- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
Ayticim Senin Oğluşunun Adi Ne Olacak
Ben de oturdum kalktim
Hani demissiniz ya serce parmagi bile zor giriyordu diye, acaba benim de vajinal muayenede cok acimasinin sebebi dar olmasi mi?
Bu arada cmt gunu gittigimde 1 cm aciklik vardi.
ayticim bende bunu anlamıyorum..daha senin 18 gün varken 6 sında sezeryana alıcaz diyorlar
neye göre karar veriyorlar
14 gün önce sezeryan olcaksın...niye böyle karar verdi doktorun.......
açılma olamdan sezeryana alındığı zaman sütün gelmeside gecikiyormuş
sezeryanda halk arasında süt geç gelir deniyor ama öyle birşey yokmuş,açılma olmadan yani doğum başlamadan sezeryana alınınca oluyormuş
yaparım ayça teşekkurler canım . yararı oluyormuş oylemı dogum ıçın.. ?
ayti ali ismine bayılırımmmm .. eşimin ilk ismi alidir buyuk abiminde ismi ali..
adıyla yaşasın inşallah canım .
ayça teyzesi şimdi ekler adını listeye
vallaha canım,benim inanılmaz acımıştı.ilk aylarda vajinal muayenede de hastaneyi inletmiştim
canım benım normal dogum tarıhım 20 hazıran dr 10 hazıranda alırız demıstı
eşim yurtdısına cıkacak 6 hazıran olurmu dedık farketmez zaten 38 hafta olmus oluyo dedı ve 6 hazırana karar verdık yanı 10 hazıranla 6 hazıran arasında fark yokmus
yani acılma olmadan olunca süt gecmı gelıyomus ben duymamıstım daha önce canımkafamçokkarıştı
anladım canım..hayırlısı olsun.minik ALİyi kucağına almaya 4 günün kaldı o zaman...........
canım sana catı muayenesını ebelermı yaptı dr unmu
benım ılk ebeler yaptı ılk once bı ebe baktı anlamadı tabı ben cıglık cıglıga sonra 2. ebeyı cagırdı oda baktı anlamadı 3.ebe geldı bı aletle baktı yok acılma dedı ama 3üde canımı dehset acıttılar neymiş rahım agzım cok gerıdeymıs ulasamamışlar 3 gun sonra dr um baktı 2-3 sn surdu surmedı ve ben hıcbısey hıssetmedım tecrube heralde:uhm:
yok ayticim ya ben daha çatı muayenesi hiç olmadım
düşük yaptığımda doktor sancı vermek için bakmıştı
ilşkidede ben çok zorlanıyordum zaten
anlayacağın normal doğum konusunda hiç ümidim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?