bütün haziran annelerine haziran ayının ilk gününden günaydın geri sayımlar azaldı artık doğunlar sıklaşacak bakalım kimin bebişleri erken davranacak kimi yerinden memnun çıkmak istemeyecek....
gerçekten ya bende aynı şeyi söyleyecektim...göbişine göre çok tombişmiş ARAL bey..kocaman olmuş maşallah...4 kilo olursa normal yapamazsın belki...
gülşahcım bizde yeni geldik yürüyşten.yarım saat yürüyebildim kaç km bilmiyorum. eşime sürekli kaç dakka oldu diye soruyordum,okadar bacaklarım ağrıdıki yine 31dk. olmasına bile izin vermedim
benım en cok kafama takılann normal mı dogurucam yoksa sezeryanamı dönucem.... bunu bılememek ve hangı gun ne zaman olucagını tam bılememek delırtıyor...
4 kılo lafını duyunca tırstım ben azıcık... Allahım hayırlısını versın cumlemıze..
bu arada eşim doktora nst den sora bır daha ugradıgımızda at koşturuyor bızımkısı maşallah bakalım haftaya ne yapacak dedı doktorda haftaya dogar belkı dedı gulerek. :S o an anladım ne kadar yaklastıgımı sona..
cemrecim bende çok büyük bebek istemiyorum ama normal doğum olursada kafasından geldiği için baş çevreleri birbirine çok yakın oluyomuş kafası geldikten sonrada zaten o kendini atıyo dışarı öyle duydum biraz rahatladım hem artık alttanda kesiyolar zaten istesende istemesende ne güzel kilon azmış demek doğumdan sonra bişey kalmayacak kaç kilo aldın toplam sen ben şuan 15 kilo aldım bile allahtan boy varda biraz ondan yırtıyoz.
merhaba arkadaşlar benim erken doğum riskim vardı 7. aydan beri yatıyorum suan 36+3 günlüğüm ve 1 hafta önce bebk 3900 kilo çıkmıştı şok olduk valla daha zamanım var iri bir bebk olcak dedi doktor kesin sezeryan olurum heralde normal düşünüodum ama bebek kilolu olunca korktum azcık :)
TANYERİCİM umarım dogumun zamanında ve en guzel sekılde olur.. bızde senınle beraber beklıyoruz. inşallah doguma gideren haber verme imkanınolur dua ederiz o an sana ve meleğine. sende biizm için ett unutma...
ben bugun yıne duygusalım.. canımda cok sıkılıyor beklemek cok sıkıcı.
bu arada bızım doktorumuzda normal yapamazsın fln demedi hee ayrıca çatı kontrolumude yapmadı..
40. haftada yapıcak yanı 1 hafta sonra tabı o zaman kadar acıl doguma gıtrmezsem :))
senınle bebeklerımız aynı dogacak sanırım kılo olarak doktor 3,600 tahmın edıyorum ben dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?