- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
okadar sıkıntıya dayanamayıp sende giderdin valla:) kuafördeki kızlar sağolsun baya yardımcı oldular...
gülşahcım hastaneden çıktıktan sonra ördürdüm... ben doğuma hazırlıksız yakalanmıştım zaten...
merhaba kızlar ..saçları örme fikri bencede çok güzel..saçlarım çok uzadı..inanmayacaksunız ama 9 aydır kestirmedim..biliyorum batıl inanç ama bebğimi kaybetme korkusu olunca her türlü önlemi almak istiyor insan..(bir kez kaybettim çünkü)...doğum yapar yapmaz kısacık kestiricem.hem uzun hemde kıvırcık..her banyodan sonra jölelşyorum ve sırt ağrısından ölüyorum..gerçi iznime az kaldı.bundan sonra doğuma kadar hiç uğraşmayı düşünmüyorum
karamsarcım sana şimdiden kolay doğumlar..kızını kucağına almaya az kaldı.
bende kesinlikle yürüyüşü tavsiye ederim.bizi daha zinde tutmakla birlikte en faydalı egzersiz hamile bayanlar için.....
kızlar benim en büyük problemimde (bazılarınız biliyor)doktorumun ablamın eşi olması.beni çok tedirgin ediyor..normal doğum istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum.sırf bu yüzden sezeyana karar vermekten korkuyorum...göğüs yaralarını sordum krem için.ben sana emzirme tekniklerinde yardımcı olucam dedi.allah dedim bir göğüslerim kalmıştı zaten görmediğin diye içimden geçirdim...fazlamı abrtıyorum sizce siz olsanız nasıl düşünürdünüz..........
anaaaa doğru okumuşumm megersemm gulşahcım yanılttı benı amaa benneyaptımki sırnaşık şey
ezgi şuanda dikişlerinin durumu ne alemdee :1rolleyes:
eger bu konu seni geriyorsa dogumda baska doktor isteyebilirsin..dogumu nerde yapacaksin bilemiyorum ama eminim baska iyi doktorlarda vardir,bu konuda enisteninde ablaninda anlayis gösterecegini düsünüyorum..haklısın cemrecim..çatı muayenesi olayı zaten iyice geriyor beni.sanırım onu doktorum olarak görmekten başka çarem yok...
EZOCUM DENEYİMLİ ANNECİM.nasıl Mehmet Ezeli rahat emzirebiliyormusun sende göğüs çatlakları oldumu
Merhaba arkadaslar,
Az once doktor kontrolunden geldim. NST'de sancilar gorunuyordu. Vajinal muayene de yapti. Acilman cok cok az 1cm bile degil dedi.Ilk dogumde genelde acilma yavas ilerler dedi. Yuruyus tavsiye etti.
Ama eve geldigimde lavaboda once acik renkte kan geldi, sonrasinda da cok koyu kirmizi sumugumsu bir sey geldi. Nisan oldugunu dusunuyorum. Siz ne diyorsunuz. Ve bu geldikten sonra dogum ne kadar zamanda gerceklesiyor?
Bugun 37 hafta+0 gundeyim.
Yorumlarinizi bekliyorum.
normal doğumda açılmayı beklerken bebeğin doğum kanalına daha kolay yerleşmesi için eğer ayaktaysanız yani yürüyüs pozisyonunda sancı geldiğinde bacaklarınızı açarak yere çömelin (tuvalette oturur gibi)... aklınızda bulunsun...
canmım alttan muayeneden sonra kan geliyor birazcık ...
bu sancı nasıl birşey adet sancısı gibi diyorlar .. dahamı sert yoksa dahamı hafif.. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?