- Konu Sahibi fatihderya
-
Merve buharla pişridikten sonra neyle püre halıne getırıyorsun.. Rondo var bende... onunla yapınca ıcınde pütürler kalıyormu yoksa püre oluyormu ?
afiyet olsun ne güzel yemiş
evet canım...hormonlu onlar, vermiyorum ben...mevsim sebzeleri koyuyorum ...cokacimcoookcokacimcoook
benim kayısı suyu ile hazırladığım kahvaltı :
3 adet koyu renkli kayısıyı akşamdan suya koyup, sabah kaynatıyorum..
yumurta sarısı, akşamdan suda beklettiğim beyaz peynir, 1 kayısı, biraz tam buğday ekmeğinin içinden ve pekmez koyup hepsini rondoda iyice harmanlayıp yediriyorum...:icecream:
bazı sabahlar ise; yumurta ve beyaz peyniri çatalla iyice eziyorum ve
yine kayısı suyu ve 2 bebe bisküvisi ile hazırlıyorum ...
teşekkür ederim canım...ellerine sağlık...yumurtayla peyniri aynı gün verme dönüşümlü olarak ver dedi bizim doktorumuz... mama kitaplarındada öyle yazıyo...
canım ben kahvaltı öğününe yeni başladım ya, verdiğim yumurta 1/8 zaten... o nedenle aynı anda vermemde bi sakınca yok...
bir yumurta sarısına ulaştığımızda hergün vermeyeceğim tabi.. cokacimcoook
mervecim ya... koyu renkli kayısı nasıl oluyo... bütün kutuya baktım...:roflol:bendeki kayısıların hepsi aynı renk...
bi de iki çeşit var.. biri normal yenebiliyo, diğeri ise çok sert kaynatıp ta yeniyo anca... hangisinden seninki...
mervecim ya... koyu renkli kayısı nasıl oluyo... bütün kutuya baktım...:roflol:bendeki kayısıların hepsi aynı renk...
bi de iki çeşit var.. biri normal yenebiliyo, diğeri ise çok sert kaynatıp ta yeniyo anca... hangisinden seninki...
canım iki tür kuru kayısı oluyo biri normal kayısı renginde biri de koyu renk kahverengi gibi sağlıklı olan koyu renk olanıymış doğal yoldan kurutuluyor ilaçsız organik yani bende ondan kullanıyorum
arkadaşlar merhaba benim de 6,5 aylık bebeğim var ne yumurta sarısı ne de peynir yiyor siz nasıl alıştırdınız. bir de zorlayınca kusuyor her şeyi.ne yapacağım bilemiyorum.öğünlere yakın emiyo sonra da yemek yemiyo. emzirme işini nasıl yaptınız.
arkadaşlar merhaba benim de 6,5 aylık bebeğim var ne yumurta sarısı ne de peynir yiyor siz nasıl alıştırdınız. bir de zorlayınca kusuyor her şeyi.ne yapacağım bilemiyorum.öğünlere yakın emiyo sonra da yemek yemiyo. emzirme işini nasıl yaptınız.
peki bu yumuşak mı... yani direk yeniyor mu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?