2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkurler karamsarcıımm bende kendı duzenlememı yaptım a.s.

bende doktora gittim bugün
36+4 günlük olmuşuz
bu kez nst ye bağladılar çok merak ediyordum nasıl birşey olduğunu
karnıma 2 tane aparat taktılar ve onları lastikle sabitlediler
yandaki makinedende kalp atışları duyuluyordu
kızım kıpırdamaya başlayıncada kalp atışlarının arasından zar zurt diye sesler geliyordu
hafif sola doğru yatırdılar hemşire dışarı çıktı arada bakmaya geldi
20 dakika sürdü allahtan eşim yanımdaydıda zaman çabuk geçti hiç anlamadım
15 gün sonra tekrar kontrolüm var yine nst ye bağlıcaklarmış
kızlar benim sezaryen fikrim eşimin desteği ile normal doğuma yönelmeye başladı
hakkımda hangisi hayırlıysa o olur inşallah
bu arada 36+4 günlük ve 3.100 gram olmuş kızım maşallah

canım çok güzel kilosu ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN.a.s.

bende bugün doktora gittim oğlum 2400 gr olmuş ve çok şükür dönmüş.günler çok yavaş geçiyor gibi geliyor bana hemen haftaların bitmesini istiyorum.bugün doktor bu haftadan sonra bir hafta nst bir hafta ultrason için geleceksin dedi bana çok sıkmış gibi geldi siz ne sıklıkla ultrasona ve nst ye giriyorsunuz?

KIZLAR SEZERYAN OLUCAK ARKADAŞLARA BİŞEY DANIŞICAM.NE TÜR ANESTEZİ DÜŞÜNÜYOSUNUZ.
BEN İLK DOGUMUMDA GENEL ANESTEZİ OLDUM.AMA NEDENSE
İKİNCİDE KORKUYORUM.
EPİDURAL VE SPİNAL OLSAM DEDİM DOKTORUM SENİN TERCİHİN AMA
GENEL ANESTEZİ BENCE EN İYİSİ DEDİ.
BİDE NETTE OKUDUM DİĞER ANESTEZİLERDE KESTİĞİNİ ANLIYOMUŞSUN AMA ACI HİSSETMİYOMUŞSUN.ÇOK KÖTÜ BİŞEY DEDİLER
SİZİN KARARINIZ ARKADAŞLAR ????CADIARZU
BİRBİRİMİZİ BİLGİLEDİRİP CESARETLENDİRSEK.

bizzat kendim yasamasamda anestezide staj yapmis biri olarak genel narkozu mecburiyet olmadikca önermem..

iyi dilekleriniz için teşekkürlrler hepinize
kalan zamanlarımızıda hayırlısıyla geçirip bebeklerimizi sağlikla dünyaya getiririz inşallah
amiinnnnnnnnnnnnnnnn
zaman yaklaştıkçada insanı apayrı bi heyecan sarıyor
ben heyecandan yerimde duramıyorum
zamanın bir an önce geçmesini bekliyorum
kızımın eşyalarıyla beşiğiyle konuşuyorum :))))
çok mutluyum çokkkkkkkkk

ben genel anesteziyi tercih ederdim
her ne kadar acı hissetmesemde ben ayıkken karnımın kesilip dikildiğini bilmek beni korkuturdu heralde

selam kızlar.
bende epidurali tercih et derim bebeğinin ilk çıkış anını ilk sen gör .. ilk sen onu kokla zaten acı hiisetmiyorsun ve o bölgende perde olucak görmiceksın . istersne eşinde seninle olsun o anda onula konuşursun ztn kısa suren birşey.. biraz cesaret gerekir sadece.
ben normal duşunuyorum ama eger dr um son anda sezeryan derse eşimde (inşallah) yanımda olucağı için epidurali tercih ederdim herhalde.

bana dr.epidurali seçmemfisfisfisi onun daha iyi olduğunu söyledi ama ben korkuyorum canlı canlı kesilmek pek hoşuma gitmedi ...

merhaba haziran annişleri

benim doğumum 07.07 ama bakarsınız haziran annesi oluveririm.

ALLAH HEPİMİZE HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN ARKADAŞLAR...

serince bende sezeryan düşünüyorum genel anestezı istemıyorum epidural yaptırıcam sonucta önemlı olan acıyı hıssetmemek ayık olsak nolur kı hem bebegın ılk dogdugu anı görmek cok güzel olucak dıye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…