- Konu Sahibi fatihderya
-
sağol edacım ... ben de kahvaltısını önce kayısı suyu ile deneyeyim bari, tatlılara bayılıyor bizimki çünkü cokacimcoook
hı hı..kaynamış suya bırakıp demlemek gerekiyormuş...bütün bitki çayları hatta...biz yanlış biliyormuşuz, kaynat kaynat boşuna ıhlamur iç -tatlicadiarzu-
MİKE mi :roflol: o kim :)
semizotu zamanı değil ki canım... nerden buluyosun onu... benim canım çekiyo da... malum hamilelik...kaydirigubbakcemile3
canım demir damlası ve pekmezi öyle verince daha mı faydalı oluyo...
havuç suyu neden haftada bir ben hergün 150 ml veriyorum
elmayı da bazen 150 bazen 250 veriyorum
ben günde 2 elma falan veriyorum bazen 150 bazen 250
ben hiç kaynatmadım... taze taze daha vitaminli bence...
muzun ortasında bişey mi var ki... neresini çıkarıyoruz... muz canavarıyım ama hiç farketmedim bu güne kadar... oğluma hiç verdemedim zaten 8. ayda vericem..
evet bütün bitki çayları öyle... kaynamış suyun içine atılır... biraz demlendikten sonra kapağına azıcık ıhlamurdan katılıp o damlalarda ıhlamura karıştırılır... maranki öyle demişti...
kurabiye mi... nasıl yapılacak ki o...
gülsümcüm, bildiğin anne kurabiyesi işte...hani bisküvi reklamında da var...kocaman kurabiyeler...onlardan yapıp, kapaklı kavanozda muhafaza et, kahvaltısına katarsın dedi....bebe bisküvisini tavsiye etmedi dr.umuz.. bisküvi yerine leziz ev kurabiyesi :CüvCüv: cokacimcoook tabiii yapan olsa ben de yiyicem de kaydirigubbakcemile3
semizotu zamanı değil ki canım... nerden buluyosun onu... benim canım çekiyo da... malum hamilelik...kaydirigubbakcemile3
ben hiç kaynatmadım... taze taze daha vitaminli bence...
muzun ortasında bişey mi var ki... neresini çıkarıyoruz... muz canavarıyım ama hiç farketmedim bu güne kadar... oğluma hiç verdemedim zaten 8. ayda vericem..
...
EDA teşekkür ederim...denicem...
canım salgammı okudum yoksa baska seymı salgam bıldıgımız salgammı :uhm:yogun sebze suyu 1 buyuk kuru sogan
havuç
patates yadasalgam
yarım pırasa
maydonuz defne yapragıı tereyağ
soganları tere yagında soteleyin 5dk kalan malzemeyi koyupkaynamasını bekleyın 1saat pişirin tel
süzgeçten geçirinyogun sebze suyu çıkıyo bu suyu yemeklerıne katabilirsiniz
alpberkın bugunkü menusu
kahvaltı yumurta biskuvi peynir
( pekmez sulandırılmış )
öğle su teresi, patates,kabak
yapılışı: patatesu sebze suyuyla pişirdim daha sonra kabagı koydum enson su teresını ekledim 3-4 dk pişirdim püre yaptım uyanınca yiyecek
Canım bende koyuyordum ama dr.umuz koyma dedi,çok yüksek derece de alerjen içeriyormuş..tabi yinede sen bilirsin dr.una danışırsın..
canım salgammı okudum yoksa baska seymı salgam bıldıgımız salgammı :uhm:
merhabalar. arkadaşlar dr umuz yumurta sarısına alıştıktan sonra omlet verebileceğimi söylemişti. o an sormak aklıma gelmedi ama şimdi tereddütte kaldım beyazını ayırıp mı yapmalıyım? nette araştırdım kimi dr lar 7. aydan sonra beyazını yemeli diyor kimisi 1 yaşında. ne yapmalıyım sizce?
arkadaşlar bu arada kıymayı ben 150 gr aldım dondurmamak için babama dr arkadaşı sölemiş bebeklere verilecek kıyma dondurulmasa daha iyi olur dıye bende dondurmadım şimdi netten bakıcam 150gr hepsını vermedim tabi çok oldugu için ama dolabın alt kısmına koydum yarın işlerim var dışarda o kıymayı kullanamayacagım muhtemelen ertesı gune kalıcak dondursak daha iyi değilmi ben onu börege koyarım artık alp e yeni alırım
mevlüdecim portakal suyu gaz felan yapmadı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?