2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

doguma yakin olurmus,hadi hayirlisi..enerjinin hepsini harcama birazda doguma sakla..

Kızlar benim de sancilarim cok artti. Belimde karnimda hep sanci hissediyorum. Birkac aksamdir da uzun yuruyusler yapiyoruz esimle. Bugun cemrenin dedigi gibi ben de asagiya baski hissetmeye basladim. Sanki boyle aciliyormus gibi, bebek de basiyla itiyor gibi:)

Heyecanlanmaya basladim dogrusu benneyaptımki

ya anlamadım benım o baskı 32 haftadan berı var ama hala dogurmadım kafamçokkarıştı
özellıkle su son zamanlar dayanılmaz oldu sankı asagı dusecek ve sızlama şeklınde bende basta korktum acılma falanmı dedım ama çatı mmuayenesı oldum acılma yok
hayırlısı olsun bakalım

ustelık aç karnına gittim yuryuşe ama sanmıyyorum dogumun bu bı ıkı gun ıcınde olacagını kızlar
yınede haberınız olsun yarın ortalıklarda gozukmezsemm dualarımıda yanıma alıp hasteneye dogru yola çıkmışım demektır..

haa bu arada dun gece dua okudum hepımıze..
Allah sona yaklastıgımız bu surecte yanımızda olur dılerımkı.. ve hepımız kötu tecrubelerden uzak kolay dogumlar yaşar yıe burda buluşuruzz inşallahh....

39 haftamız bıttı 40 . haftada ılerlıyoruz ayti. 8 haziranda 40 haftamız doluyor :teytey:

maşallah cemrecım senınkı her an gelebılır ozaman normalmı yoksa sezeryanmı olacaksın
ben cuma gunu sezeryan olucam
bu arada yürümekte zorlanmıyorum yazmışım yanlıs olmus cok zorlanıyorum olusum sankı asagı düşecek gibi oluyo

bebek yavas yavas ılerlıyor dogum kanalına ıste ne guzell belkıde en az acıyla dogumunu gerceklestıreceksın ayticim.. inşallahta oyle olur

ben daha catı muayenesı olmadım doktorum 40. haftada dedı:1rolleyes:

senbın artık gunun dolmus sayılır canım
ne olacagı bellı olmaz bencede heran gıdebılırsın hazırlıklı ol hayırlı dogumlar ınsallah

ayça bende izne ayrıldım canım evdeyim doğumu bekliyorumkaramsardan haber yok inşallah almıştır bebişini kollarına

bugün ayrıldın sanırım canım37+0 olmuşsun.
bende cuma günü ayrılıyorum inşallah
ama inan ayrılmak zorunlu olmasa sonuna kadar çalışırım.en azından erken kalkıyorum,okula yürüyerek gidip geliyorum,çok daha zinde oluyorum.hafta sonu daha zor geçiyor...bizim doğumda olabilecek en kötü zamana geldi bennucum.okul bitiyor,biz izne ayrılıyoruz..hiç doğum sonrası izninden faydalanamıyacaz...herşeyin hayırlısı.....
hem bak şimdi izne ayrıldıktan sonra kaçkilo alıcam
zaten 18 kilo aldım....
biz konyanın kasabasındayız.konyaya 1,5 saat uzak..annemler konyada
izne ayrıldıktan sonra 1 hafta daha eşimle beklesemmi gitsemmi kara veremedim...acil birşey olurda yetişemeyiz diye korkuyorum..
birde kızlar klozete çok kötü alıştım ,normal tuvalete oturamıyorum..oturamıyorsan normal doğumu zor yaparsın diyorlar.....siz de durumlar nasıl
allahım hepimize yardım et...rahat doğumlar diliyorum herkese

bebek yavas yavas ılerlıyor dogum kanalına ıste ne guzell belkıde en az acıyla dogumunu gerceklestıreceksın ayticim.. inşallahta oyle olur

ben daha catı muayenesı olmadım doktorum 40. haftada dedı:1rolleyes:

aslında dedıgın gıbı normal dogum olsaydı bencede kolay dogumum olurdu ama malesef sezeryan olucam mcburi genştal siğillerim var bulaşıcı normal dogumda bebege bulastıgı ıcın normal olamıyoruz bu cuma sezeryan oluyorum canım

catı muayenesını gecen hafta nstde sancım cıktı o yuzden baktı acılma varmı dıye yoksa banada yapmazdı heralde

aa ben senı normal dogum yapacaksın sandım sorry :)
evet ben normal dogum ıstıyorum korksamda napayım .. ama tabıkı ne olacagı hıc bellı olmaz son anda.. kımbılır belkıde dr cat muayenemı yaptıktan soraa dar oldgunu soyleyecekk .. bılmedıgım bır yolda son adımlarımı atıyorum ıste..
Allah sanada agrısız bır dogum yaşatsın

Allahım hepimizin yardımcısı olsun canım
senınde ınsallah ıstedıgın gıbı olur bir avazda:teytey:

aman yarabbim ne kadar yaklasmıs dogumun........:1shok: bıze dogum hıkayeni anlatr mutlaka .. Alah yardımcın olsunn a.s.

1.eylul.......................1 haziran.....................EGE
2.sevce......................1 haziran....................NİSAGÜL
3.ezozgun..................3 haziran....................MEHMET EZEL...................18 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU.....3260GR......51CM
4.tanyeri....................3 haziran........................ZEYNEP ECE
5.huricane..................3 haziran.......................ARDA
6.gökçen....................5 haziran.....................KUZEY.....................27 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU.........??
7.karamsar.................6 haziran.....................KIZ......................30 MAYIS DOĞUM
8.aşk_ı asi..................8 haziran.....................NAZIM ARAS
9.bebişim....................8 haziran........................ALİ EMİN....21 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU....2960 GR......47,5CM
10.cemredeniz.............8 haziran........................ARAL DENİZ
11.soda-lamon.............10 haziran.................BULUT
12-ceydacey................10 haziran..................DOĞAÇ KAYRA
13.sara-nur..................10 haziran..................ŞEVVAL ECRİN
14.streetpit..................10 haziran.................KIZ
15.zeynepmina.............11 haziran...............ENİS EFE
16.handerya.................12 haziran...................TEOMAN ASRIN
17.cananur....................13 haziran................FETHİ AHMET
18.serince.....................13 haziran..............ŞEVVAL
19.scapula....................13 haziran.................HATİCE VERA
20.çilemsin....................13 haziran...............ASEL NEVA
21.haşhaş güzeli............14 haziran...............HATİCENUR SİMA
22.mawiş.......................14 haziran........................MERVE
23.aşkımveben...............15 haziran............KAAN İLKER
24.bennys......................15 haziran...................ERKEK
25.nesihan.....................15 haziran..............YUSUF KAAN
26.serpil.........................15 haziran.................DEFNE
27.narin..........................16 haziran....................KIZ
28.gülşah-kılıç.................16 haziran................ÖYKÜM BEREN
29.fasülyeninannesi.........16 haziran...............BERRA
30.yasemin.....................19 haziran...............YAĞMUR......27 MAYISDA NORMAL DOĞDU........2965GR....47CM
31.ayti............................20 haziran......................ERKEK..............6 HAZİRANDA SEZERYANLA DOĞUM
32.dilekgndz....................22 haziran................ECRİN SENA
33.bennu beyzam............23 haziran...............BÜŞRA NAZ
34.sudenaz.....................23 haziran.......................EGE
35.azerin........................23 haziran.....................MUHAMMED BAHADIR
36.berrin........................24 haziran........................MEHMET
37.ebru-1907.................25 haziran...............EMİR
38.ayça........................27 haziran.................AHMET ARDA
39.senace.....................27 haziran ................ELİF SENA
40.sadengk...................27 haziran...............ERKEK
41.buteo.......................27 haziran..............ERKEK
42.yağmursu.................28 haziran................BERRA NAZ
43.helen.......................30 haziran....................TUANA................20 HAZİİRANDA SEZERYANLA DOĞUM

ayçacım ne tuvaletı ayoll deneme mı yapmamız lazım bunun ıcın bacımm anlamadım :)
ben bugun yuruyuş parkında o dedıgın bıçımde oturup kalktımm bır hamlede hemde.

aman yarabbim ne kadar yaklasmıs dogumun........:1shok: bıze dogum hıkayeni anlatr mutlaka .. Alah yardımcın olsunn a.s.

valla canım bende ınanamıyorum son 3 gunum kaldı hayırlısıyla inşallah hepimiz sırayla alalım meleklerımızı kucagımıza tabı anlatıcam dogum hıkayemı

Evet Canim Ya Yani O şekilde Rahat Oturabiliyorsan Daha Rahat Doğum Yapabiliyormuşsun
Ben Inan Hiç Oturamiyorum Karnimdan
Bende Normal Istiyorum Ama çatim çok Dar
Geçen Sene Kürtaj Olmuştum..o Zaman Doktor Söylemişti..........
Inanmayacaksin Ama Doktorun Serçe Parmaği Bile Zor Giriyordu
Açilirmi Dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…