2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

allah senı ne etmesın hemıııı :mymeka: doguma gıttın sandım valla bı ara sırnaşık şey
ee o kadar cok yuruyorsun kii :) neysee ıyıymışsın canım hoşgeldın aramızaa yenıden a.s.
bende ogluma mektup yazdım dun can sıkıntısından kımsecıkler yoktu odlugu gıbıde gunluk duygularımda yayınladım :asigim:

bana son zamanlar bi rahatlık geldi gece hiç wcihtiyacım olmuyo galiba kızım aşağı inceğine yukarı çıkıyo bakalım nerden çıkcakkafamçokkarıştı gülşah sende açılma wardı galiba 1 cm filan ne güzel olcaktır belki bebişin bendeo kadar yürüyorum hurma yiyorum sıcak sıcak duşlar alıyorum oturup kalkıyorum yok olmayınca olmuyo bacım ne sağlam rahmim warmış beeefisfisfis

yok tanyericim benim muayenem olmadıgı daha..köşe bucak kaçıyorum kaçabildigimm kadar:a015:belki yarın yakalayıp bakarlar..demekki son dönemlerin rahat geçiyor canım wc ihtiyacın falan yoksa..ben bir sitede karikatürde görmüştüm 38.haftayı anlatırken..bebeginizin ilk oyuncagı(mesaneniz)diyordu..sırnaşık şeysenin ki oynamıyor demekki..

kızlar her sabah kim doğurdu diye merakla bakıyorum kk ya.bende gece uyku sorunu yaşıyorum.Allah kolaylık versin hepimize

en asagida benim kizim var galiba gece 12den sabaha kadar bazen 6 kez wcde buluyorum kendimi..dönüste 1 bardak su iciyorum biliyorum birazdan onun icin yine kalkacam ama..

Kızlarr bılıyorsunuz geçtıgımız cumartesı kontrolumuz vardı doktor bebegımın 3,600 oldugunu soylemıstıı yanı 1 haftada 350 gram almıştı oglum.. sımdı korkuyorum ozellıkle bugun gerıye yaslanmadan oturamadıgım dıkkatımı cektı .. bebegım 4 kıloya ulasmıssa ne yapayım ??
normal dogum benı cok zorlar oyle olursa sezeryanında sonrası kötu
ustelık daha catı kontrolumda olmadı..

1er saat uyuyorum gece 7den sonra kizim paydos ediyor bende gecc kalkiyorum..

aynen canım bende..artık alıştım kalkıp oturuyorum..ezan okunuyor falan sonra sabah altıda kızım geleneksel tekmelerini savuruyor:sm_cool:sanırım dogduktan sonrada 6 da uyancak...7 gibi eşim işe giderken kızım susuyor ve 10 a kadar yatakta debelenip kalkıyorum..son 2 aydır hep aynıtatlicadiarzu işte aynı bu kıza benzedi suratım...

cemrecim doktorun kararına bırak en iyisi..normal dogum için elinden geleni yapar ama bir aksilikte ki Allah korusun hemen sezeryana girersin..doktor bişey demedi mi sana en son yani kilosu zorlar seni sezeryan yapalım falan???

yok yaa demedii o an eşim 4 kıloyu bulur o zaman deılmı dıye sordu o da sanmıyorum ultrasonun yanuılma payı olabılıyor dedı . ama yınede bellıde olmaz dedı hıc demedı sezeyan fln dıye..

Allahımdan hayırlısını dılıyorummmmm......................

kilo belirlemelerinde sapma oluyor ama drun 4kiloyu gectigine eminse,ben olsam hic bir sekilde sezeryan düsünmeyen biri olsamda spinal anestezi ile sezeryan düsünürdüm..tabi belirttigin gibi cati uyumuda önemli..insaallah drun iyi bir dr dur..sezeryan yanlisi oldugu icin seni yönlendirmez..ayni durum bende de söz konusu laptoba bile zor egilip yaziyorum,yemek yerken bazen tabagimi elime aliyorum..en son kizim 3200dü nerdeyse 3 hafta gecti..dua edelim birbirimize ben hala normal dogum istiyorum,ama saatlerce sanci cekip bir cok kere vajinal tuse olup sonra sezeryana kalmak istemiyorum..

kızlar inşallah hayırlısı olur ikiniz içinde..yanılma payı büyürmüş son hafta ölçümlerinde spacula daha iyi bilir..birçok yerde okumuştum 250 gr.diyorlar..gönlünü ferah tut cemrecim..bi daha ki kontrol hangi gün?

heh iştee benımde derdim o scapulacım..
birde sen doktor oldugun için senin bilgilerin fikirlerinden de yararlanmak istemiştim..
dr um sezeryana hiç yonlendrmedi bugune kadar sadece bize sordu ne sekilde bir dogum düşünüyorsunuz diye bizde normal dedik tamam dedi. çatı kontrolunu bıle ben sordum kendisinee bana gulerek 40 . haftada yapabiliriz bekleyelim demişti
bende oylee ha bire afedersiniz ama parmaklanıpp suni sancı çekipp daha sonraa mecburi sezeryana alınmak istemiyorummmm...
aslında bu c tesiye randevu almam gerek ama daha aramadım hastanemi korkudan .. vaginal muayene yapıcak diye.. ama yapılsında kurtulaym şu işkenceden

evet cemre yapılsın kurtul valla az kaldı canım yaa;valla bende yarın yapılsın doktoruma söyleyecegim ebelere yaptırtmam;doktorum erkek ama daha kibar kızlardan..onlardan korkuyorum..zaten dünden beri yanma ve kasıntım var bu sefer inceletçem..otururken bile acıyor ya kızlar içten geliyo acısı..

Allah allahhh neden olabılır acabaa.. gulşahcım ben travogen kullanıyordum ama artık şükürler olsun kı kaşıntım fln yok yanmalarımda bittii travogen krem yazmıştı dr um bana hamıleler gonul rahatlıgyla kullanabılırlermış. cok rahatlatıyordu benı .

bu arada geçen hafta doktor nst sonuclarıma bakıp ıyı ıyı cok guzel beklemeye devam eeıcez demıştıı belkı haftaya dogar kımbılır demıstıı ...
offf çatı muayenesıınden korkuyorummmmm

cemrecim seni çok iyi anlıyorum ama anlık olcak zaten diye rahatlatalım kendimizi....ya nasıl desem kaşıntıyı da biraz şişme oldu genital bölgede sanki ..iç dudak kısmında(off ya yazarken bile utanıyorm;kimse yok demi:)spacula belki bunu da biliyodur..iyice dışarı çıktı..işte acı yapıyor..sen yine bana kızcaksın git doktora söyle utanma diye..haklısın ama bu sefer anlatçam..

cemredeniz korkma cnm çatı muayenesinde ne olduğunu anlamıyorsun bile boşuna stres yapmışım diyeceksin bak gör.......

kızlar benim de tuvalet olayı çok sıkıntılı geçiyor gece,uyku düzeni diye birşey yok zaten...cnlarım benim de 1hafta sonra bitiyor 40 hafta yani bu hafta bekliyorum kızımı ay bir an önce doğsun istiyorum ama haftaya kadar doğmazsa sezaryan düşünüyorum:bbo:tabi benim düşünmemle olmuyor:1no2:inşallah artık doğar ama hiç bir belirti yok sadece kasıklarım çok ağrıyor nerdeyse 5 gündür çok dediğim öyle fena değil de ağrıyor işte.........tek itediğim zamanında kolay bir normal doğum yapmak...arkadaşlar allah hepimizin gönlüne göre versin..bu arada doğuma gidenlere de dua edicem bir avazda kurtulsunlar inşallah...

tamam korkmayacagımm streetpit korkmiciiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aslında once bı evde eşimnle alıştırma mı yapsam bu konuda dıyorum hauahhahaha
gulşahcım anladımm dedıgım krem cok rahatlatıyor dr a da soylersın umarım kaybolur gıderr bı an evvel
bende bu hafta dogmasını beklıyorum .. streetpit sen hangı hastanede dogum yapacaktın
ben medıcal parkta bılıyorsun deılmı ??
bende dua edıcem hepımızee ztn hep edıyorum kızlar

ya çatı muayenesi mutlaka yapılıyor mu yapmadan olmuyo mu arkadaşlar bende hiç istemiyorum nasıl yapçaz doğumu bilmiyom şimdiden kasıyoz kendimizi doğumda kasmayız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…