2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın anne adayları nasılsınız ben dün biraz makinada dikiş dikmiştim bacaklarımı zorladı galiba gece adet sancısı gibi sancılarım oldu ara ara şimdi hamlamış bacaklarım çok ağrıyor acaba erken doğum olabilirmi ondan korkuyorum yarın da kontrolüm var acaba bugün mü gitsem doktora bilemiyorum

herkez doktora gidiyor bu hafta bende yarin sabah gidecegim bakalim ne diyecek
herkez doktordan gelince yazsin bakalim neler dediler

dinlenmekle geciyorsa dogum sancisi degildir..bende gecen cuma oldum gecmesi icin saatlerce yatmak zorunda kaldim..üstelik cok siddetliydi..ara ara geldi gitti bende süphelendim..ama ben baya yorulmustum..hatta ondan sonra epidurale sicak bakmaya basladim..aylardir adet sancisi bile cekmemisken,birden öyle siddetli sancilaninca..sen dinlen gecmesse ha bugün ha yarin druna git icin rahat etsin..

selamm arkadaşlar bugn kayınvalıdemle tamızlık yapıyoruz tabı ben ufak tefek şeyler yapıyorum arada da pc başına oturup buraya bakıyorum.. hemen yoruluyorum cunku.
bu cumartesıde bız gıdıcez doktora bencede herkes döndukten sonra bızımle gelışmelerı paylaşsın bakalım.
8 hazirana cok az kaldı yaaaa ck heyecanlıyım gecelerım daha zor gecer oldu.. belkkı daha once gelır oğlum kollarıma belkıde bı ıkı gun sonra bakalm bu hafta neler ögrenıcez doktordan

bu arada saranur ve streetpit den haberi olan varmı ya nerelerde bunlar?

canım çok sıkkın 9 aydır gittiğim doktorumu değiştiriyorum doğumla ilgili istediğimiz özel haastaneye gelmiyor diye bugün başka bir doktora gideceğim 16:30 da randevum. bugünkü randevumun doktoru ilk gebelik ddoktorumdu. ama o kadar yoğunduki 10 dk. bile ayıramıyordu hastalarına onuda o sebeple ilk aylarda bıraaktım ama yaşadığım şehrin en iyi kadın doğumcusu. şimdi tekrardan ona geri ddönüyorum beni, tanıcak niye başta bıraktında sadece doğuma geldin dicek yada böyle düşünecek diye çekiniyorum . ne bileyim işte canım sıkıldı.

bozma moralını canım vakıt kaybetmeden gıt eger ılgısız yada suratsız ukala bır tavır sergılerse baska bı doktra gıdersın canını sıkmaya degmezz gorevı neyse onu yapmak zorunda sonucta. hayırlı haberlerle gelırsın ınşallahh :teselli:

arkadaşlar merhaba.canım çok sıkkın.oğlumun kilosu 2250 henüz.(34+3iken ).sizin bebişlerin kilolarına baktımda nerdeyse arada 500 gr fark olanlar var.beslenmemede çok dikkat ediyorum .5 haftam var ve 3 ü zor geçer diye düşünüyorum.yapmam gereken yada bebğin kilo alması için yemem gerken birşey varmı...karamsarcım,sevcecim sizin bebişlerin kilosu maşallah çok iyi..özellikle dikkat ediğiniz birşey varmı.nasıl besleniyorsunuz.sütemi ağırlık vermem gerekiyor acaba..............bu arada bebişlerinizle ilgili verdiğiniz bilgileri okuyorum listede gereken düzeltmeleri yapıcam arkadaşlar...

ayçacım hoşgeldın oncelıkle bebegının saglıgı onemlı bence doktorun aksilik fln olsaydı sana bıldırırdı bunu bence . lutfen kılosunu dert etme daha onunde beş haftan varmış ayrıca
3 kılo cıvarı dogacaktır bebişin bence canım benım oğlum 3,500 doğacak mış tahmınen . zaten cok kılolu dogmasını ıstemıyorum onemlı olan saglıgı ..kılolu bebek saglıklı bebek dıye bırşeyde yok.

ben gunde 1 bardak süt gun aşırı yumurta ve cogunlukla sutlu tatlılarla ev yogurdu yedım.
sebze agırlıklı beslendım
balık yemenı tavsiye ederım sana bu arada canım
sevgilerr

canim us ölcümleri cok kesin degil..önemli olan iki kontrol arasi kilo aldimi büyüdümü..stres yapma eger gelismesinde sorun olsa doktorun söylerdi..benim de geriden geliyordu hatta ben kuzum derken civcivim demeye basladim yavruma,ama suan 3ü gecti..senin haftanda benim ki 2500dü ara cok bisey yok,ki okadar sapma bile olabilir..

çok sağolun arkadaşlar.annem her rejime başladığımda hakkımı heleal etmem yemeni kısma derdi.şimdi daha iyi anlıyorum.OĞLUM
daha karnımdayken kilolu olsun istiyorum.İNAN CEMRECİM YAKLAŞIK 3-4 BARDAK SÜT İÇİYORDUM.HEMEN HEMEN HERGÜN EKMEK ARASI BALIK HAZIRLAYP okula gÖTÜRÜYORUM.2 haftada 350 gr almış.scapulacım doktorum kilosu sana az gelebilir ama kilo alışı iyi.(söylediğin gibi)dedi.işte ben taktım kafaya....

ben geldim kızlar..bugün 1 saat boyunca kalp çarpıntım olduçok kötüydü.daha önce de olurdu ama 5 dakika sürerdi.eşim evdeydi ve deli oldu..öğrencilik hayatımda yasıyordum ama kalbimde bir sorun olmadıgını psikolojik oldugunu söylemişti doktor..neyse geçmesini bekleyp saglık ocagına gittik.tansiyonum her zamanki gibi düşük çıktı.arkasından randevum vardı bugün oraya gittik.kızım karnımda secde eder şekilde duruyomuş!!!ve yine yan yan baktı bize..bu arada teyzeleri esnerken agzını kapatıyor kibar kızım doktor çok güldü:)ve bu bebiş beni allak bullak ediyor kıpırdaklıgıyla diye sitem etti:)herşey normal nst ye gittim devlet hastanesine.dogumum epidural normal olcak diye konuştuk.kilosu ise 2681 şimdilik bu kadar..
bu arada ayçacım sitede okudum bu haftalardan sonra özellikle kilo ve boyda yanılma payı artarmış.sakın kafana takma..

ben geldim .cemre deniz sağol destegin için.doktor hiç tavır yapmadı.normal doğuma yönlendirdi.bi sorun olmazsa normal yap dedi ben karar veremedim henüz neyse daha vaktim var.

arkadaslar bende dün doktora gittim.epidural normal doğuma karar verdik bu arada bebişim 3150 gr olmuş ama cok korkuyorum doğumdan

mrb arkadaşlar ben 33 haftalık gebeyim ve bir dişim çürüdüğü için çok zor günler ve geceler geçiriyorum.kendi dr. umla konuştum,antibiyotik verdi ve geçmezse diş dr . na gitmemi önerdi.ne yapacağımı bilmiyorum.ağrımda çok şiddetli.şuan gecenin 3 ü ve ben elimde buz oturuyorum.sizce ne yapayım?bebişlerime bir zarari olur mu tedavinin?veya daha önce yaptıan varmı diş tedavisi?

benim diş doktorum 4. ayını tamamlamış bebekler için diş tedavisinin herhangi bir sakıncasının olmayacağını söylüyor.yani anne tedavi olabilirmiş. sende çoktan geçtin 4. ayını. geçmiş olsun

slm kızlar ben geldim yoğun bir hafta geçirdim temizlik yaptık annemler yengem kayınvaldem hep yardıma geldiler boya badana heryer temizledik tabi bende ayakta kaldım boya temizlik malzemelerinin kokusu neredeyse öldürecekti yani beni çok hassaslaştım hamilelikte kokulara çok zor oldu bana temizlik 3 gün sürdü herkes çok yoruldu ama değdi yani beşiğimizi hazırladık kıyafetlerini koyduk her şeyini döşedik yani hazırız artık hastane çantamı yarım yamalakta olsa hazırladım sadece bir kaç şey eklenecek o kadar.
bu aralar bebeğimin hareketleri yavaşladı biraz endişeliyim buyüzden umarım her şey yolundadır.
kızlar bugünden itibaren 8 günüm kaldı dualarını eksik etmeyin lütfen ...

aynen valla temizlik yapcam diye canım çıktı.haftasonu kayınvaldem ve annem gelecek.son kez temizlik yapayım da artık onlara devredeyim diyorum.benim de salı günü doğumum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım senin ki daha erken geliyor benimde cuma ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ALLAH KURTARSIN İNŞALLAH.
aynen valla temizlik yapcam diye canım çıktı.haftasonu kayınvaldem ve annem gelecek.son kez temizlik yapayım da artık onlara devredeyim diyorum.benim de salı günü doğumum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

selam kızlarr doktorlara gıdılıyor yıne bakıorumda bızde gıdıcess hıhhhh nnoolmuş :) c. tesı babişkomuzla gıdıcez inşallah .. bu arada eşim tekstil fuarına gunu birlik gidicek 2 gun kalıcaktı istanbulda ama planlarda bir değişiklik oldu :)
gökcen ve karamsar dualarımız sizlerle olacaktır kızlar sizler adına heyecanlanıyorum ben şahsen..
Allah yanınızda olsun bacılarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…