2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

al benden de o kadar 9ayı saadece 2 pantolonla geçirdim şimdi 1e indi ama zaten takmıyorum doğumdan soora kilolar gitsin kendime yeni gardırop yapıcam inşallahh.......:teytey:

tanyerici 6. annemiz senmi oluyorsun yoksa
sanırım gelen az miktarda kan nişan oluyor..doğumun yaklaştığının belirtisiymiş..gebelik kesesinin tıkacı diye biliyorum
sanırım senin tıkaç çıktı..birileri dünyaya gelmek için ecele ediyor sanırım

kızlar sevceden haberiniz varmı..muhtemel doğum tarihi 1 hazirandı..3 gündürde yok..büyük ihimalle doğum yapmıştır.umarım bir sorun yoktur.........

kızlar yürüdüm geldim yine..4 km falan..bende rahat dogurcam diye iyice abarttım ama:)kayınvalidem dogurcan yürüme diyor!!anlatamadım ki doktorlar yürü diye bas bas bagırıyo...neyse hepinize mutlu günler...

arkadaşlar bugün mayısın sonu bakalım giriyoz anne olcağımız aya hayırlısıyla inşallah allah hepimize bir solukta doğum nasip etsin.Bu arada ben hala çantamı tam anlamıyla hazırlayamadım bi türlü hazırlayamıyorum hem biran önce doğurmak istiyorum hemde bir türlü toparlanamıyorum hayırlısı bakalım

gülşahçım bayağı yürümüşsün inşallah tez zamanda alırsın çok az kaldı senin en azından açılmaların başlamış bir iki güne kalmaz açılman tamamlanır hadi haıyrlı doğumlar...

hepimizin giyim sorunu var galiba arkadaşlar biran önce eskikiloma ulaşmak ve yeni giysiler almak istiyorum kot giymeyi özledim göbeksiz bi şekilde kızım hayırlısıyla doğsa kendini toparlayana kadar eski kiloma ulaşıp kızımla gezmek için sabırsızlanıyorum...

Gülşahhhh 4 km ne demek kız nasıl yurudun yaa :1shok: şaka dımı buu hangı kamera el sallıyım :a015: sırnaşık şey
bende bugun dr a gıttım gıderken uzak bı yere arabayı park ettık yurudum bıraz 4 metre kadar :))))) yok yok en azından bugun 1 km yurumuşumdur ama gulşahı bu konuda hıc bırımız geçemeyızz

tepriklerrrrrrrrrrrrr a.s.

bu arada helencım gecelerımız hepımızın zor gecıyor sabır dılemekten baska caremız yok cnm yatmadan once yuruyuz yapın duş alın dıyor doktorlar o zamamn daha rahat bı gece gecırebılırmısızz

kızlar bende dogumdan sonra cici şeyler alıcam kendıme hatta hamılelıgımde 2 tane elbıse aldım dayanamadım napıyım olmazlarsa dogumdan soraa artık bırıne verırım aglaya aglaya :a015: bu arada bıkınılerımı denedım öykkkkk ardıma bakmadan aynanın karsısından kaçtımm tatlicadiarzu hıc bırı olmadı :1no2:
neysee bır haftam kaldıı..

BU ARADA DOKTORA GEÇ KALDIKK TRAFIK VARDI. NEYSE GITTIK ILK KEZ NST DENEN O ALETE BAGLANDIM IKI TANE KEMER VARDI GÖBİŞİME BAGLADI HEMŞİRE GUZEL Bİ ODADA EŞİM VE BEN SOHBET EDE EDE O CİHAZI DINLEYIP IZLEDIK..
BU ARADA ŞOKKKKKKK OLDUM OĞLUM 3 KILO 600 GRAM OLMUŞŞ :1shok: ALLAHIM NEREME SIGIYOR BU KADAR BUYUK COCUK COK MRK EDIYORUM :roflol:
SAGLIGI YERINDEYMIŞŞ HERŞEYI IYIMIŞ IŞTEE BÖYLEE HATUNLAR..
HAFTAYA BELKI DOGURURSUN DEDI DOKTOR NST SONUÇLARIMA BAKTI GUZEL GUZEL BIŞEY YOK DEDI a.s BU KADARRR

Helen Ben Sitenin Havuzundaki Cocuklar Hakkinda Hic Iyi Seyler Dusunmemeye Basladim Artik Hepsini Bogmak Istiyorum ((( Cunku Ben Giremiyorum Havuzaaa Gecen Gun Eşime Bana Haşema Al Dalicam Dedim :)
Neyse Artik Az Kaldi Bu Yaz Gireriz Buyuk Ihtimal Iyileşelimde...
Ben 39 . Haftamdayim Haftaya Miladimiz Doluyor.... Bakalim Gelicekmi Bizim Bebekimiz Doktor 4 Kilo Olabilri Ama Ben Sanmiyorum Dedi 3,600 Dogar Dedii..
Yalniz 1 Haftada 350 Gram Almiş Boylee Giderse 4 Kilo Dogar :s

cemrecim valla nasıl yürüyorum görsen:)arada dinleniyorum tabi...bide zor olursa dogumum sinir olcam..senin daha az kaldı ya yürüme zaten çok fazla:)
bir saattir kasık agrım var süre tuttuk yine ama yalancı kasılmalar herhalde,yazıyı yazarken bile kasıgımda yogun bir baskı hisediyorum..off ya ben suyum gelmeden kesinlikle anlayamam dogum olup olmayacagını:)
kıyafetlere gelince sahiden benimde bir eşofman altım kaldı kotlara giremiyorum..bende giyinmeyi çok özledim..çılgınlar gibi alışveriş yapmayan ne olsun:)

hım nsten hayırlı olsun cemrecim:)eşinle birlikte ne güzel olmuş..oglunun valla maşallaahı var tosun olcak canım yaaaa:)200 250 gr.yanılma payı olsada yinede gayet iyi kilosu..küçücük karnının neresine gizliyosun yaramazı bilemedim:)

gerçekten ya bende aynı şeyi söyleyecektim...göbişine göre çok tombişmiş ARAL bey..kocaman olmuş maşallah...4 kilo olursa normal yapamazsın belki...
gülşahcım bizde yeni geldik yürüyşten.yarım saat yürüyebildim kaç km bilmiyorum. eşime sürekli kaç dakka oldu diye soruyordum,okadar bacaklarım ağrıdıki yine 31dk. olmasına bile izin vermedim

halencim bu arada seninle aynı haftamız.bakalım önce kim doğuracak..gerçi senin doktor şimdiden nasıl gün verdi ya anlamdım sezeryanada açılma olduktan sonra kara verilmiyormu..daha bizim 4 haftamız var çünkü...bu arad kaç gr TUANA hanım en son

ay Allah ım bi türlü yazamıyorum yaa bişeyler oluyo bilg tam bitiriyorum geri geliyoKötü Kazen neyse konntrol oldum ebe başlamış yawaş yawaş dedi 2 günde sürebilir dedi nst de sancıda çıkmadı eve geldik bizde şimdi arada yine kan gelmeye dewam ediyo zaten gelebilir biraz demişti muayeneden.ilk çatı muayenemide olmuş oldum öffffff o çataldan tırstım yaw inş kolay bi doğum olur ben artık yawaş yawaş tırsmaya başlıyorumkafamçokkarıştı

ayy canım desene sıra sende ne güzel tam zamanında doğum yapacaksın desene .hadi hayırlısı canım ya .kolay doğumlar olur inşallah...
ne olacak şimdi evdemisin,neyi bekleyeceksin sancının gelmesinimi

sancım olursa kanamam çok olursa yada suyum gelirse gelmemi söyledi ebe bakalım bekliyorum bende inş bi aksilik çıkmadan kavuşuruz yavrularımıza

doktorun dediği doğrudur cnm..........

off ya kızlar şu saat oldu yatamadım...gerçi hergün böyleyim..uyuyamayacagımı bildigimden yatak kabusum oldubende bu saatte ayıptır söylemesi poğaça yapıyorum sabah için:)geçen gecede kek yapmıştım..ne olcak bu halim acaba..neyse bebişte uyutmayacak nasıl olsa antrenman oluyor!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…