kızlar doktora gitmeye çok utanıyorum.genital bölgesinde rahatsız edici bir şişme olan var mı?ya biliyorum böyle sorarak bir yere varılmıyor belki ama ne yapayım söyleyemiyorum doktora...
gökçen ve karamsar ne güzel bebişleriniz haftaya kollarınızda olcak inşallahh hayırlı hbrlerinizi bekliyoruz.. acaba sezeryan en iyisi mi diye düşünmeye başladım her an geliyomu,sancımı,nişan mı diye sorgulamaktan sıkıldım valla sezeryanda en azından günü belli, zamanı belli,sancı stresi yok vs.. bakalım biz ne yapcaz 38. haftamızdayız..
aa öylemi,onu kaçırmışım fark edemedim.ezoyu ekliyorum hemen...ARAL DENİZ de kocaman olmuş annesi maşallah...
37+2de benim bebiş 3250gr.dı
37+2de benim bebiş 3250gr.dı
senı tembell senı nerelerdesın sen yınee bakıyım .. kayboluyorsun sureklıklava:
maşallah tam ideal kilosu ya ben çok büyük olmasın diyorum normal doğum istiyorum büyük olunca zor oluyo sezaryana alıyolar :sm_confused:
ben dün doktoruma sezeryan olmak istediğimi söyledim
bana herşeyin normalken sana sezeryan yapamam ısrar etme dedi
bana normal doğumun herzaman avantajlı olduğunu söyledi
ve ben doktorun olarak büyük bir sorun olmadıkça sezeryan yapmam dedi
bende ona güvendiğim için paşa paşa kabul ettim
zaten normal doğuma alındığında kolundaki serum yerini bile biz hazırlıyoruz bebek kalp atışlarında azalma yada annede bir sorun olunca anında sezeryana alıyorum merak etme rahat ol dedi
bakalım artık beklicem ben beni ikna etmeyi başardı doktorum ve eşim sağolsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?