- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
çok kıskandım kızlar:mymeka:iki gün net gitti aklım sizde kaldı..nasıl özledim sizi yaaaa:asigim:
valla kahvaltı yapmadan oturdum bilgisayara..açlıktan öldüm..neler yazmışsınız şükür ki herkes iyi...henüz dogum yok...annem arıyor ve dogurdun mu oluyor ilk sorususırnaşık şey..gerçi bir o degil herkes soruyor..off ya bende iki gecedir belki iki saat uyuyabiliyorum kızlar adet olcak gibi kasıklarım agrıyor.beklemek ne zor;ne zaman gelcek bilinmiyor..çarşamba gelme kızım yaprak dökümü izlicem diyorumnaniknanik
herkse hayırlısı olması için dua ettim kızlar..bebiş isteyen kk.üyelrinede ettim:)
bu arada yürüyüşlerin süreleri artmış..anneleri tebrik ederim(ayça ve cemreyi özellikle)a.s.
yok tanyericim benim muayenem olmadıgı daha..köşe bucak kaçıyorum kaçabildigimm kadar:a015:belki yarın yakalayıp bakarlar..demekki son dönemlerin rahat geçiyor canım wc ihtiyacın falan yoksa..ben bir sitede karikatürde görmüştüm 38.haftayı anlatırken..bebeginizin ilk oyuncagı(mesaneniz)diyordu..sırnaşık şeysenin ki oynamıyor demekki..bana son zamanlar bi rahatlık geldi gece hiç wcihtiyacım olmuyo galiba kızım aşağı inceğine yukarı çıkıyo bakalım nerden çıkcakkafamçokkarıştı gülşah sende açılma wardı galiba 1 cm filan ne güzel olcaktır belki bebişin bendeo kadar yürüyorum hurma yiyorum sıcak sıcak duşlar alıyorum oturup kalkıyorum yok olmayınca olmuyo bacım ne sağlam rahmim warmış beeefisfisfis
1er saat uyuyorum gece 7den sonra kizim paydos ediyor bende gecc kalkiyorum..
Kızlarr bılıyorsunuz geçtıgımız cumartesı kontrolumuz vardı doktor bebegımın 3,600 oldugunu soylemıstıı yanı 1 haftada 350 gram almıştı oglum.. sımdı korkuyorum ozellıkle bugun gerıye yaslanmadan oturamadıgım dıkkatımı cektı .. bebegım 4 kıloya ulasmıssa ne yapayım ??
normal dogum benı cok zorlar oyle olursa sezeryanında sonrası kötu
ustelık daha catı kontrolumda olmadı..
Kızlarr bılıyorsunuz geçtıgımız cumartesı kontrolumuz vardı doktor bebegımın 3,600 oldugunu soylemıstıı yanı 1 haftada 350 gram almıştı oglum.. sımdı korkuyorum ozellıkle bugun gerıye yaslanmadan oturamadıgım dıkkatımı cektı .. bebegım 4 kıloya ulasmıssa ne yapayım ??
normal dogum benı cok zorlar oyle olursa sezeryanında sonrası kötu
ustelık daha catı kontrolumda olmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?