- Konu Sahibi fatihderya
-
Kabız oluyormu pekı deryacım daha dogrusu tuvalete hergun cıkıyormu muz yedırdıgın halde...
Bırde gunde ne kadar su verıyorsunuz ya bı Allahın kulu soylesın olcu ornek vererek..
su olayına gelince ne kadar içebiliyorsa o kadar veriyoruz biz mesela muhallebiden ya da çorbalardan sonra felan içebildiği kadar içiyor 20 cc felan sanıyorum
Betül bende doktoruma dedim ki su sağlıklı içmesini istiyorum ama FAtih içmemekte direniyor doktorda sizi emmidiği için içmesede olur ama ara ara deneyin kendi belirler ne kadar içeceğini dedi ama miktar söylemedi....
Bende geçenlerde nette evde peynir yapımını izledim çokda hoşuma gitti...Günlük sütü yarım litre falan kaynatın 10 dk bekleyin dedi 10 dk sonra içine yarım limon sıkıp kesilmesini bekleyin sonra onu temiz bir tülbentten süzün dedi peynir altı suyunu çorbaya kullanabilirsiniz üzerinide tazecik bebeğinize yedirebilirsiniz dedi çok hoşuma gitti ama deneyemedim...
Arkadaşlar birde ben bebe biskuvisi vermek istemiyorum kahvaltıda acaba yerine ne yedirebilirim ki?
bebe bisküvisi yerine ; evde kek, kurabiye yap onların içini ufala kahvaltıya dedi bana dr... yemek tariflerinden, bebek kurabiyesi tarifleri de bulunabilir..
eğer onlar yoksa ekmek içi veriyorum ben... tam buğday ekmeğinin içini...[/QU
çok mantıklı canım sağolhihoyyyt
Zeynepcım yalnız doktor bıze baklalardan vermeyın demıstı bırde patlıcan.. mercımegı doktorun mu soyledı ?
Zeynepcım yalnız doktor bıze baklalardan vermeyın demıstı bırde patlıcan.. mercımegı doktorun mu soyledı ?
bebe bisküvisi yerine ; evde kek, kurabiye yap onların içini ufala kahvaltıya dedi bana dr... yemek tariflerinden, bebek kurabiyesi tarifleri de bulunabilir..
eğer onlar yoksa ekmek içi veriyorum ben... tam buğday ekmeğinin içini...[/QU
çok mantıklı canım sağolhihoyyyt
rica ederim canım..
güzel bebek bisküvi , kurabiye tarifleri bulursan bizimle de paylaş :hooray:
bebişlere kurabiye-kek deneyceklerin dikkatine :)
* Kabartma tozunun formülü Sodyum karbonattır. Sodyum da bebekler için zararlıdır. Bu sebeple bir yaşını doldurmamış bebeklere kurabiye yada kek hazırlarken kabartma tozu değil maya kullanmaya çalışın. Bir yaşını doldurduklarında da tarifte yazılan kabartma tozunu yarıya indirerek kullanın.
arkadaşlar bebeğim 6,5aylık biraz zatıfca süt vermiyorum ama besleyici olduğunu biliyorum veren var mı. ben de az bişey mercimek çorbası veriyorum alışsın diye zararlımıymış
arkadaşlar bebeğim 6,5aylık biraz zatıfca süt vermiyorum ama besleyici olduğunu biliyorum veren var mı. ben de az bişey mercimek çorbası veriyorum alışsın diye zararlımıymış
betül bal alerjik patlıcandada nikotin var ama baklayı anlamadım yaa neden verme dedi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?