2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

belkide 4 kiloyu geçmiştir benimki bide daha 4 haftam var taşımakta çok zorlanıyorum artık biran önce olsun istiyorum yani saglıklı olsunda ne zaman olursa olsun:)

maşallah cemredeniz sende kilolu doğmuşun bende 4 kilo doğmuşum tosuncukmuşuz biz:)
senin bebegininde maşallahı var canım bu aralar doğum yapan tanıdıklarım hep 3 kilodan az doğum yapıolarda

HADİ BAKALIM GELSİN KOCA BEBİŞLERİMİZ HEPİMİZ BÜYÜK BEBEK BEKLİYO GALİBA BENİMDE BÜYÜK OLCAK GİBİ SAĞLIKLI OLSUNDA KİLOLU OLSUN BİRAN ÖNCE KOLLARIMIN ARASINA ALMAK İÇİN SABIRSIZLANIYOM.BU ARADA BEN OTURDUĞUMDA HİÇ RAHAT EDEMİYOM GÖBEĞİM AŞAĞI İNDİ GALİBA ONDAN VARMI SİZDEDE BÖYLE DURUMLAR:roflol:

masaallah hepinize bebeklerinizi ne guzel besslemisiniz bende anca kendimi besledim herhal 37+4 gunluk dogum yaptim toplam 14 kilo almistim oglum 2960 dogdu o kadar kilo aldim oglumu bu kadar beslemisim
birde cok kilo aldim diye endise etmeyin benim 9 kilo gitti bile kaldi 5 kilo oda gider bu kadar gittikten sonra demi amaaaa

benimde göbeğim düştü valla oturamıyorumki hep kayık şekildeyim kızımı hep rüyalarımda görüyorum ÇOK ÖZLEDİM BİR AN ÖNCE KAVUŞMAK İSTİYORUM ONA.HAFTAYA SEZERYANA ALABİLİRLER BENİ KIZLAR.OFFF OFF ZAMAN GEÇMİYOR Bİ TÜRLÜ.BENDE 15 KİLO ALDIM BAKALIM NASIL VERCEZ FOTOLARDA KENDİMİ TANIYAMIYORUM VALLA

günaydınnnnn haziran anneleri bugün yeni bir güne uyandım tabi bel ve bacak ağrılarıyla ama moralim düzgün sadece canım sıkılıyor şimdikalkıp temizlik yapacağım mutfak halım kurumuş yani bugün mutfak temizliği yapacağım yarında doktor amcamıza gideceğiz bakalım ne diyecek büyümüşmü canım kızım ona bakacağız 37+0 ken 2800 denmişti bakalım ne kadar iyi beslenmişiz herşeyin hayırlısı kilosu mühim deil sağlıklı doğsunda bu arada gün saymakk çok kötü bişey inşallah hepimiz sağsağlim bebişlerimize kavuşuruz herkese hayırlı pazartesilera.s.

Gunaydın kızlarrrr iyi mutlu bol kahkahalı vee agrısız sancısız bır hafta dılıyorum hepımıze...
Paspalcıgımı okuyunca bıraz kötu oldu gune başlamam.. kokrtum.. kedımı koydum onun yerıne . lutfen sadece korktugunuz için sezeryan duşunmeyin kızlar.. bakın ben son gunlerde hiç iyi hikayeler duymuyorum sezeryan hakkında. sonrası daha agrılı sancılı oluyor.
bende normal dogumı stıyorum ama bakalım artık son anda sezeryana mı alırlar ne olur bılmedıgım bır yolda ılerlıyorum.. oğlumla...
dr çatımuayenemı yapmadı haftaya yapıcak yanı bu hafta.. :a015:

8 HAZİRANA 1 HAFTAM KALDIIIIIII :teytey:

"Beklenen güsel günler gelecekse , çekilen acılar kutsaldırrrr" kendimi telkin için sürekli bu sözü sölüyorum içimden yoksa bu son günler geçmek bilmez heralde,mızmızlığı hiç sevmem ama kendime bile kızar oldum sürekli biyerlerim ağrıyor,midem yanıyor,uyuyamıyorum,ayaklarım şişiyor,iyice ağırlaştım hareket etmek zor geliyor ve nefes alamıyorum çoğu zaman kalbim çok çarpıyor vs.... uzayıp gidiyor sorunlarım! İnşallah bu hafta sonunda sıkıntı falan kalmaz melekler kucağımızda olur sağlıkla( zamanı gelenler tabi:dance: )İnanıyorum bu hafta hayatımın en özel haftası olacak ve çok güzel geçecek!!!Hepinize iyi bir hafta diliyorum güzel ve heyecanlı Haziran annişleriiiia.s.

mrb kızlar hastaneden geldim nst ye bağlandım yine sancım yooookkk.bakalım yarın son gün kızım ne kadar uzatıcak zamanı merak ediyorum Allah tan hayırlısını diliyorum ama stres olmaktanda kendimi alamıyorum kızım için daha sakin olmalıyım sanırım.yarım bizimde randevumuz war drda ama galiba gitmicem çünkü biliyorum sadece ultrasonda bakıcak kilosunu söylicek zaten prş yine hastaneye nst için gidicem bide muayenehanesine gitmiyim diyorum bakalım son zamanlarda onada kızıyorum öffffffffffffff neyse sıkıntılı bi gün ama böyle gitmicek düzelicem.bu arada ben 9 kilo almama rağmen bunalıyorum kızlar sizlerin daha zordur Allah kolaylık wersin hayırlısıyla kurtarsın inş

günaydın herkese son hazırlıklar artık. son 13 günün .geceleri kabus oldu benim için artık hiç rahat uyuyamıyorum ben .

tanyericimm stres yapma 1 - 2 gunu dr larda bılemez.. bekle bebegını canım .. ne guzel cok az kılo almıssın masallahhhh..

kızlar iki gündür bakamadım hemen bütün sayfaları okudum doğum yapan varmı diye kadromuz yine aynısırnaşık şey ben sona kalanlardan olucam sanırım daha 20 günüm var

bu arada iki gündür vajinamda az bir kaşıntı oluyor panik yaptım sizde de oluyormu?perşembeye kadAr devam ederse doktora söylim diyorumfisfisfis ya bende hiçbir belirti yok gayet rahatım bu arada 11 kilo almışım ve 2 haftadır kilo almıyorum bebeğim alıyordur inşallah

hastane çantanıza toka ve kolonya koymayı unutmayın malum havalar sıcak kolonya iyi gelir özellikle baby kolonyalar çok ferahlatıyo belki çoğunuzun aklına gelmiştir ama küçük ayrıntılar olunca insan haliyle unutabiliyor.. sizinde ayrıntı deyipte aklınıza gelen olursa yazarsınız şeker haziran annleria.s.

toka koymustm çantama kırmızı bırde kırmızı taç almış kayınvalıdem kurdelalı fln onuda koydum. :)
kolonya almamıştım evet alıyım bende :)
parfum koydum deodorant koydum makyaj malzemelerımı koyucam bu hafta ( abartı olmayacak sekılde)

kaşıntın deam ederse muhakkak soyle doktoruna berrin. yada travogen krem kullan bire bir.

Kızlar bende merak edıyorm sara nur u bugun gulşahta ugramadı pek bi sessiz buralar yaa hayırdır inşallahh
toplu halde doguma mı gıttınız hatunlarrr beni yalnız bıraktınız yaa (

saranur uzun süredir yok..insaallah bir sorunu yoktur..insan merak ediyor..ya ben mayis annelerinden kardelene üzüldüm,24 saat suni sancidan sonra sezeryan olmus,zaten günü gecmisti..benim ablamda öyle oldu...offf kafami dagitmam lazim en iyisi biraz cikip dolasayim...

slm haziran anneleri zaman geçmek bilmiyo sıcak bi yandan bide benim göbek aşağı indi otururken zorluk çekiyom yürürken veya iş yaparken bişey yok ama oturamıyom haftaya salı benimde nts var bakalım çatı muhayenesi yapacak mı? kpss derdim var bide 28 haziranda kızım çok bekletmese bari annesi onu bekliyo...

evet canım benim arkadaşımda öyle yaptı mayıs annesi günü geçince suni sancı verdiler açılmada olmayınca o kadar sancıdAN sonra sezeryan oldu bide suni sancı daha kötü diyorlar ama ben bir yerde okudum suni sancı verilen bi çok doğum sezeryanla sonuçlanıyormuş...:1no2: :sm_confused:

kızlarr hu huuuu kızlarrrr :sm_cool: hımmm kımsecıkler yok sanırım fisfisfis :1rolleyes:

bugun eşim işten gelince yine yuruyuşe çıktık bu kez bıraz daha fazla yurudum şimdi evdeyim ve sanki alt tarafa dogru bır baskı var genıtal bölgeme dogru bir sızı hissediyorum ustune ustluk birde biraz ütü yaptım şakkıdı atta birazda cimnastik yaptım :dance:
bende bi enerji var ama hayırdır inşallahh :)) CADIARZU

cemredeniz takvimin yok kac haftalıksın canım
benım o asagı dogru baskı 1 aydır var neredeyse yürümekte cok zorlanmıyorum

cemrecim fazla enerjiksen doğumyaklaşıyor derler aman ha..
bende bugün rekor kırdım 40 dakka yürüdüm
benimde cumartesi günü kontrolüm var acaba kaç gr. oldu oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…