2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla dilekcim ben hep hareketliydim son 3 haftam ama bebğimin başı bayağı aşada olduğu için artık dinleniyorum.sıcak hariç hiç problemim yok .hala evin tüm işlerini ben yapıyorum. çok ta zorlanmıyorum.yatarken dönmek git gide zor olacak .ama senin zorlukların erken başlamış. bide çok takılmıcan .yok ayağım ağrıyo yok midem yanıyo gibi.kendini başka şeylerle oyala.şimdiden senide Allah kurtarsın canım

aynenn senın gıbıyım tanyeri ayaklarım şiş ellerim şiş burnumunda şiştiğini iddia ediyorum ama eşim şiş deil diyor. ama ayaklarım ellerım yanıyor ya hergun öğlen ve gece yatmadan evvel soguk suyun altında tutuyorum
bende yuryuşlerı bıraktım ama merdıven ınıp çıkıyorum hergun ve bzı akşamlar dışarı çıktıgımızda bıraz yuruyorum o kadar :a015:
ben hıç şişmeyecegımı zannederdim kendime şaşıyorum nasıl bu hale geldim diye :tomato:
EVET KIZLAR BEBİŞLER ARTIK COK SIKILDI BENCEDE BEN HİSSEDİYORUM BUNU

dılekcim yediklerine dikkat et rahatsızlıkların erken başlamış birde antalya gibi bi yerde zor durumlar yaşamayasın....
kesinlikle tuzlu yemeeee. bi şişiyorsun sonradan varyaa şok oluyorsun
Allah kolaylık versin sanada. biz sona yaklaştık onun için sabredebiliyoruz onlemini al sen şimdiden bence.

burda havalar serin gittigi icin olsa gerek ben öyle cok sislik problemi yasamiyorum..benim kizim cok bunladi icerde sanirim beni fena zorluyor..asagi bastiriyor yukari ayaklarini uzatiyor,olmadi dönüyor..canim yaniyor..bunlardan sikayet etmekte istemiyorum hareket etmeyince insan daha cok merak ediyor..benim kizim asagiya indiginden olsa gerek cok sancilaniyorum..tipki adet sancisi gibi sancilarla bazen sabahliyorum..
bence benim bulantilarim cok fenaydi onu göze alarak söylüyorum bi o bulanti dönemi bude bu son dönem hamileligin en zor dönemleri..insanin yaninda yardimci destek birileri olmasi lazim..

bugün belimde kasıklarımda ve bacaklarımda ağrılarım war ayyy gerçekten adet sancısı gibi yaklaştı tabii artık doğum...gel bebişim gel gel gel...........:asigim:

Ya kızlar cok ozur dilerim. İdrar kacırma problemi yaşayan varmı? Ben hamilelıkde nerdeyse tualetde kalıyorum.:çok üzgünüm: Acaba doğumdan sonra bitecekmi bu sorun?:

seninde muhtemelen bebisin asagida ve baskisi cok..ben sadece yatmaya hazirlik evresinde 3 kere wcde buldum kendimi..

selam kızlar az önce doktordan geldim
nst ye bağlandım kızımın kalp atışları normal allahıma şükür
3,400 gram olmuş gayet sağlıklı
yalnız nst de benim çok fazla sancım çıktı
dr ağrın yokmu dedi dedim yok
şaşırdı ve bu çıkan sancılarla bir haftaya kalmaz doğumun gerçekleşir dedi
inşallah dedim artık bebeğimi kucağıma almak istiyorum
zaten bugün 38+5 günlük olduk
rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah
aminnnnnnn

gökçen ve karamsar ne güzel bebişleriniz haftaya kollarınızda olcak inşallahh hayırlı hbrlerinizi bekliyoruz.. acaba sezeryan en iyisi mi diye düşünmeye başladım her an geliyomu,sancımı,nişan mı diye sorgulamaktan sıkıldım valla sezeryanda en azından günü belli, zamanı belli,sancı stresi yok vs.. bakalım biz ne yapcaz 38. haftamızdayız..

benim merak ettiğim bişi var belki bebeğin 39. haftasını yada 40.haftasını bekleyecekti niye doktorlar bir birbuçuk hafta öncesinden sezeryana alıyor?mesela az bir sancın gelse yada suyun geldikten sonra hastaneye gitsen ve sezeryana alsalar bebek için daha sağlıklı olmazmı?ben hep bunu düşünmüştümde yani doğuma randevulu gitmek bana biraz garip geliyor da işin aslını bilmediğim için??fisfisfis
ama tabiki ne mutlu sana senin adına çok heyecanlandım ne güzel haftaya bebişin kucağında olacak:))

Sanırım yerleri çok azaldı bu bebişlerin hareketleri çok azaldı,doktorda hareketlerde bir azalma hissedersen hemen nst için gel dedi dün o kadar tatlılar yememe rağmen oynamayınca panik oldum ve kendimi hastanede buldum ve sıpaaaaa orda resmen taklalar attı,dalga geçiyor bizimle:) bir de geceleri hiç uyku yok bende bilmem sizde durumlar nasıl? sıcak bi yandan,bebek bi yandan ,wc bi yandan uykusuz geceler şimdiden başladı valla...

gecelerı uyuyorum sıcakla baya bı boguştuktan sonraaa amaaa her saga sola donmek ısteyışımde muhakkak uyanıyorum . tabı uzerıme hıc bır şey ortemıyorum. bırde wc ye gıdıyorum gece bır kere . asıl sorun uyandıgımda oluyor ayaklarımı yere basar basmaz tabanlarımda agrı hıssedıyorum . incecik parmaklarım şiş davul gibi tabi ayaklarımda ühüüüüüüüüüüüüüü
bende durum boylee arkadaşlar

bendede aynısı üzerime birşey örtmüyorum ayaklarım şişmeye başladı 37 giyiyordum geçenlerde 39 numara terlik aldım bebeklerimiz bizi uykusuz gecelere hazırlıyor. "fazla uymayın anneler bizler gelince zorluk çekiceksiniz!!!!!!" :))))))))))))

gökçe,karamsar,sevce özce sizlerden haber bekliyoruz hayırlısıyla..az kaldı Allah kurtarsın hepimiizi...2 aydır düzgün yatamıyordum ama son üç kadar yoruldugumu hiçbir zaman hisstmedim.işlerimi yapıyorum deli gibi dönüyroum bütün gün..acısı sanırım gece çıkıyor.bundan sonra kendime daha çok dikkat etçem...sabah 6 da hala oturuyordum.bu arada benim kızımın yeri daralmıyor teyzeleri..hiç durmuyor:)

gülaycım aynı durum bende de mavcut 37 gıyyordum artık 39 olmuş ayaklarım :1shok:

kızlar doktora gitmeye çok utanıyorum.genital bölgesinde rahatsız edici bir şişme olan var mı?ya biliyorum böyle sorarak bir yere varılmıyor belki ama ne yapayım söyleyemiyorum doktora...

nasıl bı şışlık canım cok barız bellı bırşeyse muhakkak soylemen danışman lazım sonuçta elbet gorucek oranı deılmı . ınan onlar ıçın kolun bacagın neyse genıtal bölgende oyle...
lutfen saglık ıçın olan şeylerı doktorlarımıza danışalım utanmıyalım . hıçbırşey saglıgımızdan daha onemlı olamaz . bnm duşuncem bu şekılde .

bende canım bu konuda rahatsızım ama elden ne gelir ki dr.alalım fazla durmasın diyor ... ALLAH SENİ VE CÜMLEMİZİ HAYIRLISIYLA KURTARSIN CANIM.:bbo:

kızlar dr.geldim ultarasonda baktı iyi dedi nst yi bekleyemedik çok uzun bir sıra vardı mecbur eve geldim ama bittim yani bugün yatıyorum a<caba dinlenir miyim ki diye ama yatsamda kalksamda aynı valla sanki hiç yatmamış gibi bir halim oluyor çok yoruluyorum ayakta kalamıyorum bugün yemeğimi bile zor yaptım yani akşamları artık iyice bir ağırlık ağrıda giriyor öldürüyor beni ya neyseki az kaldı ama bu gün çok mutlu gelemedim dr.dan dr. nasıl iyi mi dedim gördüklerim iyi dedi sadce bu kadar buda benim moralimi bozdu nedennse ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…