2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

vay be günler ne kadar çabuk geçiyor kızlar şöyle bir düşününce insan inanamıyor. ne yiyelim ne içelim üçlü tarama sonuçlarınız nasıl diye birbirimize sorarken şimdi herbirimiz geri sayıma başladık bile..

Arkadaşlar öncelikle tüm haziran annelerine günaydın.
Ben doğum yapmamış anne adaylarına göre, biraz daha deneyimli hissederek kendimi,meme başı kremini kullanmanızı tavsiye etmiştim.Çünkü ilk doğumum sonrası inanın hiç abartısız oğlumu tam 40 gün ağlayarak emzirdim.Ve aldığım hiç bir krem o an işe yaramadı.(İyiki emzirmişim oğlum yaşına kadar hiç hastalanmadı ve Allaha şükür şimdi 7 yaşını dolduruyor ve kreşdede, anaokuldada ve ilkokula başladı bu sene sadece bademcik enfeksiyonu geçirmiştir)Yani emzirmek çok önemli.O yüzden bende doktoruma meme başımın yara olduğunu söyleyince krem kullanmamı tavsiye etti.(Yanlış anlamayın şimdi yara yok önceki doğumumu söyledi.)
Ayçacım bana (dr Du'ıt Nıpple Cream) verdi.Ve hergün en az bir kere kullanıyorum.Aslında isim vermemiz doğrumu bilmiyorum.Eğer dr kontrolünüz varsa ona sorun ,yada eczacınızda bilir onada danışın derim.

İnanım emzirmekde çok güzel bir duygu.Düşünün sizin dünyaya getirdiğiniz bebeği sadece siz besliyorsunuz.Kimse yapamaz sadece siz.
İnşaallah hiç kimse bu yaralarla uğraşmaz ve sağlıklı olarak emzirir bebeğini..a.s.

Buy arada kızımın adına tam karar verdik.Allahın izniyle YAĞMUR koyacağız. 7 yıl bekledikten sonra oğlumuza kardeş istedik ve evimize yağmur gibi bereket getirsin diyoruz.:teytey:
Hepimizin bebişleri inşaallah yağmur bereketi getirir yuvalarımıza.a.s.

günaydın arkadaşlar hastaneden geldim nst çektirdim çok şükür kalp atışları filan güzelmiş sancı mancı da yok offfff daha keyfi yerinde hanımefendinin ne zaman gelcek bakalım

slm kızlar nasılsınız çok kafam karışık çok fena bir haldeyim yani doğumuma 4 gün kaldı ve endişelerim başladı bebeğime bir şey olmasından çok korkuyorum ne olur dua edin ....

tüm arkadslara günaydın.bende artk tedirgin olmaya basladım ki rüyalarımdan anlıyorum..tuhaf tuhaf rüyalar gördüm.karamsar Allah yardımcın olsun iyi haberlerini bekliyoruz..rahatlacı yöntemlere bak.dogumla ilgili güzel yazılar oku..belkide bir nebze rahatlarsın canım..tüm arkadaslara güzel bir gün diliyorum...

selam kızlarrr benımde karnımda hıc catlagım yok bu açıdan cok şanslıyım .. annemde ve ablamlarda da olmadıgı ıçın sanırım bende de olmadı ırsi oldugunu duşunuyorum ben . ama yınede en başından berı krem kullanıyorum arko nem badem özlu sıradan bır el ve vucut kremı yanı aklıma estıkce suruyorum ..
bırde gögus uçlarım için oncekı doktorum bepanthen krem onermıştı 3 ay once fln.. onuda sadece banyodan banyoya suruyorum ıyı geldıgıne ınanıyorum .tavsıye ederım.
bu arada bızde cumartesı doktora gıtmıştık oğlum 3 kılo 191 gramdı ..

karamsarcımm korkularını cok ıyı anlıyorum bende de var ama bu son gunlerde kendımızı şımartmalı pozıtıf şeylere yonlendrmelıyız olabıldıgınce.. ruhunu dınlendırecek şeylerle ılgılenmenı tavsıye ederım
sadece bebegıne kavuşacagın anları duşun .. çok şanslısın unutma canım

bu arada doktorumuz hangı doğumu tercih edicegımızı sordu normal ıstedıgımız soyledık . epıdural uzmanıyla tanıştıracaktı fakat c. tesı oldugu ıçın kendısı erkenden çıkmış. hafta ıçı gelın tanıştıralım sızı bılgılenmışte olursunuz dedı..
bırde bundan sonra haftada bır çagırdı benı kontrollere .
HEYECANLIYIMMMMMMMMM
Ama ben hıç nst ye bağlanmadm ya bunu belırtmelımıyım sızce kızlar..

canım dr.gerek duyduğu zamamn nst ye bağlıyor ama tabi herkesib dr.bir değil için rahatlatmak amacıyla istersen söyle bi ne kaybedeceksin ki bundan sonra bağlanabilirsin ...

cemrecim doğum anında senin sancılarını takip etme amaçlı nst ye bağlıyorlar... öncesinden senin bir şikayetin yoksa eğer nst bağlanmana gerek yok...ben işaret görüp hastaneye gittiğim gün devamlı nst ye bağlı idim... ama öncesinde bende hiç bağlanmadım... tabi birazda dr ile alakalı bir durum...

karamsarcım sana şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum arkadaşım 30 mayısta inş sağlıkla sıhhatle bebişini kucağına alırsın Rabbim hakkında hayırlısını versin... 30 mayısta dualarımız seninle olacak... ve sen güzel doğum hikayenle geri geleceksin...sabırsızlıkla seni bekliyoruz...

cemrecim nst ilginç bişey,açıkçası ben sık baglanmak istemiyorum çünkü nst sancı ve dogum odası hastane tadilatta oldugundan aynı yerde4.kez baglandım ve maalesef son gidişimde yanımda suni sancı verilmiş bir kadın vardı.ne olur ben gidince dogur dedim:)20 dakika durdum çıktım.bende haftada bir gitçem artık.epidurali ögrendiginde bizede anlat olur mu canım?kafama bir sürü soru takılıyor ama hayırlsı neyse o olsun hepimiz için...

Merhaba arkadaslar,

Az once doktor kontrolunden geldim. NST'de sancilar gorunuyordu. Vajinal muayene de yapti. Acilman cok cok az 1cm bile degil dedi.Ilk dogumde genelde acilma yavas ilerler dedi. Yuruyus tavsiye etti.

Ama eve geldigimde lavaboda once acik renkte kan geldi, sonrasinda da cok koyu kirmizi sumugumsu bir sey geldi. Nisan oldugunu dusunuyorum. Siz ne diyorsunuz. Ve bu geldikten sonra dogum ne kadar zamanda gerceklesiyor?

Bugun 37 hafta+0 gundeyim.

Yorumlarinizi bekliyorum.

anlatılanlara göre nişan..tabi şahsen hiçbir fikrim yok canım.doktorunu tekrar ara istersen;ve bol bol dinlen..

:teytey: bence dogumun başlamak uzereee nişanın gelmiş olabılir buyuk ihtimal

dogum hikayenei bekliyoruzzzz :dance::dance:

banada doktor bol bol yuru bol su iç dedii dun baya yurudum canım acısada .
Kızlar bu yuryuş olayı ( normal dogum ıçın ozellıke) cok onemlıymışşş....
bebegın kanala ılerlemesını sancılarının en aza ındırgenmesını saglıyan yegane şeymışşş

ayy cemre çok sevindim çünkü hamile oldugumu öğrendigimden beri hergün(abartısız) yürüdüm..ve halaa yürüyorum..bakalım dogururken görcez bir etkisi var mı?

canım senin pek yorumluk durumun kalmamış artık... nişan geldi diyorsun buda doğum başladı demektir...benim nişanım sabah saat 8 de geldi akşam 6 da ise açılmam 8cm bulmuştu... tabi bu durum kişiye göre değişir

ezgicim ya bişey sormak istiyorum sana (rütbelisin sen ya o açıdan)
nişanın 8 geldi akşam 6 ya kadar 7-8 cm olana kadar yani cok şiddetlimiydi sancıların . yoksa son saatklrdemı artık şiddetini arttırmıştı.. ?
:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…