karamsarcımm korkularını cok ıyı anlıyorum bende de var ama bu son gunlerde kendımızı şımartmalı pozıtıf şeylere yonlendrmelıyız olabıldıgınce.. ruhunu dınlendırecek şeylerle ılgılenmenı tavsıye ederım
sadece bebegıne kavuşacagın anları duşun .. çok şanslısın unutma canım
bu arada doktorumuz hangı doğumu tercih edicegımızı sordu normal ıstedıgımız soyledık . epıdural uzmanıyla tanıştıracaktı fakat c. tesı oldugu ıçın kendısı erkenden çıkmış. hafta ıçı gelın tanıştıralım sızı bılgılenmışte olursunuz dedı..
bırde bundan sonra haftada bır çagırdı benı kontrollere .
HEYECANLIYIMMMMMMMMM
Ama ben hıç nst ye bağlanmadm ya bunu belırtmelımıyım sızce kızlar..
Merhaba arkadaslar,
Az once doktor kontrolunden geldim. NST'de sancilar gorunuyordu. Vajinal muayene de yapti. Acilman cok cok az 1cm bile degil dedi.Ilk dogumde genelde acilma yavas ilerler dedi. Yuruyus tavsiye etti.
Ama eve geldigimde lavaboda once acik renkte kan geldi, sonrasinda da cok koyu kirmizi sumugumsu bir sey geldi. Nisan oldugunu dusunuyorum. Siz ne diyorsunuz. Ve bu geldikten sonra dogum ne kadar zamanda gerceklesiyor?
Bugun 37 hafta+0 gundeyim.
Yorumlarinizi bekliyorum.
Merhaba arkadaslar,
Az once doktor kontrolunden geldim. NST'de sancilar gorunuyordu. Vajinal muayene de yapti. Acilman cok cok az 1cm bile degil dedi.Ilk dogumde genelde acilma yavas ilerler dedi. Yuruyus tavsiye etti.
Ama eve geldigimde lavaboda once acik renkte kan geldi, sonrasinda da cok koyu kirmizi sumugumsu bir sey geldi. Nisan oldugunu dusunuyorum. Siz ne diyorsunuz. Ve bu geldikten sonra dogum ne kadar zamanda gerceklesiyor?
Bugun 37 hafta+0 gundeyim.
Yorumlarinizi bekliyorum.
canım senin pek yorumluk durumun kalmamış artık... nişan geldi diyorsun buda doğum başladı demektir...benim nişanım sabah saat 8 de geldi akşam 6 da ise açılmam 8cm bulmuştu... tabi bu durum kişiye göre değişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?