- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi fatihderya
-
Bizimki somon balığını yemedi yarına kaldı...Onun yerine bir bütün muz verdim birde süt..Bir kaç tane bisküvi..Zaten yatar artık bugün böyle olsun..
Canım burda yeri değil ama Egenin fotorafını çok beğendim,çok tatlı olmuş..hep tatlıydı zaten bu şapkayla başka..:)))) öp onu benim yerime.
arkadaşlar çocuklarınıza nasıl hangi marka gıda ürünleri veriyorsunuz
mesela yumurta ben aybarın omega 3 lü yuurta kullanıyorum
ekmek uno büyümek
zeytin ya da naturel sızma zetinleri tercih ediyorum.
zeytin ise hep kıbrıstan geliyor onları seviyor.ama olmayınca marmara birlik mavi paketteki olanı seviyor.
arkadaşlar çocuklarınıza nasıl hangi marka gıda ürünleri veriyorsunuz
mesela yumurta ben aybarın omega 3 lü yuurta kullanıyorum
ekmek uno büyümek
zeytin ya da naturel sızma zetinleri tercih ediyorum.
zeytin ise hep kıbrıstan geliyor onları seviyor.ama olmayınca marmara birlik mavi paketteki olanı seviyor.
ara öğününüz çok tatlıyımış kesin .))
evet canım kaju çok besleyeci onun için verirken dozuna dikkat etmelidir.Zaten hergün vermşyorum arada bir.Bu günlerde öğlen öğünleri geçiktiği için kaju verdim.Eksikleri kapatsın diye.
Kızlar Ege 1 ay önce avent suluğunu çöpe atmıştı babasının cep telefonuyla birlikte hatırlarsanız...Bende inat ettim 25 lira verip bir daha almıcam biberonla içsin diye..Ama onuda ters çevirip her yere döküyor üstünü,başını sırılsıklam yapıyor..Uygun fiyatla memnun olduğunuz suluk var mı?Aslında bardağa çevrilende olsa daha güzel olur..
Canım çok teşekkür ederiz Ege de teyzesinin ellerinden öperopuyorumnanaktan
Fikriyecim ben artık kendimiz ne yersek ona da veriyorum..Ekmek normal ekmek alıyoruz ama ilk uno ile başlamıştık bizde haftada 1 2 gün yine alıyorum...
Yumurtada aynı şekilde keskinoğlu yada lezita alıyoruz bazen omega 3 lü..
Tereyağı sek
zeytin kendimize ne alırsak zaten 1 tane falan yiyor
Yoğurt yorsan
süt yorsan cam şişe ya da sek günlük süt
Bal balparmak yada balkovan hangisi denk gelirse
arada danette
hazır mama yada tahıl hiç almıyorum zaten canımkaydirigubbakcemile5
Fikriye canım ben yumurtayı çok önemsemiyorum,bazen omega3 lü alıyorum ki ağır gelmesin diye..
Zeytin yemiyor,peyniri tahsildaroğlu ezine inek alıyorum,süt yoğurt ilk önce ülker yoksa pınar alıyorum..
Ekmek ise normal fırından alıyoruz,aslında en sağlıklı ekmek halk ekmeğiymiş..
Ek mama vs. kullanmıyoruz sadece bebe biskuvisi kullanıyorum,ayr ayrı yemeye başlasa onuda vermeyeceğim..
Kahvaltımız:1 muz,iki üç kaşık omlet tarzı karışım
Ara- Uyku:1closedeyes::ecrin_bebek:
Öğlen-yarım kase patetes yemeği,yarım kasede yoğurt
Ara-Tuzlu kuru pasta 2 adet,iki üç çubuk,1 portakal
Akşam 200 ml yoğurt 5-6 tane kuru fıstık
Evt canım en sağlıklısı ve bizler içinde rahatlatıcıkaydirigubbakcemile3
dünkü menumuz, sabah ne yedıgını tam bılmıyorum babası yaptıracaktı kahvaltısını. öğlen bir kase tarhana çorbası, tel şehriyeli, cok az içine ekmek içi koydum. ara yoğurt, aksam, yarım kase domstes corba, 5- 6 dılım ptates kızartması. ara, yarım muz, yarım dılım evde yapılmıs cevızlı kek, yatmadan once muhallebı yedı ama fazla degıl porsıyonun hepsını bıtıremedı.sut ıcırmeye calsıyorum bardakla ama fazla ıcmıyor. cok uzuluyorum ya nasıl alıstırıcam ben sut ıcırmeye. kucukken bıberon felan vermedık. aranızda bardakla sut veren varmı?
Kızlar Ege 1 ay önce avent suluğunu çöpe atmıştı babasının cep telefonuyla birlikte hatırlarsanız...Bende inat ettim 25 lira verip bir daha almıcam biberonla içsin diye..Ama onuda ters çevirip her yere döküyor üstünü,başını sırılsıklam yapıyor..Uygun fiyatla memnun olduğunuz suluk var mı?Aslında bardağa çevrilende olsa daha güzel olur..
Canım soğlsun yavrum büyümüş de el öpermiş :))))))))
Teşekkürler canım,güzel yol gösterdiniz ban.Sorduğum nedeni burdaki markaları pek iyi bilmemem. Yumurta da bne de ara sıra deeğiştiriyorum,selenyumlu da alıyorum yada organik.
Süt ise cam şişe sütaş kullanıyorum bizimki tek onu içiyordu ilk baştan.Ben de ona alıştım.Ama bazen başka sütleri de deniyorum bazıları hala içmek istemiyor.
Tahıl mamalar,daninodan kurtulmak istiyorum açıkçası ama bisküvi,keke gibi şeyleri pek yemez,çok nadiren.Onun için hala mamadan ihtiyac duyoruz.
Keşke peynir de yeseydi danino da vermezdim.Ama tek helim yer o da hergün değil.lmaz:
Canım sanberk halk ekmeği çok seviyor ama ben bilemedim bebeğe versem mi vermesemi teredüt ediyordum.Söylemn iyi oldu,bundan sonra onda alırım artık.
Canım ben hep bardakla veriyorum,ama genelde akşamları pipetle veriyorum.O tv bakar veya oyuncaklarla oynar bende sütü pipetle veriyorum.Ben de pipetli bardak için sorcaktım.ne zamndır arıyrum ama hiç görmedim.Evde var birtane ama çok büyük ve pipet çok kalın.Zorlanıyor onunla,yoruluyor ve sütünü bitirmeden brakıyor.
Bebişin kek yer ne güzel ben de alıştırmaya çalışıyorum ama ancak birkaç lokma yer.Kuru geliyor sanıyorum yanına süt veya meyve suyu veriyorum ama yine çok iştahla yemiyor.Keşke keke bisküvü yese evde yapıp tahıl mamaların yerine veririm.
Canım suluğ ne demek bu alıştırma bardaklar mı? eğer bu ise nubynin dokmeyen silikonlu uzuyla alıştırma bardağı var.Onun fiyatı 1 lr civarında ilk baştan ondan kullanmıştım.Çok memnun kaldım.Ama tek su için kullanbilir.Süt vermiştim birkez güzel yikayamadım biraz süt kaldı biberon kısmında ve kuflendi. -tatlicadiarzu- ama suluk bumu bilmiyorum. bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?