- Konu Sahibi fatihderya
-
merhaba arkadaslar...ne guzel bebıslerınızı almıssınız kucagınıza ...Allah bağışlasın.ınsallah bende eylul annesı olucam.ama eksık bıkac seyım kaldı.yenısını almaktansa sızden alabılırım bebısler buyumustur dıye dusundum.
emzırme yastıgı
bebek ıcın yan yatıs yastıgı
portbebe
kanguru
eger elınızde varsa ve kullanmıyorsanız bana ozelden mesaj atabılırsenız satın almayı dusunuyorum...sımdıden tesekkurler...
merhaba arkadaslar...ne guzel bebıslerınızı almıssınız kucagınıza ...Allah bağışlasın.ınsallah bende eylul annesı olucam.ama eksık bıkac seyım kaldı.yenısını almaktansa sızden alabılırım bebısler buyumustur dıye dusundum.
emzırme yastıgı
portbebe
kanguru
eger elınızde varsa ve kullanmıyorsanız bana ozelden mesaj atabılırsenız satın almayı dusunuyorum...sımdıden tesekkurler...
emzırme yastıgı
portbebe
kanguru
merhaba kızlar ayfamıza renk gelmiş ne güzel...
bugün alp berk hiç bişsey yemedimafoldumben sabah biraz kahvaltı mamasıiçine muz kattım isaldiye bir kaçkasık yedi daha sonra ne verdıysem yemedimuz koydum diye mamayıda yemedi mafoldumben
daha sonra yarım elma yedi
öğlende birsey yemediuyumadam ünce süte biraz biskuvi kattaım onu içti biberonda
aksam 4/1 patates yedi biraz meyveli kaşık maması yedi çorba yapmıştım bi kaşık bile sürmedi ağzına şimdi süt içiyor uyuyacak çok üzgünum hiç bişey yemed ibirde isal...
canım her seferinde farklı şekilde yaparımFikriyecim brokoli çorbasını nasıl yapıyorsun sütlemi?Bende aldım brokoli ama hep haşlama veriyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?