- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
slm kızlar son günler bayaa hızlı bizim sayfane güzel.bende bi yürüyüş yaptım geldim.1 saat sonrada dr kontrolumuz war bakalım ne dicek. bu arada drum banada hasta" bezi almamı söylemişti bende hiç sevmiyorum ama canpedin orta boyunu aldım ben devlet hastde yapıcaam için doğumu herşeyi biz götürüyoruz geçende nişanım geldiğinde gidince bi kadının suyu gelmişti ped koymuşlar ama ondanda geçmiş taa çarşaf ıslanmıştı demek bayaa lazım olcak 4 tane koymuştum ben ama 1 2 tane daha koyayım barii.
cemrecim çatı muayenesinden hiç korkma canın acımıyo bana ebe baktı rahat ol dedi ama insan ister istemez kasıyo hemen elini soktu çıkardı valla galiba bütün elini soktu ama hemen bitti. sadece o masaya yatmak korkutuyo artık beni. bide dün hastanede doğum yapanlaarı yazıyolar bi kadın 4200 gr doğurmuş normal doğumla helal olsun dedim artık kaçıncı çocuğu çatısı nasıl filan bilemem ama bizde yaparız heralde yaa rahat olalım bende buraya yazıyorum ki okudukça cesaretleniyim
neyse çok yazdım walla siz bisürü yazınca anca toparladım galiba
cemrecim çoook güzel bir kıyafet.çok tatlı.ay ben daha almadım çıkıp alsam mı ne?
erkek bebişlerin mevlüt kıyafetleri böyleyse kızların kini düşünemiyorum bile..Allah nazardan saklasın hepimizi...sağlıkla kavuştursun inşallah....a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?