yokk canımm yaa cemre kardeş istiyozz denemelere başladıkk hayırlısı artıkkkk.......
yaa nerede bizimkilerr yaaa ne var yokk----------------------------------------------------------opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?