2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayticim süt için doğumbaşladığı sırada bir hormon salgılanıyormuş..
sütün hemen doğum sonrası gelmesi için doğumbelirtelerinin olması gerekiyor
suyun gelmesi,yada nişan gelmesi gibi

bende sezeryan oldum tabi bende aciklik vardi
1 gun sonra sutum geldi

ayticim süt için doğumbaşladığı sırada bir hormon salgılanıyormuş..
sütün hemen doğum sonrası gelmesi için doğumbelirtelerinin olması gerekiyor
suyun gelmesi,yada nişan gelmesi gibi

hııı anladımm canım
ama sanırım sen emzırmek ıcın verdıkce o cektıkce sütte gelıyo kısa bı süre sonra
sezeryan olan arkadaslar yazmıstı buraya ınşallah benımkıde gelır
suana kadar zaten goguslerımden sıvı falanda gelmedı cogu arkadastan gelmıs

inaşallh ayticim..dediğin gibi bebişin çektikçe gelir...

bendende hic sivi felan gelmemisti ayticim
zaten sutun gelmesi bir iki gunu buluyor sakin gelmmedi diye sitres yapma zaten bebekde emmeyi bilmeyince anca yani

bebisim katıl dedik ama inan benimde sırtım çok ağrıdı..
bende kaçıyorum
iyi geceler

KIZLAE TABİİ Kİ BU SAATTE KİMSE YOK BİLİYORUM.
BİZDE YARIN KONTROLE GİDECEĞİZ.
HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN.
ARTIK YAVAŞ YAVAŞ DOĞUM HABERLERİNi PAYLAŞACAĞIZ :))

günaydınlar kimse yokmu sabah sabah uyanıyorum akşam uyanıyorum uykuyla başım dertte ne yapçam bilmiyorum...........

günaydın herkese artık gece uykuları bitti heralde gece bayaa kalabalıkmış burası iyi kaynaymışsınız ben güzel uyuyorm walla hiç de kalkmıyorum artık wcye filan son zamanları iyi değerlendiriyorum yanii

çok kıskandım kızlar:mymeka:iki gün net gitti aklım sizde kaldı..nasıl özledim sizi yaaaa:asigim:
valla kahvaltı yapmadan oturdum bilgisayara..açlıktan öldüm..neler yazmışsınız şükür ki herkes iyi...henüz dogum yok...annem arıyor ve dogurdun mu oluyor ilk sorususırnaşık şey..gerçi bir o degil herkes soruyor..off ya bende iki gecedir belki iki saat uyuyabiliyorum kızlar adet olcak gibi kasıklarım agrıyor.beklemek ne zor;ne zaman gelcek bilinmiyor..çarşamba gelme kızım yaprak dökümü izlicem diyorumnaniknanik
herkse hayırlısı olması için dua ettim kızlar..bebiş isteyen kk.üyelrinede ettim:)
bu arada yürüyüşlerin süreleri artmış..anneleri tebrik ederim(ayça ve cemreyi özellikle)a.s.

kalkmıyonda ne yapıyon tanyerıcım kızzz altna fln kacırmaa
ay ben bı kasılmayla ve baskıyla kalkıyorum aslınd ao kadar cok olmuyorr ama wc ye gıdıyorum hatta oraya kadar zor yuruyorum çıkışta yatagıma yattgım zaman rahatlama hıssedıyorum ..
bebegım orayı ıyıce sahlendı hıc bıseyınona baskı yapmasınııstemıyor ne mide kaldı ne idrar torbası :)))

bu arada gunaydın canlarımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…