- Konu Sahibi fatihderya
-
Bizim yemk düzenimiz hepten bozuldu..Dün düzeltmeye çalıştım ama bir günde olmayacak galiba.Oğlum gece çok geç yatmaya başladı bundan da sabah geç kalkıyor ve geç kahvaltı ediyor.Tabi ğlen yemeği de geçikiyor ve tam yemk saatinde uyukusu geliyor.Bugün sabah saat 0 uyandı ancak 10.30 kalktı ama yarım saat kitaplarla ilgilendik yattık.Kahvaltını yedi çok acıkmıştı galiba 20 dk bitirdi sayılır.Ama öğlen yemeğini yemedi tek portakla yedi ve meyve suyunu içiti.Saat 16 e geiyor hala uyuyor ve daha öğlen çorbası duruyor.Ben şimdi ne yedircem çorbası hazır onu vercem.E yoğurt ne zamn olcak ne zaman akşam yemeği ne zamn gece sütü.....of of
12 de kalkıyorsunuz kaçta yatıyorsunuz Eda?Egede mesela 11 de önce yatmıyor ama en geç 9.30 da ayakta
Biz 2 de önce yatmıyoruz bu sefer sabahları mahfoluyoruz..
Günaydın kızlar..
Sehercim yaz patlıcanımı yiyorsunuz?Afiyet olsun paşaya:)
Bizde bugün kahvaltıda 1 yumurta ile tereyağında omlet yalnız omlet diyorum un yok içinde...Çırpılmış yumurta..
1 kaşık labne peyniri,1 kaşık bal,1 kaç lokma ekmek,1 kaşık kaymak..
200 cc bebek çayı şu meyveli olanlardan..
12 de kalkıyorsunuz kaçta yatıyorsunuz Eda?Egede mesela 11 de önce yatmıyor ama en geç 9.30 da ayakta
Biz 2 de önce yatmıyoruz bu sefer sabahları mahfoluyoruz..
Bizimkide geç yatıyor, 12-1..
Hatta geçenlerde 2 de yattı beyfendi.Benimde sinirlerim bozuldu,uykum kaçtı,kahvaltı yaptık 3:30 da yattık...
Dolayısıyla geç kalkıyoruz..Gün boyuncada bir kere yazıtoyr..
İst.da erken yatıp erken kalkardı...Burda babasıyla yalnız bırakmak için yapıyor herhalde sıpa...
Birde yatarken ortamızda olacak,biz sohbet edeceğiz o uyuyacak,sustuğumuzda başlıyor ayağa kalkmaya..Ninni gbi geliyo herhalde:)
evet duygucum yaz patlıcanı annem karnıyarık haline getirip dipfrize atıyor biz de kışın çıkarıp yiyoruz afiyetle
sabah utku yumurta yemişti poposu fena pişik olmuş napıyım hiç mi vermeyim ben yumurtayı yoksa biraz ara mı vereyim CADIARZU :uhm:
bugünkü yediklerimiz
sabah betülün yumurtalı sütlü peynirli karışımı
öğlen karışık sebze haşlaması (soğan , karnıbahar,ıspanak ,patates ,havuç) yanına da yoğurt
akşam haşlama et suyuna biraz ekmek doğrayıp limon sıkıp yedik hep beraber. ama haşlama lokantadan
gece de muhallebi yer yatar
evet duygucum yaz patlıcanı annem karnıyarık haline getirip dipfrize atıyor biz de kışın çıkarıp yiyoruz afiyetle
sabah utku yumurta yemişti poposu fena pişik olmuş napıyım hiç mi vermeyim ben yumurtayı yoksa biraz ara mı vereyim CADIARZU :uhm:
bugünkü yediklerimiz
sabah betülün yumurtalı sütlü peynirli karışımı
öğlen karışık sebze haşlaması (soğan , karnıbahar,ıspanak ,patates ,havuç) yanına da yoğurt
akşam haşlama et suyuna biraz ekmek doğrayıp limon sıkıp yedik hep beraber. ama haşlama lokantadan
gece de muhallebi yer yatar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?