ayyy bu şişlikler benide çok zorluyo hiç olmıcak sanmıştım dünden beri ayaklarım yanıyo üzerine basamıyorum yürüyüşü bıraktı bu aralar oda etkiliyomu acaba.yaa kızlar ben artık sıkıldım bide hareketleri yawaşladıbebişimin oda sıkıldı artık belli gelsin istiyorum artık sizde öylemisiniz
az kaldı kıslar ..ben agustos annesiyim..bide ben antalyada oturuyorum..tüm sıcagı çekicem...siz ne guzel yaz basında dogum yapıyorsunuz..allah hepinizi kurtarsın kıslar...saglıklı bebişlerinizi kucagınıza alrsınız insallaha.s.a.s.a.s. kıslar sizden ricam son 4 haftayı anlatabilirmisiniz...suan 27 haftayım ama dönmekte zorlanıorum bacaklarımda agrı var..uyuyamıorum şimdiden..son aylar nasıl oluyor kıslar???birde yuruyuslere kaçıncı haftada basladınız ?
günaydın kızlar bu gün dr.gideceğim hastaneye nst ye bağlayacak beni bebeğimin son durumuna bakılacak ve haftaya bugünde İNŞALLAH BİR AKSİLİK ÇIKMAZSA DOĞUMUM OLACAK BAKALIM.
dualarınızı eksik etmeyin...
listeyi ön sayfalara taşıyayım dedimayça28´isimli üyeden Alıntı
1.eylul.......................1 haziran...ERKEK....EGE.........37+3iken..3000gr.......... normal doğum
2.sevce......................1 haziran...KIZ.........NİSAGÜL....32+4iken..2050gr..........34+4 iken..........2700gr
3.ezozgun..................3 haziran...ERKEK.....MEHMET EZEL.....36+1 İKEN.............2700GR sezeryan doğdu
4.tanyeri.................3 haziran...KIZ..........24+4 iken..........710.............28+4iken............ 1430gr................33+0iken.............2200gr
5.huricane...............3 haziran...ERKEK.....ARDA
6.gökçen...................5 haziran...ERKEK.............KUZEY....35+0İKEN............2750GR
7.karamsar................6 haziran...KIZ.............32+2iken....2110gr...........36+0İKEN ....3400GR.
8.aşk_ı asi.................8 haziran...ERKEK.............NAZIM ARAS
9.bebişim................8 haziran............ERKEK....31+2iken.....1700gr
10.cemredeniz.........8 haziran............ERKEK......ARAL DENİZ....33+0iken...........2192gr.......35+1İKEN. .......2783GR
11.soda-lamon..............10 haziran...ERKEK..................BULUT
12-ceydacey................10 haziran...ERKEK........DOĞAÇ KAYRA
13.sara-nur..................10 haziran...KIZ.....................ŞEVVAL ECRİN
14.streetpit...................10 haziran.....KIZ...........33+2iken.......2200gr
15.handerya...............12 haziran...ERKEK.......TEOMAN ASRIN............32+4iken.........2100gr.......... ..36+0İKEN............3000GR
16.cananur....................13 haziran.......ERKEK........FETHİ AHMET
17.serince.......................13 haziran......KIZ...............ŞEVVAL
18.scapula....................13 haziran......KIZ...........HATİCE VERA.......33+4İKEN.....2500GR
19.haşhaş güzeli.............14 haziran...KIZ.......HATİCENUR SİMA
20.mawiş...............14 haziran.........KIZ............MERVE
21.aşkımveben...................15 haziran...ERKEK.....KAAN İLKER
22.bennys..................15 haziran......ERKEK
23.nesihan......................15 haziran....ERKEK.....YUSUF KAAN........27+3....1028gr
24.serpil.......................15 haziran.........KIZ........DEFNE.......32+4İKEN ...........2200GR
25.narin....................16 haziran.........KIZ
26.gülşah-kılıç...............16 haziran...KIZ..........ÖYKÜM ADA
27.yasemin....................19 haziran...KIZ.............30+4iken.......1650...............32+ 1iken..............2000gr
28.ayti....................20 haziran...ERKEK
29.dilekgndz..................22 haziran...KIZ.....EBRAR ECRİN
30.bennu beyzam...........23 haziran...KIZ....BÜŞRA NAZ
31.sudenaz............23 haziran...ERKEK.........EGE
32.azerin.................23 haziran....ERKEK......MUHAMMED BAHADIR
33.berrin...............24 haziran...ERKEK........MEHMET
34.ebru..................25 haziran...ERKEK
35.ayça.......................27 haziran...ERKEK..........AHMET ARDA.........23+1iken.......604gr.............26+1 iken................936gr
36.senace....................27 haziran ....KIZ..........ELİF SENA ................................................26 +1iken.......925gr/32cm
37.sadengk....................27 haziran...ERKEK
38.buteo.........................27 haziran...ERKEK
39.yağmursu.................28 haziran...KIZ.................BERRA NAZ
40helen.....................30 haziran.......KIZ..
gecelerı uyuyorum sıcakla baya bı boguştuktan sonraaa amaaa her saga sola donmek ısteyışımde muhakkak uyanıyorum . tabı uzerıme hıc bır şey ortemıyorum. bırde wc ye gıdıyorum gece bır kere . asıl sorun uyandıgımda oluyor ayaklarımı yere basar basmaz tabanlarımda agrı hıssedıyorum . incecik parmaklarım şiş davul gibi tabi ayaklarımdaühüüüüüüüüüüüüüü
bende durum boylee arkadaşlar
bendede aynısı üzerime birşey örtmüyorum ayaklarım şişmeye başladı 37 giyiyordum geçenlerde 39 numara terlik aldım bebeklerimiz bizi uykusuz gecelere hazırlıyor. "fazla uymayın anneler bizler gelince zorluk çekiceksiniz!!!!!!" :))))))))))))
benim merak ettiğim bişi var belki bebeğin 39. haftasını yada 40.haftasını bekleyecekti niye doktorlar bir birbuçuk hafta öncesinden sezeryana alıyor?mesela az bir sancın gelse yada suyun geldikten sonra hastaneye gitsen ve sezeryana alsalar bebek için daha sağlıklı olmazmı?ben hep bunu düşünmüştümde yani doğuma randevulu gitmek bana biraz garip geliyor da işin aslını bilmediğim için??fisfisfis
ama tabiki ne mutlu sana senin adına çok heyecanlandım ne güzel haftaya bebişin kucağında olacak:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?