2008 Eylül bebekleri beslenmesi

Kızlar bebişlerinize enginar yediriyormusunuz. Ben bugün aldım ilk defa ama veriyim mi karar veremedim tarif bileniniz varmı

kız sen bana pekmez pişirilmezmiş demedin mi...
aynı bendeki tarif ama sen öyle deyince yapmamıştım ben... yarın hemen yapayım olmazsa...

kız sen bana pekmez pişirilmezmiş demedin mi...
aynı bendeki tarif ama sen öyle deyince yapmamıştım ben... yarın hemen yapayım olmazsa...

kaydirigubbakcemile3 yanlış yönlendirme söz konusu galiba :roflol:
ayşe hanım bi açıklama bekliyoruz sizden :roflol:

ben burdan öyle anlamıştım...

bir de pekmez zaten kaynatılarak yapılıyo pişse nolur ki...

senağlamayav tek tek gelin yav buldunuz garibisenağlama ama hayatım ben pekmez pişirilmezmiş diye duydum dedim pişirilmez demedim yani kafamda soru işareti oluştu demek istedim:) ayrıca baktım bi çok bisküvi tarifinde pekmez kullanılıyo bende yapayım dedim ayrıca sen niye cevap yazmadın bakim bana hı?:dilcikar: yapcen mi yapmicen mi bişey dememişsin klava: dedim kaale almadı beni :dilcikar: yapmayımda eymen aç mı kalsındelikafadulden

benim oğlum tatlı kasesiyle yiyor. ama bazen onu bile bitirmiyo eger açsa genelde hepsini bitiriyo canım.
ben suyu muhallebiden yada kahvaltıdan sonra verıyorum genelde. ama bizimki fazla sevmiyor suyu. az içiyor tükürüyor. doktorumuz her çocugun ihtiyacı farklıdır demişti. kendidsi içtikçe ver ,içmezse fazla zorlama demişti.

sayracım merhaba bende bi ara deniycem bisküvi tarifini.

sayracım akşama kadar bütüm kk yı dolaşıyom ben... nereye cevap yazdım nereye yazmadım unutuyom...
kusura bakma şekerim.. kaale almaz olur muyum... aldım da yapmadıydım... yapıcam ama ellerine sağlık...

Son düzenleyen: Moderatör:

150 ml bazen 200 ml...
biberonla ölçüyorum ben..
musti ne kadar isterse okadar...

dene tabiki elifcim hem hazırlar önerilmiyo ben bugün 2.sini yaptım robotta da çektim ufalandı güzelce herkese tavsiye ederim bu arada canım görüşemiyoruz :)

mrb canım, ben çalışmaya başladım ondan fazla giremiyorum. hep koşturmacayla geçiyor günüm. akşam bu saatte ancak oturabılıyorum ayagımı uzatıp. hemen uykum geliyo uyuyorum. ya benim oğlum bi kaç gündür iştahsız nedense pek yemiyor, gündüzleride emmek istemiyo fazla ne yapcam bilmiyorum inşallah fazla devam etmez. senin oğlun nasıl?

canım belki diş çıkarıyordur bebekler için çok zor tabi bizler içinde.. Eymen iyi canım çok şükür o da bi ara yemekleri reddetti çorba vs. ama bi iki gündür yiyor hamdolsun inşallah düzelir canım ama emmeyi istememesi kötü umarım herşey yoluna girer işine başlamana sevindim canım onunda etkisi olabilir istediği zaman yanında olmayışın onu memeden soğutabilir kendine iyi bak tatlım ve üzülme lütfen herşey yoluna girecektir :1hug:

Kızlar sıze bır kac sorum olacak lutfen cevaplayın olurmu :) :uhm:

- Corbalara sehriye katıyormusunuz ? tel mı arpa mı ? sonrasında rondodan gecırıyormusunuz ? yoksa sulu yapıp ekmek vs katıpmı verıyorsunuz ?

- Kabakları corba yaparken kabuklarını soyuyormusunuz ?

- Corbaya pirinç kattıgınız da yıne sonrasında rondodan gecırıyormusunuz ?

- Bız bu sebze corbalarını rondodan gecırınce püre oluyor ne zaman sulu corbaya ekmek vs ekleyıp yedırecegız ? yada yedırenınız var mı ?
(daha dogrusu 7 ay cıvarı bebeklerımızde bunları yıyebılen varmı ?)

Lütfen cevap beklıyorum :çok üzgünüm: cahil kalmıssım kusura kalmayın.. :tomato:

CAnım lafımı olur neticede hepimiz sorarak öğreniyoruz...

umarım yardımcı olabilmişimdir

çorba tarifleri alabilir miyim kızlar?artık ben vde kendim hazırlayıp kayınvalideme bırakıcam tunahanım yesin diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…