2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy cemre çok sevindim çünkü hamile oldugumu öğrendigimden beri hergün(abartısız) yürüdüm..ve halaa yürüyorum..bakalım dogururken görcez bir etkisi var mı?

doktor bunun önemını bana uzun uzun anlattı ..
eger epıdural olana dek 4 cm olana dek yani cok acı sancı cekmek ıstemıyorsak bunu yapmalıyız dedı bebişler daha rahat kanala ılerler ve bıze kılaylık saglar o zaman dedı .. yoksa açılmalar daha zor oluyormuş ee buda daha uzun bır sureç ve sancı demek.
şu son ıkı hafta hep her akşam yurucem ( Allahım korku nelere kadirmiş ) sırnaşık şey

o büyük ihtimal nisan drunla baglantida ol..bu bugün dogum yapacagini göstermez..ama ihtimalini gösterir..insaallah cokkolaybir dogumolur..

canım o gelen kan doktorun vajinal muayne yaptığı için gelmişte olabilir diye düşünüyorum
çünki bu sitede bir arkadaş her çatı muaynesinden sonra ondan kan geldiğini yazmıştı
ve doğumunudu 40+6 da yapmıştı

Allahım dogumlar baslıyorr!!!bizde mayıs anneleri gibi tek tek dogurcaz buraya hikayelerimizi yazcaz ve bebişlerin resimlerini atçaz.problemlerimiz olursa yine paylaşcaz.kızlar açıkcası hiç kimseyle konuşmadıgım şeyleri burda sizlerle konuştum.ve beni her zaman anladınız yardımcı oldunuz..benim için hepinizin ayrı ayrı önemi var.duamdasınız.hepimize kolay dogum ve sonunda güzel hikayeler nasip etsin Allah....TEŞEKKÜRLERRRR

son saatlere doğru çok şiddetlenmişti...nst ye bağlı olduğum için yatıryordum tabi ama sağolsun ebe anlayışlı davrandı ve yürümeme müsade etti... yürür pozisyonda sancılarımı daha kolay atlatabiliyordum...

Sevce'cim ben de birkac yerde oyle okudum. Vajinal muayene sonrasi kan gelebilirmis. Bu dogum gostergesi degil diyor. Ama boyle koyu kirmizi pihtilasmis gibi gelince ayrica ben de tikac olabilir gibi dusundum. Allah hayirli zamanda nasip etsin ins.
Mayis annesi mi olucam yoksa :)

Bu arada isme de tam karar verememistik. Berra, Sevval, Zeynep, Betul, Zehra. En son Berra diyorduk ama bakalim hayirlisi. Siz ne diyorsunuz isim konusunda ? Hangisi daha guzel geliyor?

kızlar bir tavsiyem olacak doğuma giderken eğer vaktiniz varsa :) ve saçlarınız uzun ise ördürün :) çünkü doğumdan sonra dökülen lohusalık teri aşırı oluyor ve saçlarınızla uğraşamıyorsunuz... ben hastanede çok zorlandım hastaneden çıktığım gün banyo yapamıyacağım için özellikle kuaförde kafamı yıkattım ve ördürdüm çokta rahat ettim... tabi bu durum özellikle sezeryan ile doğuracak olanlar için gereçli sanırım...

bende senın gıbı dusunuyorum kk dakı ozellıkle hazıran annelerının hepsının onemı var bende dualarım onlarla.. . dogumda daa hepsıne dua edıcem .
ınşallah kolay dogumlar yaşarız. artık gelsın ıstıyorum bebegım. yazda geldı sıcakta hıcc cekılmıyor :) valla havuz bana ben havuza bakıp bakıp oturuyorum evde :çok üzgünüm:

vaginal muaynede kan genelde lekelenme tarzinda oluyor..banada olmustu..ama pihti seklindeyse doktoruna bildir..

ay maşallah hastaneden cıktıgın gun kuafore gıdebılmıssın dıkıslerın acımadımı canım.
aklımda olsun valla bnm saclar uzun cunku .. saol

Doktorla konustum, vajinal muayeneye bagli olarak olmustur diyor. Pihti da olabilir diyor muayene sonrasi. Ama yarina kadar devam ederse, gozlemle, dogum belirtisi de olabilir diyor.
Simdilik gelismeler boylefisfisfis

ay maşallah hastaneden cıktıgın gun kuafore gıdebılmıssın dıkıslerın acımadımı canım.

yok cemrecim hastaneye yatmadan ördürmüş rahatsızlık vermesin diye.benim saçlar kısa maalesef.dogurup cadı gibi olcam:dance:

okadar sıkıntıya dayanamayıp sende giderdin valla:) kuafördeki kızlar sağolsun baya yardımcı oldular...
gülşahcım hastaneden çıktıktan sonra ördürdüm... ben doğuma hazırlıksız yakalanmıştım zaten...

aa bravo valla sezeryan olan arkadaslar olduda yatmadan fön çektiren ördüren vardı..ne güzel..bende yaglı saça dayanamıcamm

KIZLAR BENDE KESİNLİKLE SAÇLARIM İÇiN KÖKLÜ BİR ÇÖZÜM DÜŞÜNMELİYİM.
FÖNLÜ OLSUN İSTİYORUM ve SAÇIMA BANT TAKMAK İSTİYORUM.
KIZIM BENİ GÜZEL GÖRSÜN :))
AMA ÖRME FiKRİ DE ÇOK MANTIKLI, UZUN SAÇLILAR ÖZELLİKLE DİKKATE ALMALILAR.
ÇÜNKÜ ÇABUK YAĞLANIYOR SAÇLARIMIZ .(

slm kızlar bende bugün dra gıttım kontrolumuz vardı 34+1 kılosu oglumun 2285 gr olmus annesıyse malesef 77 kg olmus senağlama napalım aldık artık kıloları bebek saglıklı dedı dr suyuda normalmıs kordon kan akımına baktı oda önemlıymıs ondada sorun yok dedı bir sonrakı randevuyu 2 hafta sonrasına verdı 36+1de gidicez yani hazıran sonuda sezeryan olur dedi fazla erken almak ıstemıyorum dedı dr bır sorun olmadıkca bizden haberler bukadar allahtan benıde fazla şikayetım yok sadece ayakalrda şişme var o bıraz zorluyor :çok üzgünüm:

merhaba kızlar ..saçları örme fikri bencede çok güzel..saçlarım çok uzadı..inanmayacaksunız ama 9 aydır kestirmedim..biliyorum batıl inanç ama bebğimi kaybetme korkusu olunca her türlü önlemi almak istiyor insan..(bir kez kaybettim çünkü)...doğum yapar yapmaz kısacık kestiricem.hem uzun hemde kıvırcık..her banyodan sonra jölelşyorum ve sırt ağrısından ölüyorum..gerçi iznime az kaldı.bundan sonra doğuma kadar hiç uğraşmayı düşünmüyorum
karamsarcım sana şimdiden kolay doğumlar..kızını kucağına almaya az kaldı.
bende kesinlikle yürüyüşü tavsiye ederim.bizi daha zinde tutmakla birlikte en faydalı egzersiz hamile bayanlar için.....
kızlar benim en büyük problemimde (bazılarınız biliyor)doktorumun ablamın eşi olması.beni çok tedirgin ediyor..normal doğum istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum.sırf bu yüzden sezeyana karar vermekten korkuyorum...göğüs yaralarını sordum krem için.ben sana emzirme tekniklerinde yardımcı olucam dedi.allah dedim bir göğüslerim kalmıştı zaten görmediğin diye içimden geçirdim...fazlamı abrtıyorum sizce siz olsanız nasıl düşünürdünüz..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…