2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

artık 1 Hazirana girdikkkkkkkk,doya doya haziran annesi olabiliriz kalan anneler bizimdir:)

bütün haziran annelerine haziran ayının ilk gününden günaydın geri sayımlar azaldı artık doğunlar sıklaşacak bakalım kimin bebişleri erken davranacak kimi yerinden memnun çıkmak istemeyecek....

bütün haziran annelerine haziran ayının ilk gününden günaydın geri sayımlar azaldı artık doğunlar sıklaşacak bakalım kimin bebişleri erken davranacak kimi yerinden memnun çıkmak istemeyecek....

GÜNAYDIN HAZİRAN ANNELERİ
BENİM KIZIM SONA KALACAK GiBİ :))

ALLAH HEPİMİZE KOLAY DOĞUMLAR NASİP ETSİN.

günaydın arkadaşlar benimde 13 gün kaldı eli kulağındadır canım kızımın çok heyecanlıyım bu duygu hiç bir şeyde yok ama günler durdu geçmiyor artık ailem yanımda olmadığı için son temizliklerimi yapıyorum halılar felan yıkandı sadece ince temizlik kaldı ondan sonra doğuma herşey hazır tabi birde ailem gelecek bir haftaya kadar beklemek çok zormuş inşallah bebeklerimiz sağsağlim gelirler herkese hayırlı pazarlarsırnaşık şey:dance:

evet bende hastanede bu kıloyu duyunca gozlerımı kocaman açtım :1shok:
4 kıloda dogabılır ama yanılma payı var dedı doktorumuz..
ayçacım 4 kılo olursa normalı dusunemem ben ztn tabı Allahımın bılecegı ış..
ama kendımıde bebegımıde rıske sokmak ıstemem duruma gelırse.
kızlar cokta yemıyorum ben kılom hala 65 nasıl adı bebegım bılmıyorum..

Bu arada butun haziran annelerine gunaydınlarrrr Şeniz
bugun artık bızım ayımıza gırmış bulunuyoruzz herkese hayırlı bereketlı mutlu huzurlu saglıklı veeeee bebişli bir ay diliyorumm a.s.
Artık hepimiz geri sayıma başladık gerçi ben halaa inanamıyorum anne olabilecegime ama sanırım kendime artık bi çimdik atsam iyi olucakk sırnaşık şey
KIZLAR BENIM 8 HAZİRAN GÖZUKUYOR DOGUMUM 1 HAFTAM KALDI BAKALIM NE OLUCAK. ARAL BEY DUN GECE BAYA RAHATSIZ ETTI BENI BEKLEMEK ISTEMEDIGI AÇIK AMA BU HAFTAYIDA ATLATIRIM GIBIME GELIYOR CANLAR

haziranın güzel anne adayları;sürprizlerle dolu bir ayın ilk günü sahiden
herkesin yazabildigi en kısa sürede hikayelerini bekliyoruz..zaten hergün giren yazı yazan kişiler yazmazsa doguma gitmiştir herhalde diye düşüncem ben:uhm:
herkes için hayırlı dogumlar şimdiden:1hug:

günatdın.günaydın ,günaaayyyddıınnnnnn
5 fireyle hazirana girdik...diğer anneler haziran annesi olucak inşallah
bende senace ve helengibi sonlardayım.siz bebişlerinizi anlatırken.biz daha dün yatamadım şuram ağrıdı buram ağrıdı diyecez
sanırım sırada tanyeri var.kolay doğumlar tanyericim

benım en cok kafama takılann normal mı dogurucam yoksa sezeryanamı dönucem.... bunu bılememek ve hangı gun ne zaman olucagını tam bılememek delırtıyor...
4 kılo lafını duyunca tırstım ben azıcık... Allahım hayırlısını versın cumlemıze..
bu arada eşim doktora nst den sora bır daha ugradıgımızda at koşturuyor bızımkısı maşallah bakalım haftaya ne yapacak dedı doktorda haftaya dogar belkı dedı gulerek. :S o an anladım ne kadar yaklastıgımı sona..

cemrecim bende çok büyük bebek istemiyorum ama normal doğum olursada kafasından geldiği için baş çevreleri birbirine çok yakın oluyomuş kafası geldikten sonrada zaten o kendini atıyo dışarı öyle duydum biraz rahatladım hem artık alttanda kesiyolar zaten istesende istemesende ne güzel kilon azmış demek doğumdan sonra bişey kalmayacak kaç kilo aldın toplam sen ben şuan 15 kilo aldım bile allahtan boy varda biraz ondan yırtıyoz.

muhtemel doğum tarihi haziran sonu olan arkadaşlar bişey soracam ultrasonda bebeğiniz aynımı çıkıyo yoksa büyükmü benim 22 haziran ama ultrasonda bebeğim büyük duruyo doktor 9 hazirandan sonra bekle dedi.sizdede varmı böyle bi durum........:sm_confused::dance:

cemrecim tabi kilolu bebekler anneyi biraz daha zorlayabilir diyorlar;ama arkadasın dedigi dogru kafa ölçümleri birbirine yakın bebişlerin..hiç kafana takma..doktorun zaten o anda hangi dogumun senni için en iyisi olduguna karar verecek..mesela benim bebişim gayet normal görünüyor kilo bakımından ama belki de bende sezeryan olcam yada dikişim senden fazla olcakfisfisfis bu işer hiç belli olmaz canım...olasılıklar çin canını sıkma..göbişinle geçirecegin hamileliklerinii giyecegin son 7 günün canım..tadını çıkar:sm_cool:

dilekcim ben 20 kilo aldım boy 1,67 hamıle kaldıgımda kılom 45 di (somaliliyim ben ordan bursaya taşındım ) sırnaşık şey
bılıyorum kafası cıktıktan sonra rahat edıyorsun ama benı asıl dusunduren sonrası dıkıslerım fazla olursa ya... ? :uhm:
bırde gecen hafta gıttıgımızde doktor bıze kafası bırazcık buyuk demıstı ........ senağlama
bu hafta oyle bırseyden bahsetmedı ama yınede bılemıyorum ıste beklıyorum bakalım..

merhaba kızlar benim dünden beri yie bişeyim yok bu gidişle ben herkesten sonra doğurcam sanırsam:1no2: neyse Allah ım hayırlısıyla kurtarsın ama bugün yarın olur deyipde beklemek daha zor stres oluyo insan ki ben hiç korkmuyodum normal doğumdan filan bakalım artık hayırlısı.cemrecim bizim drumuzda kzımızın kafasının ascık büyük olduğunu söylemişti ama normal olabilir yinede demişti bide son zaman çok hızlı kilo da almadı yoksa 3800 filan bekliyoduk bizde ama galiba 3600 filan olucak sağlıklı sıhhatli olsunlarda napalım inş kolay doğumlar yaşarız cümleten a.s.

merhaba arkadaşlar benim erken doğum riskim vardı 7. aydan beri yatıyorum suan 36+3 günlüğüm ve 1 hafta önce bebk 3900 kilo çıkmıştı şok olduk valla daha zamanım var iri bir bebk olcak dedi doktor kesin sezeryan olurum heralde normal düşünüodum ama bebek kilolu olunca korktum azcık :)

TANYERİCİM umarım dogumun zamanında ve en guzel sekılde olur.. bızde senınle beraber beklıyoruz. inşallah doguma gideren haber verme imkanınolur dua ederiz o an sana ve meleğine. sende biizm için ett unutma...
ben bugun yıne duygusalım.. canımda cok sıkılıyor beklemek cok sıkıcı.
bu arada bızım doktorumuzda normal yapamazsın fln demedi hee ayrıca çatı kontrolumude yapmadı..
40. haftada yapıcak yanı 1 hafta sonra tabı o zaman kadar acıl doguma gıtrmezsem :))
senınle bebeklerımız aynı dogacak sanırım kılo olarak doktor 3,600 tahmın edıyorum ben dedı

maşallahhh 4 kıloyu gecer sanırım deılmı ?
allah hayırlısını versın.
bu arada bende 4 kılo 800 gram dogmusum kızlar :))))

benim drumda çatı muayenesiyapmıyomuş ultrasonda bakıyo kemiklerin müsait rahat olur doğum filan demişti ama dün yatınca o şeye anaaaaaaaaaaaaam dedim 1 dk bile sürmedi ebenin bakması ama ister istemez bacaklarını kapatıyo insan inş o an sancıdan filan ne masayı ne etrafı gözümüz görmezfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…