- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
ayy cemre çok sevindim çünkü hamile oldugumu öğrendigimden beri hergün(abartısız) yürüdüm..ve halaa yürüyorum..bakalım dogururken görcez bir etkisi var mı?
ezgicim ya bişey sormak istiyorum sana (rütbelisin sen ya o açıdan)
nişanın 8 geldi akşam 6 ya kadar 7-8 cm olana kadar yani cok şiddetlimiydi sancıların . yoksa son saatklrdemı artık şiddetini arttırmıştı.. ? :uhm:
canım o gelen kan doktorun vajinal muayne yaptığı için gelmişte olabilir diye düşünüyorum
çünki bu sitede bir arkadaş her çatı muaynesinden sonra ondan kan geldiğini yazmıştı
ve doğumunudu 40+6 da yapmıştı
Allahım dogumlar baslıyorr!!!bizde mayıs anneleri gibi tek tek dogurcaz buraya hikayelerimizi yazcaz ve bebişlerin resimlerini atçaz.problemlerimiz olursa yine paylaşcaz.kızlar açıkcası hiç kimseyle konuşmadıgım şeyleri burda sizlerle konuştum.ve beni her zaman anladınız yardımcı oldunuz..benim için hepinizin ayrı ayrı önemi var.duamdasınız.hepimize kolay dogum ve sonunda güzel hikayeler nasip etsin Allah....TEŞEKKÜRLERRRR
kızlar bir tavsiyem olacak doğuma giderken eğer vaktiniz varsa :) ve saçlarınız uzun ise ördürün :) çünkü doğumdan sonra dökülen lohusalık teri aşırı oluyor ve saçlarınızla uğraşamıyorsunuz... ben hastanede çok zorlandım hastaneden çıktığım gün banyo yapamıyacağım için özellikle kuaförde kafamı yıkattım ve ördürdüm çokta rahat ettim... tabi bu durum özellikle sezeryan ile doğuracak olanlar için gereçli sanırım...
ay maşallah hastaneden cıktıgın gun kuafore gıdebılmıssın dıkıslerın acımadımı canım.
aklımda olsun valla bnm saclar uzun cunku .. saol
Doktorla konustum, vajinal muayeneye bagli olarak olmustur diyor. Pihti da olabilir diyor muayene sonrasi. Ama yarina kadar devam ederse, gozlemle, dogum belirtisi de olabilir diyor.
Simdilik gelismeler boylefisfisfis
ay maşallah hastaneden cıktıgın gun kuafore gıdebılmıssın dıkıslerın acımadımı canım.
aklımda olsun valla bnm saclar uzun cunku .. saol
yok cemrecim hastaneye yatmadan ördürmüş rahatsızlık vermesin diye.benim saçlar kısa maalesef.dogurup cadı gibi olcam:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?