- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
- Konu Sahibi fatihderya
-
canım ,
menüyü ben hazırladım .ama uygulaması ve yapması tabiki hafta içi annemin :)
ama hafta sonlarıda ben hazırlıyorum . yoğurdunu cumadan kavanozlara mayalıyorum .
keçi sütü golden goat değil canım bildiğimiz keçi sütü pastorize sana özelden mesaj atıyorum numarasını bu boluda bi firma . bi form doldurup gönderiyorsun istanbulda anlaşmalı şarkuterileri var sana yakın olana istediğin kadar bırakıyolar haftada 2 gün. kahvaltısına kendi sütüm olmadığı zamanda bu sütten kullanıyorum gene.
tarhana da yumurta yoktur canım sanmam ama anneme sorayım gene de bi .
sizde atlatırsınız canım inşallah kısa zamanda şu alerji işini ben denizden çok korkuyodum alerji için egzama falan var denizde biliyosun . ama allahtan herşeyi yedi neredeyse bizim yiyebileceğimiz hiçbişey dokunmadı ...
ben dün kabak yemeği verdim...
kabakla havucu zeytinyağında kavurdum... pirinç eklem yumuşayınca verdim... ezmedim direk verdim... yedi güzelce...
nasıl yani fisfisfis rende miydii sebzeler ?
kabak zamanı degılse ne verecegızkı patatesle fılan.. kabak hem kakası ıcınde ıyı oluyor.. fisfisfis
yoo küçük küçük küpler halinde doğradım,öyle pişirdim...
bu arada kabak zamanı değilmiş... bir daha vermicem... çok pişman oldum verdiğime... :çok üzgünüm:
Bunları normal suda ıyıce haslayıp sonra zeytınyagı ekleyıp püre halınemı getırıyoruz bu kadar mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?