2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cemrecim bendede aynisi oldu geceleri uyandigim zaman hareket ettigini hissediyordum bi kac gun hissetmedim insani bi korku aliyor biraz dinliyorum az bisey hareket ediyor 2 gun boyle surdu
ama dunden beri masaallahi var oglumun kipir kipir
2 gun bi tuhaf oldum aceba biseymi oldu diye arada hareket ediyodu diyodum biraz bekleyim hareket etmezse dr a gideyim o zaman hareket ettigini hissediyodum
allah sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin

kızlar ya ben cok duygusalım bırde. sızlerde böylemısınızz ?? bu aralar her akşam aglıyorum olur olmaz şeylere.
bugun sabaha kadar her uyanışımda dogum geldı aklıma şu 1 ay nasıl geçıcek acaba...

ohh maşallahh ebrucum ee bebişin kilosu ne durumda ? sen hazşranın kaçında dogum yapıcaksın kısmetse

canim hamilelikten hormanlarin degismesiyle bizim normal huylarimiz kalmiyor
sen yine duygusalmisin beni sinir sitres basiyorn ufacik seye kiziyorum
artik idare edecegiz son ay
bide canim cok dusunme dogumu nasil olsa basimiza gelecek bu anin tadini cikaralim
ben kocisime dedim nasil doguracaksam diye oda simdi dusunme dedi
allah insana sabir vermis ama bi insan sabri 3 e bolermis
1 i gecmisde keske soyle yapsaydim
2incisi su nasil olacak bu nasil olacak
3 uncusude son ana kalirmis yasarken yani sabrimizi bolmeyelim hepsini son anda kullanalim
insaallah sagsalim hepimizde kucagimiza alacagiz minik meleklerimizi onlar bize allahin hediyesi eeeeh birazcikca zahmet cekecegiz

cemrecim ben hayatim boyunca hep orjinal olmusumdur,duygu dalgalanmasi bende hüzün vs seklinde degilde,sevgi seli seklinde oluyor,böyle birden cosuyorum,o enerji o sevgi nerden geliyor anlayamiyorum...

bende yarın tekrar nst ye girmek için önce doktorun özel muayenehanesine gitçem.sonra hastaneye..(nst hastanede)şimdiden gerildim.çünkü nst dogum odasında.geçen hafta gittiğimde bir dogum yapmış birde suni sancı çeken kadın vardı.üstüne birde yeni dogum yapmış kadına dvamlı soru soran(gereksizce)bir baska hamile...neyse ki ne bagırma nede baska bişey duymadan odada işim bitmişti.bakalım bu hafta ne olcak..odaların ayrı olmaması psikolojik yönden çookk kötüneyse inşallah bebişimin bişeyi yoktur..gerisi nasıl olsa geçecek..

scapulacımm o sevgi selin yurtdışında yaşamanında getirdigi bişey olsa gerek
bnmde ablam senelrdir londrada yaşıyor sevgisi duyguları yalnızlıgı hep bir başka olmuştur..

bu arada herkese guzel bıgun dilerım haziran annişleriiii
biz yarın doktora gidiyoruz
bilmiyorum biliyormusunuz oğlum yüzünü bize göstermiyor ultrasonda kollarıyla kapatıyoo sadece bi kere açtı o da anlıktı babasıyal gittigimizde göremedi adamcagız
dua edınde bu kez yuzunu gostersin bize yerimseniben

cemrecım ınsallah bu kez gösterır erkekler böyle oluyor galıba hep bizimkıde dün profılden gösterdı kendısını genelde arkasınıda dönüyodu 1820 gr olmus biizmkı dün 31+1 dik bizim dogum hazıranın 23-24ü gibi olucak sanırım sezeryanla ben zaten sezeryan istiyodum bıde dün dr baktı plesenta rahım agzına kadar dayanmıs nromal dogumda zorluk cıakrabılırmıs bu olay dıkkat etmemız lazım dedı ben sezeryan istiyorum dedım ozaman rahat ol sorun olmaz dedi

gülsahcım nstnın dogumhanede olması kötü benım bır arkadasımda hamıleyken normal dogum istıyodu hep ben sezeryan yap normal nasıl yapcan derdım ona bırgün biraz rahatsızlanmıs hamıleyken dogumhaende nstye baglamıslar o anda kadının birini douma almıslar bizimkıde dogumu görmüş tabı o acılmayı görünce ay kadının kafam kadar acıldı dedi:roflol:ve o an sezeryana karar verıp sezeryan yaptı sonrada:teytey:

evet ebru hep profılden gosterıyor yuzunuu doktor baya ugrasıyor ama yok banamısın demıyor bızım kı

yahu amaa sen bölee anlatırsan bız nasıl normal doguma gırıcezz dımıııı böyle seyler söyleme bacım bıze zaten hergun nasııl dogum yapıcam dıye dusunuyorum yok öyle açılma fln pırtt dıye dogurucaz bız :))

:1hug: CEMRECIM SEN KORKMA BEN SADECE DOGUMHANEDE HAMILE BIRININ YANINDA DOGUM YAPAN BİRİ OLMASININ YANLISINI ANLATMAK İÇİN DEDİM BEN KORKAGIM VALLAYI NORMAL YAPAMIYORUM YAPANLARA İMRENDIGIMDEN BÖYLE DİYORUMDUR :roflol:COK TAKDİR EDİYORUM NORMAL DOGUM YAPANI GERCEKTEN ALLAH GÜÇ VERSİN PIRRTTT DİYE DOGURTSUN İNSALLAH:icecream:

benim kadar dogum görmüs yoktur aranizda..benim onlarda tek hatirladigim annenin bebegine kavustugu an..sanki sihirli bir degnek biraz önce yasananlari unutturuyor,hele iki tanesini hatirliyorum cani cok tatli olan tiplerdi ve ilk dogumlariydi...benim sezeryan aklimin ucundan bile gecmedi,benim ilk bebesinde 2 gün sanci ceken ablam bile ikinci kerede normal dogum düsündü..

Allah izin verirse bende normal dogum yapıcam henuz bu fıkrımden vazgecmiş deilim .. ama korkularım azda olsa kimi zaman cokta olsa var.. :)
yalnız bnm korktugum baska seylerde var ama anlatamıyorum canlarım... o yuzden dusunuyorum gerci doktoruma soyledim bişey olmaz dedi ama bakalım nasıl gelişicek olaylar

kızlar geldim şimdi doktordan..ama bu kızın nazı doktoru da bizide deli etti:)yine kolunu suratına kapattı..doktor 25 dakika cdye kaydetmek için ugrastı ama nafile...arada bir açıp bi bakış atıyor;elini yalıyor:)sonra poposunu dönüyor:)neyse az da olsa görebildik.saglıklı 2224 gram olmuş ve dogum yoluna girmiş bulunuyor..özelinden çıktım ve devlet hastanesinde nstdede kaldım 20 dakika şükür ki dogum yoktu ve sadece ben vardım.çok ta iyi bir ebe basımda..beni baya rahatlattı.yani bugün mutlu bir gündü..herkese saglıklıı günler....

gülşahcıgım Allah nazarlardan saklasın maşallah.
neden nst ye gırdın dogumuna ne kadar var? bırde bende ozel hastaneye gıdıyorum bugun mesela kontrolumuz ar cd ye her doktor aktarıyormu bebegın hareketlerını cd göturelımde akarsın bızımkınıde

cemrecım bizde son gittigimizde dr cdye cektı bundan öncekı dr vermemıstı zaten drda cd oluyor bıze hatta dr bır dahakı gelısınızde dvd getırın dedı o daha cok görüntü alabılıyor dıye tüm görüntülerını aktaralım dedi

selam ebru teşekkur ederım bılgılerın ıcın bugun kesın sorucam bunu cd ye cekıyorsa neden almıyalım kı supe rolur bnm ıcın annemlere dayımlara teyzemlere dedemlere halamlara ablamalra abımlere :))) ızletırım hahahaha

şaka bı yana super olur ya umarım vardır oyle bır uygulama

sagol canım;hepimizin bebişlerine maşallaahhhh!!ben gümüşhanedeyim.devlet hastanesinde kadın dogum uzmanı doktorumun özel muayenehanesi var ve zaten baska özel bir yer yok!ilk haftalarımda nberi özeline gidiyorum.70 milyon ve her gidişimizde bilgi kagıtlarıyla birlikte cd veriyor.10 tane görüntü oluyor içinde en az..ve her halini yakından çekiyor bende aileme gönderiyorum:)hemde bilgisayara kaydedip saklıyorum.bebişime hatıra:)15 gün önce ilk nstye girdim ve doguma kadar her 15 günde bir 20 dakika baglancaksın dedi.herkese aynı şeyi yapıyor yani canım...sen ne zamanlar giriosun?

vallahi ben daha nst ye fln baglanmadım hiç. böyle birşeyden de bahsetmedi henuz bana dr. ben 35. haftamdayım hatta sanırım 36. haftamıza girdik ama henuz girmedim nst ye.
bugun kontrolumuz var bu cd verme konusu cok hoşuma gitti muhakkak sorucam dr umuza bende isticem. umarım bende oğlumun göruntulerini alabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…