2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

karamsarcım en az senin gibi bende heyecanla senin doğumu bekliyorum...tüm hazırlıklar bittimi.cuma günü kucağındamı olacak kızın inşallah...bizim içinde öpmeyi unutma.bu ararda kızın geliyor ama annesi daha ismine karar veremedi.ne diycez kızına.bu arada bir arkadaşım bana çantana kekik koy hastanede sıcak suyun içine koyup iç dedi bana....sancının gelmesini sağlıyormuş sanırım...

ezozcum küçük meleğin nasıl çok şükür kurtuldun sen sıra bana geliyor ...Şeniz

çok iyi teyzesi hergün daha iyi bi değişiyor sanki onu seyretmekten nazar değdircem :) evet sıra sende ne kaldıki bugünde bitti 3 gün diyelim... sende hayırlısıyla meleğini alacaksın kucağına... sen sezeryan olacaksın madem günün belli kesin saç olayına bi çözüm bul valla sonra ezgi dediydi dersin :))))

iyide sancı zaten kendiliğinden geliyor bunun için serumda veriyorlar kekikle takviye yapmaya ne gerek varmışki ???

aslında bende tam anlamadım ezozcum.sancı gelmeden seni hastaneden taburcu etmiyorlar dedi.sanırım doğumdan sonrasından bahsetti..

kızlar heyecan var mı neler yapıyorsunuz?ben hep normal doğum istedim inşallah istediğim gibi olur....

arkadaşlar bu bir ay önceki halim.şimdiki halim düşünün artık...sizin göbişler ne alemde resimlerinizi bekliyorum.........

Resimleri görünce bende dayanamadım,kızlar sizin göbişler benimkinin yanında ufacık...benim göbiş 1 metre önden gidiyor taşıyamıyorum artık:)

Son düzenleme:
hepinize maşallah valla....okuyup üfleyip çıkın evden nazar değmesin...gerçi benim de sizden pek farkım yok..handerya seninle yarışabiliriz canım ...bi an kendimi gördüm sandım resmini görünce:roflol:

handerya ınananmadım gorunce o göbuş ne kızzz ayy maşallahhh tü tü tüüüüüü

durun bende koyucam resım

handerya maşallah kız sana..vallaha benim iki katım...
sevcecim nasıl eklendiğini yazıcam.canım öncelikle bu adrese tıkla... yhttp://www.imageshack.us/

BURADAN gözat TUŞUNA BAS ve BİLGİSAYARINDA KAYITLI OLAN RESMİ BUL.
RESİMİ BULDUKTAN SONRA Host İt BUTONUNA TIKLA.
ÇIKAN SAYFADAKİ EN ALTTA ÇIKAN ADRESİ KOPYALA.
DİYE BAŞLAYAN ADRES.
SONRA SİTEDE MESAJ PENCERESİNE GEL ve Img BUTONUNA TIKLA.
KOPYALADIĞIN SATIRI BURAYA YAPIŞTIR VE GÖNDER.....................EN ALTTAKİ ADRESİ KOPYALACAKSIN UNUTMA

Güşahcim Senin Göbişde çok Güzel Görünüyor.hamlelik Yakişmiş..bu Arada Handerya Senin Bebiş Ikiz Olmasin.......

eveet handerya maşallaaahhhh...hepimize maşallah gerçi..hamilellik bizi çirkinleştirmemiş kızlar;sanşlıyız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…