2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarrr herkese ıyı bı hafta sonu dılıyorumm sevdıklerınızle beraber :)
ben bu sabah eşimi yolculadıktan sonra aglamaya başladım artık ıyıce hassaslaştımm sanırım tuhaf tuhaf şeylere aglar oldum bugunde eşim gittikten sonra aradı az daha adam işten dönuyordu o sesimi duyunca bu gunlerde cok yogun çalıştıgı için c. teside işe gitmesi gerekiyo bende yanımd aolmasını istiyorm sonra duygusallaşıyorum :)
öyle uyumuşum uyandıgımda guldum kendıme
Deniz delirdinmi kızım sen noluyor sana diyorum kendime :)

benım doktorumda soluna yat dedı ama cok zorlanıyorum sola yatıyorum bacaklarım ve omuzum agrıyor sonra saga dönuyorum bıraz sora yıne sola dönuyorum bacaklarımın arasında hep yorgan yada yastık oluyor odam yastık doldu :) bırde benım açken mıdem cok bulanıyor açlıga dayanamıyorum kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

asyacım senın sat ne zaman gecen gün 30+4 hamıleyım demıstın aramızda baktım 1 gün vardı doguma 41 gün kaldı demıssın ben bugün saydım sezeryana göre 38 haftada tam 52 gün cıktı:çok üzgünüm:ben kızım olsaydı mina yada ceren koymayı düşünüyordum
bend egenelde soal yatıyorum arada gece tuvalete kalkınca saga dönüyorum yürüyüşler normal dogum düşünenlere cok faydalı oluyomus bende cok yürüyemıyorum zor oluyor

kızlar herkese merhaba:) bende nihayet taşındım ve yerleştim evimi temizledik anneciğimle.annem bebişime ziyarete gelecekler için mavi üzerinde erkek bebek olan küçük küçük lavantalar yaptırmış.birde şu kapı süslerinden almış mavi tüllü üzerinde hoşgeldin bebek yazıyo.

bebek şekeri yaptırmayı düşünenler için tavsiye ederim mutlaka yaptırın hem çok şık hem de özel çünkü üzerinde bebeğinizin ismi ve doğum tarihi yazıyor(biz henüz yazdırmadık)bebeğinizin doğumgününün hatırlanması daha kolaylaşıyor.lavanta yerine çikolata yada badem şekeri de yapılıyor ama bunlar yeneceği için sizin emeğiniz boşa gitmiş oluyor bu yüzden bebek şekeri yaptırmayı düşünenler lavanta tercih edebilirler yada arkalarına minik mıknatıslar yapıştırtıp buzdolabı süsü olarak sipariş verebilirler..

buarada 32. 33.haftasında olan hamişler bebeklerinizin döndüğünü hissedeniniz varmı sanki benim oğlumun kafası hala yukarda??

slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik az kaldı gün saymaya başlayacağız yakında kontrolleriniz 15 de mi yoksa daha mı fazla ... beni dr.15 de çağırıyor.

ben artık 13 mayıs ta gidicem doktora bir daha da gitmem heralde doğuma kadar gerçi hep öyle diyorum ama dayanamayıp gidiyorum kızımı görmeye....hem sol tarafa yatmaya çalışıyorum ama o kadar da kasmıyorum zaten zar zor uyuyorum önemli olan yan yatmak değil mi hangi tarafta rahat edersem o tarafa doğru dönüyorum valla o kadar da düşünemeyeceğim bebişi hep soluma yatarsam kramp giriyor bacaklarıma o daha kötü ben rahatsam o da rahat diyorum ben ne yapayım...zaten az kaldı doğusun artık yaa...

buarada 32. 33.haftasında olan hamişler bebeklerinizin döndüğünü hissedeniniz varmı sanki benim oğlumun kafası hala yukarda??
o poposu olabilir..ben hickirinca kafasinin asagida oldugnu anliyorum yosa sanki kafa gibi bisey mbazen yukarda dayaniyor..sanirim poposu cünkü benim kizim döndü diye biliyorum...

ebrucum ben herhalde yazarkaen bi yanlışlık yaptımm
şuan 33+4 günlük hamileyimyani kaç gün olduğunuda muhtemelen doktor haziran 14 gibi dedi
ama mayısın 26sında son kontrole çağırdı doktor ozaman sezeryan veya normal olu olmadığını söliycek günü nü de tam olarak söler herhalde

kızlar bende öle hep sol yanıma yatıyomm ama napim bazende sağa yatıyom
ya aklıma takıldı ben sırt üstü yatıp ayaklarımın altına yastık koyuyoom bi sakıncası varmıydı sırt üstü yatmanınnn

asya bende 33+3 üm. aynı tarihlerde doğum yapcaz galiba. ama ben sezeryan istediğim için 10 hazirana olabilir sanırım.sırt üstü yatmanın sakıncalı olduğunu sanmıyorum ben de yatıyorum .benim ağrım alt bölgede yani genital bölgedeki kemiklerim 2 gündür ağrıyo

bende sağa sola yatmakta çok zorlanıyorum hatta uyuyamıyorum yüz üstü yatmaya alışığım ondan olsa gerek birazda eşim hatta dalga geçiyor istersen yatağın ortasına bi delik açalım göbeğini oraya sok yüz üstü ozaman yatarsın diyor :) anlamıyor beni yaa ((
genital bölgedeki ağrı son 10 gündür bendede var başta sabahları zorluyordu artık gün içindede hissediyorum... bebişlerimiz ağırlaştı çatıya baskı yapıyo bu yüzdenmi acaba...

nesihancım benimde belim ve bikaç gündür aynı seni dediğin gibi ağrılarım var bide ne bileyim sırt üstü yatınca sanki bel ağrım biraz rahatlıyoo bidaha yatmıycanm hiç aklıma gelmemişti zararı olacaği teşekkürler canım inşallah hayıırlısıyla doğurursun allah sağlıklı bebel dünyaya getirmayi nasip atsin rabbim hepimizin yardımcısı olsun

asyacım sırt üstü yatmak anne acısından son zamanlar zararlı dıye okudum bıyerde kan gıtmıyomus ozaman nefes alamama oluyomus fenalık hissi falan ama tabı zaten anlrsın öyle bişey olursa hemen dönersın cok uzun süre yatma sırtüstü ben normalde hıc sırtüstü yatamazdım ama şimdi saga sola yatmaktan doalyı arada sırtüstü farketmeden dönüverıyorum mümkün oldugu kadar sırtüstü yatmamaya calıs uzn sürelı olarak yan yatmak zorda olsa en saglıklısı

berrıny ben 28.haftada en son kontrole gıttıgımde bası asagıdaydı yanı dönmüştü zaten hareketlerınden hıssedıyorum döndüğünü bende ayrıca hıckırınca asagıda oldugunu hissedıyorum ama emın degılım pts kontrolum var sorayım abrı dra emın olmak için gercı ben zaten sezeryan düşünüyorum dönmesede olur:dance:karamsarcım site agırlastıgı için takvımler kaldırılmıstı tekrar koyacakalrınıda sanmıyorum:a015:

arkadaşlar bişey duydum sizlerede danışmak istedim...
anne 40'ı çıkmadan akşam saat 5 ten sonra dışarda durmaz diyorlar... bu nedemek ben hala anlayamadım yok çarpılırmış falan filan... bu bana biraz batıl inanç gibi geldi benimde hiç böyle şeylere inancım yoktur... ama kayınvalidem 5 ten sonra dışarda olmamalısın diye tutturdu bende kırılmasın diye bişey diyemiyorum... ya güzelim yaz gecelerinde bebeğimle evdemi oturcaz biz (( of yaaaa

ya kızlar konu hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum sizler ne düşünüyorsunuz çok merak ediyorum...doğruyu yanlışı tartışalım dimi ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…