2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel az kaldı sizin bebişlerinizi görmeye Allah kolay doğum versin inş, bende artık sıkıldım gelsin istiyorum kızım yarın sınavım war onu bi atlatayım inş geçiş serbest ona, zaten karamsar dediğin gibi hareketleri biraz azaldı gece uyandıkça onuda uyandırıyorum bi tekme atıyo tekrar uyuyoruz . sabaha karşı pek uyuyamadım akşamdan beri hareket etmiyodu ama şimdi maşallah ayağını sırtıma döndürmeye uğraşıyo canım benim. bu arada ne güzel temizliklerde bitmiş ben yapmamaya çalıştım son günlerde bişey olmasın diye ama yarından sonra herşey serbest bitircem inş temizliği beşiğimizi hazırlıcaz sonrada kayınvalidemle kayınpederim gelicek zaten memleketten biz artık baayaaaa kalabalık bi aile olcaz yaniii hayırlısı....

kızlarr bılıyorsunuz ıstanbulda ablam var ve hamıleee temmuzda da onun dogumu olucak dıye soylemıstım sızlere .
dun yengemınde hamıle oldugunu ogrendım :) peş peşe dogurucaz sanırsam ama yengem 2009 annesi olucak bı kızı bı oğlu var onun aynı yaştayız 3. bebeklerı gelıcek dunyaya inşallah
abim yandııı onlara bakıcam dıye.. yazık adamcagızaaa :)

ohh ne güzel karamsarcım,gökçencim bebişlerinize kavuşmanıza az kalmış.hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah....darısı başıma daha 5 haftam var benim.....çok sabırsızlanıyorum...
tüm haziran anneleri umarım gebeliğimiz gibi doğumlarımızda sıkıntısız olur,sağllıkla gelir bebişlerimiz inşallah...
benimde tek isteğim iznimin bir an önce gelmesi,dersler artık sıkıcı olmaya başladı ve ayakta ders anlatmakta bazen zorlanıyorum...2haftam var...

bende doktordan geldim şimdi.bebişim 2700 gr olmuş.1 hafta önde gidiyormuş gelişim olarak hatta doktor kafa çapı 1 hafta önde çokmu akıllı olacak acaba diye takıldı ama kafa çapının 1 hafta önde olması çok sorun teşkil etmezmiş nst de de 180e vurdu bugün baya hareketliydi nst ye bağlıyken:))
havalarda ısınıyor çok zorlanıyorum Allahtan zamanlamamız iyi de tam havalar ısınıyoken doğum yapmış olucaz rahatlıcaz..

bende bugün doktora gittim bebeğimiz 2850 gr olmuş doktorumuz 3200-3300 gr civarında doğar dedi bu arada nstde hafif sancım gözüktü normal denildi ama belime sancı vuruyor azda olsa yaşayan arkadaşlar varmı cevaplarsanız sevinirim:1hug:

canım benimde sancım oldu mecbur dr.gitmek zorunda kaldım geçenlerde ağrılarım başlamıştı ama dr.çok değil ama daha erken ağrılar için demişti ve hap verdi bana .

banada oluyor bir süredir ara ara..bazen uzun süre yatip dinlenmem gerekiyor gecmmesi icin..bazen yürümekte bile zorlaniyorum..bazen cok rahat oluyorum..

ne guzel kizlar yavrulariniza kavusmaniz icin az kaldi
hadi bakalim allah yardimciniz olsun insallah
gokcenYIL ve karamsar en yakin sizinki sanirim allah yardimciniz olsun
sag selim bebeklerinizi insallah alirsiniz kollariniza aminnnnnnnnnnnnn

yürümekte zorlanmakmı adımımı bazen atamıyorum genital bölgemin üst tarafı çok fena acıyor bebek baskı yaptığından kaynaklanıyormuş 20 gün kaldı doktorlara göre bakalım bebişlerimiz ne zaman gelecek sıcaklarda bastı bugün çok fenayım hastaneye gittim geldim elim ayağım kütük gibi şişti iştahta azaldı zaten bişey yiyemiyorum:teselli:

Allah yardimciniz olsun kizlar burda 3 gün sicak oldu hersey daha zor oldu..suan serin daha rahatim..sicaklarda sisliklerde sikayetlerdeartiyor..

günaydın kızlar bu gün dr.gideceğim hastaneye nst ye bağlayacak beni bebeğimin son durumuna bakılacak ve haftaya bugünde İNŞALLAH BİR AKSİLİK ÇIKMAZSA DOĞUMUM OLACAK BAKALIM.
dualarınızı eksik etmeyin...

ayyy bu şişlikler benide çok zorluyo hiç olmıcak sanmıştım dünden beri ayaklarım yanıyo üzerine basamıyorum yürüyüşü bıraktı bu aralar oda etkiliyomu acaba.yaa kızlar ben artık sıkıldım bide hareketleri yawaşladıbebişimin oda sıkıldı artık belli gelsin istiyorum artık sizde öylemisiniz

az kaldı kıslar ..ben agustos annesiyim..bide ben antalyada oturuyorum..tüm sıcagı çekicem...siz ne guzel yaz basında dogum yapıyorsunuz..allah hepinizi kurtarsın kıslar...saglıklı bebişlerinizi kucagınıza alrsınız insallaha.s.a.s.a.s. kıslar sizden ricam son 4 haftayı anlatabilirmisiniz...suan 27 haftayım ama dönmekte zorlanıorum bacaklarımda agrı var..uyuyamıorum şimdiden..son aylar nasıl oluyor kıslar???birde yuruyuslere kaçıncı haftada basladınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…