kızlar haftaya perşembeye randevumu aldım bebeğimi göreceğim galiba son kantrolüm olacak ...
hadi canim hayirlisi artik son kontrollere gitmeye basladik
evet artık sona yaklaşıyoruz hepimiz inşallah sağsalim bebeklerimize kavuşuruz.Şeniza.s.
kızlar dün akşam az miktarda yeşilimsi sümüksü bir sıvı gördüm çamaşırımda,akıntı olabilirmi bilmiyorum, panik de yapmak istemedim ama doktorumu aradım rahmin açılmaya başlamış olabileceğini,ağrı sancı olursa yada bebek hareketlerinde bir farklılık olursa hemen hastaneye gitmemi önerdi.bu son zamanlar ne zor,ne panik geçiyor yaaa
kızlar dün akşam az miktarda yeşilimsi sümüksü bir sıvı gördüm çamaşırımda,akıntı olabilirmi bilmiyorum, panik de yapmak istemedim ama doktorumu aradım rahmin açılmaya başlamış olabileceğini,ağrı sancı olursa yada bebek hareketlerinde bir farklılık olursa hemen hastaneye gitmemi önerdi.bu son zamanlar ne zor,ne panik geçiyor yaaa
serpilcım vallahı ben eksınlıkle erken dogsun ıstemıyorum zaten sezerya yapıcam 38.haftada alıyolar ondan öncesı sancım tutar dıye korkuyorum zaten hem sezeryan yapıp hemde sancı cekmek büyük sanssızlık olur bence sende erken gelmesını degılde günlerin cabuk gecmesını iste
arkadaşlar bişey sorcam, göğüslerim çok sızladı bugün, halada sızlıyor, normalmi acaba, benim gibi olan varmı aranızda:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?