- Konu Sahibi fatihderya
-
Edacım çok sevindim ishalin durmasına hadi gelmiş geçmiş olsun:)
Ben öğlen tarhana kaldı dünden onu vericem yanınada brokoli ve patates haşlamayı düşünüyorum...
Akşamda balık günümüz:))
Balık brokoli salatası bu kadar:)
Bugün çarşambaydı değilmi:)) Çocuğun içi dışı patates,havuç oldu zaten o yüzden yapamam,balık ta yokk burda
Sizin menünüz uymadı Duygu hanım :)
Bu arada dün eşime soslu makarna yaptımm
normal makarnayı haşldım üstüne sarımsaklı yoğurt onun üstüne de dometes soslu kıyma koydum..
Ve anladım ki böyle tarz yemekleri seviyor:)
Buna benzer ne yemek tarifleri varmı sizde?
Domates çorbasını yaz domatesiylemi yapıyorsun canım?
Birde balık ne alıyorsunuz arkadaşlar biz iki haftadır hamsi sardalya alıyoruz...
Şu kültür balıklarından almadım hiç Ege için veren varmı çipura falan?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Senin eşinde bizdenmiş Edacım abur cuburda sever mi?
Bizim haftada 2 gün o tarz yemekler yapıyoruz yanında ketçap mayonez delisiyiz ikimizde onunda dışında sebze balık,bakliyat şeklinde geçiriyoruz.:)
Mesela dün patates,tavuk yanında bol ketçap sarımsaklı mayonez(bayılıyoruz) birde kola içtik bugün hafifkaydirigubbakcemile3
Yok Edacım şu magginin çıktı ya tavuk sosu içinden hem poşeti çıkıyor hem sosu:)Patatesleri küp küp birde tavuk bagetleri sosluyorum dolduruyorum poşetin içine bol baharat zaten o..40 dakikada resmen patatesler ağızda dağılıyor tavuklarda öyle çok güzel pişiyor...Hem pratik tepsin bile kirlenmiyor hemde bebelerimizde yiyebilir yumuşacık:)
Domates çorbasını yaz domatesiylemi yapıyorsun canım?
Birde balık ne alıyorsunuz arkadaşlar biz iki haftadır hamsi sardalya alıyoruz...
Şu kültür balıklarından almadım hiç Ege için veren varmı çipura falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?