günaydın anne adayları nasılsınız ben dün biraz makinada dikiş dikmiştim bacaklarımı zorladı galiba gece adet sancısı gibi sancılarım oldu ara ara şimdi hamlamış bacaklarım çok ağrıyor acaba erken doğum olabilirmi ondan korkuyorum yarın da kontrolüm var acaba bugün mü gitsem doktora bilemiyorum
canım çok sıkkın 9 aydır gittiğim doktorumu değiştiriyorum doğumla ilgili istediğimiz özel haastaneye gelmiyor diye bugün başka bir doktora gideceğim 16:30 da randevum. bugünkü randevumun doktoru ilk gebelik ddoktorumdu. ama o kadar yoğunduki 10 dk. bile ayıramıyordu hastalarına onuda o sebeple ilk aylarda bıraaktım ama yaşadığım şehrin en iyi kadın doğumcusu. şimdi tekrardan ona geri ddönüyorum beni, tanıcak niye başta bıraktında sadece doğuma geldin dicek yada böyle düşünecek diye çekiniyorum . ne bileyim işte canım sıkıldı.
mrb arkadaşlar ben 33 haftalık gebeyim ve bir dişim çürüdüğü için çok zor günler ve geceler geçiriyorum.kendi dr. umla konuştum,antibiyotik verdi ve geçmezse diş dr . na gitmemi önerdi.ne yapacağımı bilmiyorum.ağrımda çok şiddetli.şuan gecenin 3 ü ve ben elimde buz oturuyorum.sizce ne yapayım?bebişlerime bir zarari olur mu tedavinin?veya daha önce yaptıan varmı diş tedavisi?
aynen valla temizlik yapcam diye canım çıktı.haftasonu kayınvaldem ve annem gelecek.son kez temizlik yapayım da artık onlara devredeyim diyorum.benim de salı günü doğumum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?