2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

anaaaa doğru okumuşumm megersemm gulşahcım yanılttı benı amaa benneyaptımki sırnaşık şey

ezgi şuanda dikişlerinin durumu ne alemdee :1rolleyes:

1.eylul.......................1 haziran.....................EGE
2.sevce......................1 haziran....................NİSAGÜL
3.ezozgun..................3 haziran....................MEHMET EZEL...................18 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU
4.tanyeri....................3 haziran........................ZEYNEP ECE
5.huricane..................3 haziran.......................ARDA
6.gökçen....................5 haziran.....................KUZEY.....................27 MAYIS DOĞUM
7.karamsar.................6 haziran.....................KIZ......................30 MAYIS DOĞUM
8.aşk_ı asi..................8 haziran.....................NAZIM ARAS
9.bebişim....................8 haziran........................ERKEK
10.cemredeniz.............8 haziran........................ARAL DENİZ
11.soda-lamon.............10 haziran.................BULUT
12-ceydacey................10 haziran..................DOĞAÇ KAYRA
13.sara-nur..................10 haziran..................ŞEVVAL ECRİN
14.streetpit..................10 haziran.................KIZ
15.zeynepmina.............11 haziran...............ENİS EFE
16.handerya.................12 haziran...................TEOMAN ASRIN
17.cananur....................13 haziran................FETHİ AHMET
18.serince.....................13 haziran..............ŞEVVAL
19.scapula....................13 haziran.................HATİCE VERA
20.çilemsin....................13 haziran...............ASEL NEVA
21.haşhaş güzeli............14 haziran...............HATİCENUR SİMA
22.mawiş.......................14 haziran........................MERVE
23.aşkımveben...............15 haziran............KAAN İLKER
24.bennys......................15 haziran...................ERKEK
25.nesihan.....................15 haziran..............YUSUF KAAN
26.serpil.........................15 haziran.................DEFNE
27.narin..........................16 haziran....................KIZ
28.gülşah-kılıç.................16 haziran................ÖYKÜM ADA
29.fasülyeninannesi.........16 haziran...............BERRA
30.yasemin.....................19 haziran...............YAĞMUR
31.ayti............................20 haziran......................ERKEK
32.dilekgndz....................22 haziran................ECRİN SENA
33.bennu beyzam............23 haziran...............BÜŞRA NAZ
34.sudenaz.....................23 haziran.......................EGE
35.azerin........................23 haziran.....................MUHAMMED BAHADIR
36.berrin........................24 haziran........................MEHMET
37.ebru-1907.................25 haziran...............EMİR
38.ayça........................27 haziran.................AHMET ARDA
39.senace.....................27 haziran ................ELİF SENA
40.sadengk...................27 haziran...............ERKEK
41.buteo.......................27 haziran..............ERKEK
42.yağmursu.................28 haziran................BERRA NAZ
43.helen.......................30 haziran....................KIZ

EZOCUM DENEYİMLİ ANNECİM.nasıl Mehmet Ezeli rahat emzirebiliyormusun sende göğüs çatlakları oldumu

çekınmekle haklısın tabıkı ama sonucta o bır doktorrr ve daha bı guven vermelı sana .. ne bılyıım aıleden bırı oldugu ıcın nazlanabılırsınde dogum esnasında yada sancıılar esnasında.. hem her aklına takılanı ıstedıgın rahatlıkla sorabılrsın.
bence ablanın kocası dıye sezeryan dusuncesıne kapılmamalısın ayçacım . naçızane fıkrım . tabı son karar senın ve doktorunun olucak son anda da sezeryana alınabılrsın çatı kontrolude yapacaktr sana deılmı belkıde o zaman sana sezeryan dıyecek.
ama zaten o zaman görmuş olucak gorecegını sırnaşık şey

haklısın cemrecim..çatı muayenesi olayı zaten iyice geriyor beni.sanırım onu doktorum olarak görmekten başka çarem yok...

bu arada sezeryanda da göruyorlar oranı buranı ... alt tarafın çıplak oluyor amelıyat esnasında

canım çok sağol ilgilendiğin için ..çok yorrgunum biraz uyuyucam.tabi Arda bey durursa.karnımı delecek nerdeyse..bazen canımı çok acıtıyor yaramaz..Akşam görüşmek üzere..

canım çok sağol ilgilendiğin için .bu fikre kendimi alıştırmalıyım desene....neyse canım ben çok yorgunum biraz uyuyucam.tabi Arda bey durursa.karnımı delecek nerdeyse..bazen canımı çok acıtıyor yaramaz..Akşam görüşmek üzere..

anaaaa doğru okumuşumm megersemm gulşahcım yanılttı benı amaa benneyaptımki sırnaşık şey

ezgi şuanda dikişlerinin durumu ne alemdee :1rolleyes:

çok şükür dikişlerim iyi cumartesi günü bandajı açtı zaten dr ben bide çabuk topladım allaha şükürler olsun... bugünde banyo yaptım oh be dünya varmış dedim :)

aycacım ben normal dogumdan korkup sezeryan yapıcak biri olarak normal dogum yapanları cok takdır edıyorum kesınlıkle böyle bırsey için sezeryana dönüş yapma derim olmazsa ablanla paylas bu düşünceni utandıgını söyle oda sana cesaret verecektir zaten normal dogumda genelde ebelerle o konuda muhattap olucaksın dra az iş düşüyor okadarcıkta katlanıver zaten o durumdayken dogum esnasında yanı utangaclık gelmez aklına helede beebgını kucagına aldınmı hepsi bitiverir

haklısın cemrecim..çatı muayenesi olayı zaten iyice geriyor beni.sanırım onu doktorum olarak görmekten başka çarem yok...
eger bu konu seni geriyorsa dogumda baska doktor isteyebilirsin..dogumu nerde yapacaksin bilemiyorum ama eminim baska iyi doktorlarda vardir,bu konuda enisteninde ablaninda anlayis gösterecegini düsünüyorum..

EZOCUM DENEYİMLİ ANNECİM.nasıl Mehmet Ezeli rahat emzirebiliyormusun sende göğüs çatlakları oldumu

ayça teyzesi biz çok iyiyiz... Allah bebeğimin rızkınıda veriyor çok şükür...henüz çatlak sorunu yaşamadım ya... ama devamlı krem kullanıyorum...

ayçacım tanıdık olması zor ama emin ol eniştende farkındadır senin utandığının ama doktor gözüyle bak zaten bebeğin telaşı herşeyi unutturur sana en azından emin ellerde olduğunun güvencesi olur.

normal doğumda açılmayı beklerken bebeğin doğum kanalına daha kolay yerleşmesi için eğer ayaktaysanız yani yürüyüs pozisyonunda sancı geldiğinde bacaklarınızı açarak yere çömelin (tuvalette oturur gibi)... aklınızda bulunsun...

bu sancı nasıl birşey adet sancısı gibi diyorlar .. dahamı sert yoksa dahamı hafif.. ?

canmım alttan muayeneden sonra kan geliyor birazcık ...

kızlar bende bugün bu saç olayını düşünüyordum nasıl olasa ki diye çünkü saç baş dağınık çıkıyorsun sezeyandan tabi sonrası malum hastanedesin ve işte eve geliyorsun gelen giden yani bu saç ördürme çok güzel fikir ama benim saçlar okadar uzun değil ...

ezozcum küçük meleğin nasıl çok şükür kurtuldun sen sıra bana geliyor ...Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…