2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım herkesin farklı demek ki;seninkide öyle uygun görmüştür..inşallah alırsın cd sende:)

selam kızlar herkese guzel bıgun dılerım
dun gece hepımıze dualar ettım artık sona yaklaşıyoruz doguracagıma ınanmıyorum şahsen :) şaka gıbı gelıyor bana.. Allah dualarımızı kabul etsın ınşallah.
Dun doktorumuza gıttık cd konusunda randevu alırken bıldırmek gerelkıyormus cd alıcaz dıye o zaman bı fark öduyormusuz ve muayene uzun suruyormuş. bu arada bebegım 2 kilo 783 gram olmuşşşşş..
ıyıymış kendılerı. 7 haziran ve 17 hazirana rası dogum beklıyoruz dedi doktorumuz. yenı resımlerını aldık ARAL beyın :)

cidden az kaldi ya....galiba asagi dogru inis ve mesaneye basi artti....ayyyy bu gece ne wc trafigi yasadim anlatamam,sanirim en son 7de kaldik..uykummm varrrrrr...1 bardak su hooppp wcye..

canım ben her gidişimde cd alıyorum ve ayrı bir fark ödemiyorum hatta bildirmiyorumda dr.kendiliğinden bize veriyor yani biz hiç demedik istemedik şimdiye kadar kızımızında 3 tane cd si oldu görüntüleride kesik kesik ve bir tane cd nin içinde ilkkinde 1 ikincide de de 1 üçüncüde 4 tane görüntü yükü şimdide inşallah son randevumuz var bakalım onda da verir 4 cd olur ...
bebeğinin sağlığını iyi olmasına çok sevindim inşallah hep böyle gider.a.s.

ben o kadar kalkmıyorum wc ye ya sadece sabah karsı 6 gıbı bı kere o kadar birde uyandıgımde fecı aç hısseıyorum kendımı

bende normalde en fazla 2 kalkiyordum..ya cok sivi topladim onu attim ya kizim asagiya fena baski yapti cünkü her gidisimde suda ictim..idrar yollari enfeksiyonu olmasinda sorun degil..olur arada böyle seyler..zaten uykusuzlugun verdigi huysuzlugu attim üzerimden...

cemrecım cdyı verırken muayne uzun sürmüyor hanı ultrasonda bebgı incelıyor ya dr saanda gösterıyor işte o sırada cd yı takıyor o ıncelerken görüntüde dırek cdye gecıyor zaten muayne bıttıgındede cıakrıp verıyor cdyı okdar yanı cd bzıden ıstemedı hemsıresıne cd versene ordan bırtane dedı kendı cektı yani ben dedıgım giib daha önceden bırdahakı gidişime dvd götürücemkı daha fazla görüntü verebılsın

herkesın ımzası cıkmaya baslamıs benımkı nıye cıkmıyor ayarlara bakıyorum ımza kısmını bulamıyorum nerden bulucaz kı

ebrucum bılmem kı benım ımzam yok hıc olmadı :)
ya bana dedıkı yarım saat suruyor o zaman muayene dedı sıze ozel zaman ayırıyorum dedı yanı goruntuyu cekmesı yarım saat suruyormuş
kızlar bnm oğlum çerde kımıldarken şuan oldugu gıbıı canım yanıyor kasıklarıma dogru bı sancı agrı saplanıyor adet sancısı gıbı ama sora gecıyor hemen sızde de oluyordur muhtemelen dımııı ?

yahu bızım bır lıstemız vardı kızlar ne oldu o lısteye bu topıktemıydı lıstemız??
muhtemel dogum tarıhlerımız bebışlerın kıloları yazıyordu

keskin hareketler yapinca benimde canim yaniyor,istemeden ayy uyy diye tepki veriyorum esimde telasa kapiliyor ne olduyor diye..ama herkeste farkli oluyor durus sekline ve yerine bagli olrak benim ablam ilk gebeliginde bacaklara gelen sinirlere baski yaptigi icin resmen yürüyemedi,baya sürdü bu durum,bebek yer degisince yürüyebildi öyle topal topal gezdi etrafta bir süre..

bende kendimi ekledim umarim bir sakincasi yoktur..baktim haftalardir yokumtatlicadiarzu

kaçıncı sayfadaymış bu ayolll.. ayçacımm nerdesınn lıstemızı guncellıyelım :)

valla kızlar çok az kaldı..gördügüm herkes banada aynı şeyi söylüyor..tabi ben pek aklıma getirmek istemiyorum:)kasıklarıma adet sancısı gibi sancı giriyor benimde..ama uykusuzluga iki aydır alıştıgımdan takmıyorum.ben hala tam gaz geziyorum..sanırım sokaklarda dogurcam:)

ayça28´isimli üyeden Alıntı
]1.eylul.......................1 haziran...ERKEK
2.sevce......................1 haziran...KIZ......32+4iken..2050gr
3.ezozgun..................3 haziran...ERKEK
4.tanyeri.................3 haziran...KIZ..........24+4 iken..........710.............28+4iken............ 1430gr
5.huricane...............3 haziran...ERKEK.....ARDA
6.gökçen...................5 haziran...ERKEK
7.karamsar................6 haziran...KIZ........25+5iken....922....28+3iken.....1200gr.... .........32+2iken...2110gr...35+2iken....2800gr.....
8.aşk_ı asi.................8 haziran...ERKEK.............NAZIM ARAS
9.bebişim................8 haziran............ERKEK....31+2iken.....1700gr
10.cemredeniz.........8 haziran............ERKEK.......27+6iken......1185gr.........30+5iken.....1 700gr
10.soda-lamon..............10 haziran...ERKEK..................BULUT
11-ceydacey................10 haziran...ERKEK........DOĞAÇ KAYRA
12.sara-nur..................10 haziran...KIZ.....................ŞEVVAL ECRİN
13.handerya...............12 haziran...ERKEK....................29+3........1670
14.cananur....................13 haziran.......ERKEK........FETHİ AHMET
15.serince.......................13 haziran......KIZ...............ŞEVVAL
16.scapula....13 haziran KIZ 34+3.... 2500gr
17.haşhaş güzeli.............14 haziran...KIZ.......HATİCENUR SİMA
18.mawiş...............14 haziran.........KIZ............MERVE
19.aşkımveben...................15 haziran...ERKEK.....KAAN İLKER
20.bennys..................15 haziran......ERKEK
21.nesihan......................15 haziran....ERKEK.....YUSUF KAAN........27+3....1028gr
22.narin....................16 haziran.........KIZ
23.gülşah-kılıç...............16 haziran...KIZ..........ÖYKÜM ADA
24.yasemin....................19 haziran...KIZ
25.ayti....................20 haziran...ERKEK
26.dilekgndz..................22 haziran...KIZ.....EBRAR ECRİN
27.bennu beyzam...........23 haziran...KIZ....BÜŞRA NAZ
28.sudenaz............23 haziran...ERKEK.........EGE
29.berrin...............24 haziran...ERKEK........MEHMET
30.ayça.......................27 haziran...ERKEK..........AHMET ARDA.........23+1iken.......604gr.............26+1 iken................936gr
31.senace....................27 haziran ....KIZ..........ELİF SENA ................................................26 +1iken.......925gr/32cm
32.sadengk....................27 haziran...ERKEK
33.buteo.........................27 haziran...ERKEK
34.yağmursu.................28 haziran...KIZ.................BERRA NAZ
35helen.....................30 haziran.......KIZ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…