2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaa cemrecim bende gümüşhane medikal parkta yapçammm:smiley-cool:
o ne güzel hastane öyle ya baktım şimdi netten kıskandım vallaÇok üzgünüm çoook rahat rahat yaparsın sen dogumu...bananeee bende gelcem:çok üzgünüm:

hadi eylem yapalım çatı muayenesi istemıyoruzzz dıye pankart fln açalım :))

BU ARADA HANIMLAR DOGUM ÇANTASINA NELER KOYDUNUZ YAA SON KONTROLLERI YAPTINIZMI BENIM AKLIMA GELMEYENLER OLABILIRR KAFAMA ESENI KOYDUM BEN

bende cemrecim bi türlü tamamlayamıyom sanki hep eksik var aklıma bişey geldikçe koyuyorum bi türlü hazır gibi gelmiyo aslında hastaneye sormak lazım ne gerekiyo diye bazı şeyleri hastane veriyomuş özelde yapanlara duyrulur ben bu gittiğimde soracam....

ben hemen bakıp söyleyeyim bir pijama takımı;kayınvalidem gelirken gecelik ve baska takımlarda getirçekmiş.gögüs pedi;iç çamasırı;bir hırka(olurda titreme gelir)çorap;terlik;tarak;normal ped;hasta bezi alcaz yakında(ne boy alsam bilemedim)kolonya;pamuk;gögüs ucu kremim
bebişin hastane çıkışı;bezleri;pişik kremi;bikaç küçücük havlu;yedek eldivenleri;portbebesi bataniyesi...sanırım bu kadar..hastane yakın zaten eger biey olursa eşim alır gelir hemen..

güsel cnm medikal parkta eşim ameliyat oldu hemşireler iyi yani ama ben ya doruka gidicem yada acıbadem e..normal olursa doruk olacak inşallah..valla çok da umursamıyorum hastaneyi yeter ki kolay bir normal doğum olsun:))))

bu arada siz de eylem fln yapıp korkutmayın milleti:)))bence ön muayene çok gerekli değiil doğum için gittiğinizde zaten bakıyorlar alttan o zaman uygun değilseniz hemen alabilirler sezaryana ama doktorlar önceden bilmeyi ister tabi çünkü son anda çıkan acil durumları kimse sevmez...

ben doğum çantama belli başlı şeyler koydum kendim iiçin ama bebişim için biraz abarttım:))çıngırak bile koydum onu eğlendirmek için...öyle işte...

aaa ciddimisin ordadamı varmışş medical :sm_cool:
bızım bursadakı cokk guzel bır hastane gulşah buraya gel beraber dogururuz benım yatak genışş beraber atlatırız lohusalıgı valla kayınvalıdemler prensesler gıbı bakarlarr o açıdan da şüphen olmasn
kocalarıda benım ütü odasına atarızz :)))) sırnaşık şey

ayy sagol canım yaa keşkeee....annemde hala izmire gel diyor ama çok geçnasibim burdaymış..
bizim biraz karışık oldu:ben temmuzda evlendim eşim öğretmen;askerliğinide öğretmen olarak yapıyor ve gümüşhaneye geldik.haziran 15 te görevi bitiyor burda ve asıl yeri olan manisaya geçmek durumundayız.çeyizim izmirde;bazı eşyalarımızda manisada depoda...bende egreti bir şekilde oturuyorum..bebegimiz 16 haziranda dogcak iniallah ve 15 gün sonra tasıncaz..off off basını şişirdim canım ama yani dogumum ,için neler hayal etmiştim..hastane pek güzel degil o da beni geriyor..neyseki iyi bir doktor buldum..
bu arada cemrecim sen neler koydun anlat bakalım çantanı bize...

ben hasta bezı koymadım kızlar yaa ne yapcam onu ben oyle kocaman seyı baglıyamam gıbıme gelıyor ped yeter bence. ozel hastanelerde ztn herseyı verıyorlar..
bnm hastanemde gecelık bıle verıyorlar ama ben yınede koydum bırde pıcama takımı koydum bebegıme kıyafeterını koydıum ıste deodorant parfum vs vs...

sezeryan olacaklar sakın dogum hastanesine corap koymayı unutmayın
benim aklıma da yeni geldi cok üşüme oluyoırmus sezeryandan sonra

evet helen haklsıın..yengeme dogumdan sonra baya bir titreme gelmişti..çok şasırmıştım..kat kat örtünmüştü...

helen ben onların boylarını anlamadım ya hangi boy aldın?eşim marketten alcaktı geçen gün..ben soraım kızlara dedim..çokta büyük olmasın demi?

evet bende cok korktum helen .. sende normal dusun canım bee .. o an acı cekersın ama sonra yenıden dogmus gıbı olursun

kızlar hasta bezi almayın bebek bezlerinden kullanırsınız hasta bezleri çok büyük oluyo ben normal pet bide çocuk bezini fazla aldım onu kullanırım zaten hastanede veriyomuş ama ben her ihtimala karşı bebek bezini fazla alacam bu arada ıslak havlu kimse yazmamış hastane çantasına bence oda çok lazım olur hem kendi vücüdumuzuda sileriz unutmayın.............

kızlar evet yaa bende hasta bezi almıcam bişey olursa bebek bbezinden kullanırım:)
bide annem dedi aslında ıslak mendilleri kullanmasan ilk zamanlar hiç degilse..ne kadar olsa yenidogan pamuk ılık su yap dedi..ama sen bilirsin diyede ekledi..bende nivea set almıştım içinde iki tane var ıslak mendil..ne yapsak acaba?

slm kızlar son günler bayaa hızlı bizim sayfane güzel.bende bi yürüyüş yaptım geldim.1 saat sonrada dr kontrolumuz war bakalım ne dicek. bu arada drum banada hasta" bezi almamı söylemişti bende hiç sevmiyorum ama canpedin orta boyunu aldım ben devlet hastde yapıcaam için doğumu herşeyi biz götürüyoruz geçende nişanım geldiğinde gidince bi kadının suyu gelmişti ped koymuşlar ama ondanda geçmiş taa çarşaf ıslanmıştı demek bayaa lazım olcak 4 tane koymuştum ben ama 1 2 tane daha koyayım barii.
cemrecim çatı muayenesinden hiç korkma canın acımıyo bana ebe baktı rahat ol dedi ama insan ister istemez kasıyo hemen elini soktu çıkardı valla galiba bütün elini soktu ama hemen bitti. sadece o masaya yatmak korkutuyo artık beni. bide dün hastanede doğum yapanlaarı yazıyolar bi kadın 4200 gr doğurmuş normal doğumla helal olsun dedim artık kaçıncı çocuğu çatısı nasıl filan bilemem ama bizde yaparız heralde yaa rahat olalım bende buraya yazıyorum ki okudukça cesaretleniyim
neyse çok yazdım walla siz bisürü yazınca anca toparladım galiba

tanyeri kontrolden sonra bizede habeer ver bakalım senin bebiş nasıl?benimde yarın kontrolüm..önce özel muayenehanesine gitçem bebişimizi görcez sonrada hastaneye nstye yine..bu sefer doktora dogum varsa orda gönderme beni dicem...şimdide ben yürüyüşe gideyim..gelince görüşürüz kızlar:)

hava çok güzel bugün çok bunaltıcı değil benim hiç ewde durasım yok artık ama sırtım ağrıyo yaa tahta bağlıcam dik duramıyorum yürürkende canım acıyo sırt ağrısı yüzünden az kaldı hayırlısıyla bebiş çıkınca düelir inş

kızlar amma hızlı ilerliyosunuz ya sayfaları oku oku bitiremedim hem ben sizin muhabbetlerinizi hep kaçırıyorum kendi kendime yazıyorum valla girdiğimde kimsecikler olmuyo senağlama

hastane çantası hazırlıklarını okudum valla hepimizin çantası tamam gibi.bu arada ıslak mendil muhabbeti geçmiş şunu hemen paylaşim sizinle bende bebeğime ilk zamanda ıslak mendil kullanmak istemiyorum ama geçen gün marketten uni yenidoğan için ıslak pamuk mendil gördüm aldım açmadım fakat üzerinde normal mendillerden farklı olduğunu pamuk olduğunu ve bebeği ilk zamanlarda pamuk ve suyla temizlemenin daha iyi olduğunu yazmış.bulursanız alın ben carrefoursa dan almıştım.

birde denediğim birşeyi paylaşim sizlerle.benim göğüs ucum çok kaşınıyordu ve hassaslık vardı dokunamıyordum.annem yeni doğum yapan birinden duymuş bende uyguladım.göğüs uçlarıma kına sürdüm.ve çok rahatlattı beni.tabi biraz rengi değişti zaten koyuydu iyice koyulaştı:) emzirirkende rahat ettiriyomuş çatlak oluşumunu azaltıyomuş. azcık bir kına karıp göğsümün koyu halkasından başlıyarak ucuna kadar iyice sürdüm sıva gibi bişi yaptım kısacayerimseniben

hatırlıyorumda kayısı suyu koymuştu bir hamişimiz çantasına önemlimiki kayısı suyu merak ettim?birde bebişimiz doğduktan sonra birkaç kişi mevlüt okutmaktan bahsetmişti de ben hiç çevremde rastlamadım onun önemi ne bunuda merak ettim
çok öpüyorum tombiş yanaklarınızı:1hug:

canım bizde uni yenidoğan ıslak mendili aldık.hatta çantamızı hazırlarken iki ay önce felan almıştık.geçen gün tansaş ta da gördüm.alkolsüz parfümsüz olması en önemlisi.ben ileriki zamanlarda da bu konuya dikkat edecem inşallah.
göğsüne sürdüğün kına olayı beni tedirgin etti açıkçası.ben öyle şeylerden korkarım valla.ne bileyim mesela annem birşey yerken birisi gelirse yediğini sakın arkana orana burana saklama,bebeğin o sakladığın yerinde lekesi izi çıkar ben olur der.hem kına zararlı olmaz mı?:uhm:sonuçta derideki gözeneklerden kana karışıyor.
benimde göğüs uçlarım kaşınıyor hatta kurudu biraz.ben vakti gelince sadece zeytinyağı sürmeyi düşünüyorum.inşallah kremlere felan ihtiyaç duymam.kızım memişlerimi acıtmazz:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…