2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Neeeeeeeee !!!!!!!!! :1shok: elinimi soktuuu yok canımmm olmazz olamazz...

yürüdüm geldim kızlar ama bu sefer abartmadım..zaten havalarda soguk gibi burda...cemre valla öldürcen sen beni gülmekten..dogurduktan sonrada çatı korkumuzu hiç unutmayacagım hatırlayıp gülcem..
maalesef benim bir evim olamayacagından 40ında ben mevlit yapmıcam..kayınvalidemlerde olcaz belki o yapar.cemrecim ne giydirceksin ogluna mevlitte?

mevlüt takımı aldı babası onu gıydırcem gülşahım :) birde bebek şekerleri ısmarlıcam gelenlere verılır..
evet yaa ınşallah tatlı bırer anı olarak kalır dogumnla ılgılı olan tumm korkularımız
ınsallah hepsı yersızdırrr...

çatı muayenesinde tabiki elini sokuyor :1shok: valla benim dr umun elleri maşallah biraz iri.kafamçokkarıştıgeçen hafta beni mahvetmişti.perşembe yine gidecem.inşallah doğururum da hayırlısıyla kurtulurum gerçi doğum anı sürekli bakılyormuş ne kadar açıldı diye ama...üf yaa sinirim bozuldu yine...
ben de inşallah mevlüt yapıcam.aslında kırkı çıkınca felan yapılır ama benim amerikadan ablam gelecek inşallah haftaya.eşiyle ve çocuğuyla.ben de onlar buradayken yapmak istiyorum.zaten hocamız da babam.(emekli imam ve istanbulun sayılı hafızlarındandır kendisi) iki arkadaşını getirecek ve güzel bir mevlüt olacak inşallah.kızıma da şöyle tüllü müllü bi cici almak istiyorum..:dance: ayyy ne zaman doğacak bu bebişler kızlar dayanamıyorum sabrım kalmadı vallaaa:teytey:

cemrecim çoook güzel bir kıyafet.çok tatlı.ay ben daha almadım çıkıp alsam mı ne?
erkek bebişlerin mevlüt kıyafetleri böyleyse kızların kini düşünemiyorum bile..Allah nazardan saklasın hepimizi...sağlıkla kavuştursun inşallah....a.s.

ya ne elı yaaa ıkı parmagıylaa yapılmıyormu bu kontroll kardeslerr... el oraya nasıl gırer bee :S
kocaman el sonuctaa
ben daha onceden vagınal muayene oldum el mel sokmadılar bana orta ve ısaret parmaklarla yapılan bır muayeneydı her ıkısıde..

aykızımm cok endıselendım ben sımdık yaa neysee...
ay kızlar ıcın neler var neler hemen al derım benn super seyler varyaa ben bayıldım

cemrecim aral beyin kıyafeti çok güzelmiş güle güle giysin mevlidinde bende eskişehire gittiğimizde okutmayı düşünüyorum inşallah burda kimsemiz yok zaten orda kalabalık güzel olur. yaa çatı muayenesinide büyütme o kadar canııııııım hemen olup bitiyo sonuçta kasarsan kendini daha zor olur vajinal ultrasona bakmışlardı bana bi kere hamile kalmadan önce e o kocaman aleti soktu içeri elde rahatça giriyo nolcak ben tam görmedim ama elini soktu gibi geldi bana bilmiyorum artık. bu arada drdan geldim şimdi kızımın suyu maması şekli herşeyi yolunda keyfi yerinde 3 günde 1 nst çektircem kızım inat ederse doğmamaya ve sorun olmazsa taaaaaaaaa önümüzdeki cuma müdahale edilcek bakalım hayırlısı

kızla bende burdakı alısverıs merkezınemı gıtsem acebaaaa ...
kocama hedıye almak ıstıyorum ben ya babalar gununde cıkıp alamıcam cunku ??
ne alacagımıda bılmıyorum ya

ayy ewet babalar günüde geldi dimi biz bu sene tüm özel günleri es geçtik anneler gününde de bişey yapmadık hediye filanda gelmedi kocam çok düşüncelidir ama nolduysa bu sefer anlamadım yaneee neyse bende ona almıcam seneye kısmet olursa hepsini kutlarız

merheba kızlar ben geldim..
ooo sohbet koyulaşmış....
tanyericim senin kız rahat galiba,gelmeye niyeti yok gibi
vallaha bu gidişle dişleri bile çıkar ufaklığın:)

cemrecim çok şeker ya.Aral beyin mevlüt kıyafetleri,
onların içinde kimbilir ne şeker olur
ayy yerim onu ben........

aaa tam çıkıyordum
karamsarcım hoşgeldin seni gördüğüme çok sevindim
nerdesin ya
merak ettik seni
kızın nasıl,nasıl geçti doğum
anlat anlat bekliyoruz

karamsarcım hoşgeldin aramıza nasılsın herşey yolundamı meleğin nasıl doğumun nasıl geçti...

karamsar hoşgeldin;nasıl geçti dogumunn;bebiş nasıl?
ayça sen nasılsın bugün?
valla kaç saattir kasılmaktan bir hal oldum ya..kızım yine kıpır kıpır...birde kızlar devamlı bir ıslaklık hissediyorum..akıntım var diyordum ama bebişin sıvı az az gitmez demi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…