yaa cemrecim bende gümüşhane medikal parkta yapçammm:smiley-cool:
o ne güzel hastane öyle ya baktım şimdi netten kıskandım vallaÇok üzgünüm çoook rahat rahat yaparsın sen dogumu...bananeee bende gelcem:çok üzgünüm:
sezeryan olacaklar sakın dogum hastanesine corap koymayı unutmayın
benim aklıma da yeni geldi cok üşüme oluyoırmus sezeryandan sonra
cemre sen normal mi düşünüyorsun?
kızlar amma hızlı ilerliyosunuz ya sayfaları oku oku bitiremedim hem ben sizin muhabbetlerinizi hep kaçırıyorum kendi kendime yazıyorum valla girdiğimde kimsecikler olmuyo senağlama
hastane çantası hazırlıklarını okudum valla hepimizin çantası tamam gibi.bu arada ıslak mendil muhabbeti geçmiş şunu hemen paylaşim sizinle bende bebeğime ilk zamanda ıslak mendil kullanmak istemiyorum ama geçen gün marketten uni yenidoğan için ıslak pamuk mendil gördüm aldım açmadım fakat üzerinde normal mendillerden farklı olduğunu pamuk olduğunu ve bebeği ilk zamanlarda pamuk ve suyla temizlemenin daha iyi olduğunu yazmış.bulursanız alın ben carrefoursa dan almıştım.
birde denediğim birşeyi paylaşim sizlerle.benim göğüs ucum çok kaşınıyordu ve hassaslık vardı dokunamıyordum.annem yeni doğum yapan birinden duymuş bende uyguladım.göğüs uçlarıma kına sürdüm.ve çok rahatlattı beni.tabi biraz rengi değişti zaten koyuydu iyice koyulaştı:) emzirirkende rahat ettiriyomuş çatlak oluşumunu azaltıyomuş. azcık bir kına karıp göğsümün koyu halkasından başlıyarak ucuna kadar iyice sürdüm sıva gibi bişi yaptım kısacayerimseniben
hatırlıyorumda kayısı suyu koymuştu bir hamişimiz çantasına önemlimiki kayısı suyu merak ettim?birde bebişimiz doğduktan sonra birkaç kişi mevlüt okutmaktan bahsetmişti de ben hiç çevremde rastlamadım onun önemi ne bunuda merak ettim
çok öpüyorum tombiş yanaklarınızı:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?