2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım ultrasonda çıkan kilolara fazla takılmayalım
benim arkadaşımın bebeği songün ultrasonda 3.500 dü
ve doğduğunda ise 3.100 doğdu
zaten doktorlarda söylüyor birebir tutmaz diye

bende normal dogumu bekleyecegim..tek dilegim gec ve zor olmasin ...cünkü vakit gecikince bebegin daha kilolu olma ihtimali artiyor..ablam hep 41haftayi bekledi ve sunui sanciyla dogumyapti..2.bebegi 4200dü.

günaydın arkadaşlar benimde dün gece ellerim bayaaa şişti sabaha kadar geçermi dedim ama sabah da çok şişlerdi şimdi biraz daha iyi en azından acımıyo tuzluda yemiyorum ama neden şişiyo anlamadım

günaydınlar..sevcecim sen 40.haftaya girmişsin.doğumun ne zaman olacağı belli değilmi.normalimi bekleyeceksin.aanladığım kadarıyla son haftalar zor geçiyor..benim şimdilik bir problemim yok.bu arada çatlaklarla aranız nasıl...badem yağı krem kullanmama rağmen karnım türkiye haritası gibi olmuş....

1.eylul.......................1 haziran.....................EGE
2.sevce......................1 haziran....................NİSAGÜL
3.ezozgun..................3 haziran....................MEHMET EZEL...................18 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU
4.tanyeri....................3 haziran........................KIZ
5.huricane..................3 haziran.......................ARDA
6.gökçen....................5 haziran.....................KUZEY.....................27 MAYIS DOĞUM
7.karamsar.................6 haziran.....................KIZ......................30 MAYIS DOĞUM
8.aşk_ı asi..................8 haziran.....................NAZIM ARAS
9.bebişim....................8 haziran........................ERKEK
10.cemredeniz.............8 haziran........................ARAL DENİZ
11.soda-lamon.............10 haziran.................BULUT
12-ceydacey................10 haziran..................DOĞAÇ KAYRA
13.sara-nur..................10 haziran..................ŞEVVAL ECRİN
14.streetpit..................10 haziran.................KIZ
15.zeynepmina.............11 haziran...............ENİS EFE
16.handerya.................12 haziran...................TEOMAN ASRIN
17.cananur....................13 haziran................FETHİ AHMET
18.serince.....................13 haziran..............ŞEVVAL
19.scapula....................13 haziran.................HATİCE VERA
20.çilemsin....................13 haziran...............ASEL NEVA
21.haşhaş güzeli............14 haziran...............HATİCENUR SİMA
22.mawiş.......................14 haziran........................MERVE
23.aşkımveben...............15 haziran............KAAN İLKER
24.bennys......................15 haziran...................ERKEK
25.nesihan.....................15 haziran..............YUSUF KAAN
26.serpil.........................15 haziran.................DEFNE
27.narin..........................16 haziran....................KIZ
28.gülşah-kılıç.................16 haziran................ÖYKÜM ADA
29.fasülyeninannesi.........16 haziran...............BERRA
30.yasemin.....................19 haziran...............KIZ
31.ayti............................20 haziran......................ERKEK
32.dilekgndz....................22 haziran................ECRİN SENA
33.bennu beyzam............23 haziran...............BÜŞRA NAZ
34.sudenaz.....................23 haziran.......................EGE
35.azerin........................23 haziran.....................MUHAMMED BAHADIR
36.berrin........................24 haziran........................MEHMET
37.ebru-1907.................25 haziran...............EMİR
38.ayça........................27 haziran.................AHMET ARDA
39.senace.....................27 haziran ................ELİF SENA
40.sadengk...................27 haziran...............ERKEK
41.buteo.......................27 haziran..............ERKEK
42.yağmursu.................28 haziran................BERRA NAZ
43.helen.......................30 haziran....................KIZ

TANYERİ VE HELENCİM SİZN KIZLARIN İSMİ BELLİDEĞİLMİ....

Ayçacım belki sende biliyorsundur ama karın çatlağı için yapılacak pek bişey yok.Badem yağı belki biraz seni rahatlatır,belkide bir miktar azaltır.Bu çatlaklar bünyeye göre olabilirmiş Allaha şükür bende hiç yok.Ama ben senin aracılığınla karın değilde meme başında olan çatlaklarla ilgili birşey söylemek istiyorum anne adaylarına.

Ben ilk doğumumda göğüs ucunda çok kötü yara oluştu,çatlak vardı.Bu biraz benim birazda bebeğimin acemiliğinden oldu diye düşünüyorum,yani tam sebebini bilmiyorum.Ama kırkım çıkana kadar ağlayarak emzirdiğimi hatırlıyorum.Şimdi doktoruma sordum ,yani hamile iken yapabileceğim bişey varmı diye ve bana bir krem verdi.Şimdi kullanıyorum tekrar olurmu bilmiyorum ama sizlerede tavsiyem doktorunuza sormanız.Birde badem yağıda yumuşatır iyi gelir diyorlar ama dr bana krem önerdi.

evet ayçacım 40.haftaya girdik rabbimin izniyle
ve benim yavaş yavaş sancılarım başladı özelliklede belim çok ağrıyor
el ve ayaklarımdaki şişlikleri söylememe gerek yok bile balonnnnnnn
son haftalar hakkaten zormuş kızlar karnıııımda sertleşmeler oluyor çok sık
kasıklarım ağrıyor
yatmakta çok zorlanıyorum hiç keyfim yok alıcanız
bide normal doğum yapacağım için onun düşüncesi var
offfff offffffffffffffff allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar
annemin kıymetini şimdi çok daha iyi ünlıyorum ve onu herzamankinden daha çok seviyorumm

ayyy canım ya.normal doğum yapacağına sevindim..doğumdan sonra çok rahat edeceğine eminim biraz daha sabır.Nisagüle kavuşmana az kaldı
yasemincim göğüs çatlaklarını duymuştum.gerçekten ilk dönemlerde emzirmek çok zor oluyormuş.doktoruma kulanmam gerken bir krem varmı dedim.. o dönemde sıkıntı yaşarsan öneririm dedi.sen yinede bana o kremin adını verirmisin

teşekkürler kızlar çok heycanlıyım zaman durdu geçmiyor sanki
canım kocacımda başımdan hiç ayrılmıyor adamın cumartesi pazarı var evden dışarı çıkmadı
inşallah eşim yanımdayken sancılanırım onun yanımda olmasını çok istiyorum

CANIM AYTİNİN DOĞUM TARİHİNİ DEĞİŞTİRDİM...

ayçacım ben garmasten kullanıoyrum iki aydır banyodan banyoya..çok iyi bir kremmiş.bu arada dogumu yaklaşan tüm anne adaylarına kolaylıklar diliyorum...

bende ilk aylarda badem yağı sürmüştüm karnıma çok düzenli olmamaklabirlikte sonra bişey yapmadım hiç çatlağım yok doğumdan sonra çıkar diyolar karnın boşalınca o zaman naparm bilmem ama tüylendi göbeğim yaa badem yağından heralde.drum göğüslerim için garmastanı önermişti doğuma yakın kullanmaya başlarsın demişti emzirirken olan yaralarada iyi geliyomuş onuda daha almadım bide karbonatı söyledi suda biraz karbonatı çözüp sürebilirmişiz zaten bebeklerin ağzında aft çıktığındada sürerler ya onu bebeğede zararı olmaz dedi bakalım neler yapıcaz inş çok yara olmaz

aycacım bende gögüs ucu için lansinoh marka krem aldım genelde bu kremı kullanıyolar dogumdan bır ay önce baslıyomussun kullanmaya dogumdan sonrada emzırmeden sonra uygulanıyomus emzaırmeden önce yıkamanada gerek yokmus gögsünü cocuga bır zarraı olmuyomus kremın benımde karnımda catlak yok henüz ama genelde son ayda oluyo dıyen var yada dogumdan sonra bellı olabılıyomus bende karnıma yag sürüyorum roc marka bır yag almıstım catlaklar ıcın ama catlıcaksakta malesef caresı yok sengözlerimebaksanab

kızlar bu gögüs kremini doğumdan öncemi illa kullanman gerekiyo bilen varmı ben anlamadım nedenini öyleyse gidip bi tane almak lazım çünkü ben doğumdan sonra yara olursa kullanılıyor diye biliyordum bide en iyisi hangisi bilen varmı? CADIARZU

dilekçim doktorum bana senin dediğin gibi doğumdan sonra problm olursa kullanırsın dedi.genelde problem oluyor benim bildiğim.ben almayı düşünüyorum.arkadaşların verdiği krem ismlerine yarın eczanden bakıp prospektüslerini okuyacam ve birini alıcam

dilekçim doktorum bana senin dediğin gibi doğumdan sonra problm olursa kullanırsın dedi.genelde problem oluyor benim bildiğim.ben almayı düşünüyorum.arkadaşların verdiği krem ismlerine yarın eczanden bakıp prospektüslerini okuyacam ve birini alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…