2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selamm kızlarrr bugunkü çatı muhabbetınden sonra kendımı yuruyuş parkına attım ..
hafıf hafıf sancılarım var şımdı ama cok azz . sancı derken aşağıma vuran sızıdan bahsedıyorum..
bu arada karamsarcıgım hoşgeldın hepımzı senı mrkla bekledık canım nasılsın
kendını ıyı hıssettıgınde hıkayenızı beklıyoruz bebegın nasıl resmını gorebılırmıyızz acabaa ...

iyiyim gülşahcım sağol..
rahat ve sakin bir gündü benim için..
sizin söylediğiniz çoğu şikayet şimdilik yok bende....
umarım bu şekilde tamamlarım.

gülsahcigim ins öyle bisey degildir o düsük bir ihtimal..amayarin zaten randevun var eger amnion sivisiysa anlasilir,artarsada beklemeden ya drunu ara yada hemen hastaneye git..
denizcigim cati muayenesinden ben korkmuyorum,uzun süren bisey degil acisada dklik..düsünki normal dogumda bir bebegin gecebilecegi kadar genisleyebilen bir kanal,sadece gerilip kasilmamak isimizi kolay kilar emnim,ben böyle düsünüyorum,zaten benim aciklik varmi diye 2veya 3 kere vajinal muayene etti ben hic beklemiyordum,sadece akinti vs icin bakacak saniyordum,bi sorun yasamadim,ama eminim daha önceden haberim olsa bu kadar üstünde konusulda ben daha tedirgin olurdum..

evett scapula yaa (ay adınıda bılmıyorum boyle hıap edıyorum sana )
bılmeden gıttıgım bırgun bı bakalım dıye yatırsa benı oyle tedırdınlık yaşamam emınım
cunku daha onceden oldum ama sadece parmakla bakıldı bu nasıl olucak oglenleyın kızlar el fln dedı şok oldum ya oraya nasıl el gırer kiii ....

:)))sorun degil amaadim yasemin..
cati muayenesinde tüm el kullanilmiyor merak etme:)
ama elin sigmayacagi bir mekan olsa bebek dogamaz..sadece gevseyip acilmasi lazim..vajina kastan ibaret..bu arada yanlis biliniyor,eminim dogru bilende vardir ama vajina rahim agzindan baslar disari kadar devam eder,ama dis kisma vajina denmez,onun tibbi ismi vulva..
daha önce bir yerde okudum sanki yanlis kullanilmis epilasyon yapilan yere vajina denmez mesela..bilginize...

evet vulva denıyor hamıle kaldıgımdan berı ha bıree arstırdıgım ıcın herseyı ogrendım valla.. :)
aslında catı muayenesınınde ne oldugunu ıyıce bır arastırmama ragmenn bugun okuuduklarım acaba mı dedırttı bana ..
ayrıca kukumuzu mekan dıye belırtmene bayıldımm yasemin sırnaşık şey

ben kuku derım oraya genelde arkadaşlarımla konuşurken laelaelaelaelae

ayh uyku tutmuyo iki kelime yazim dedim.benim vajinamdaki kaşıntım arttı eşim muayene etti mantarmış.yarın tabletmi fitilmi herneyse onu getirecek umarım rahatlarım.
buarada mevlüt kıyafetine bayıldım ben mevlüt okutmam ama ağustosta amcasının düğünü var ordamı giyse acaba nasıl kumaşı falan rahat bir kıyafetmi cemredenizcim?

geçen gün okumuştum kuku yu görünce aklıma geldi:) bizimkiler büyüyüp herşeyi sormaya başlayınca özellikle kuku pipi kız erkek ayrımıyla ilgili çok soru soracaklar.bizim yapmamız gereken gerçek adlarını öğretmekmiş penis vulva gibi.ayh bende 3 4 sene sonrasını hesaplıyorum bir doğurmayı başarimde helenaniknanik

herkes uyuyo şuanda tatlı rüyalar hepinize şimdi bir sağa dönüyosunuz yarım saat bir saat sonra oflaya puflaya sola bir sağa bir solasırnaşık şey

kıslar günaydın........her geçen gün yaklaşıyoruz sona,meleklerimize...gece yazdıklarınız da pek komik:roflol:

günaydın kızlaaar yine sancısız bi güne uyandım yaa akşam süper sancılarım wardı 2 3 kere oldu saat tutmaya başladım geçti sonra yine sabbaha kadar uyudum offffff bakalım bugün nasıl bi gün olcak bu arada bu sancılar neden akşam oluyo ki hep bana anlamadım hayırlısı

bu arada karamsarda gelmiş gözünüzaydın canım nasıl bebişin sen nasılsın fırsat bulduğunda doğum hikayenide bekliyorz

günaydın kızlar..
dün doktor kontrolum vardı bu hafta doğma olasılığı %20 dedi bakalım artık önümüzdeki kontrolu bekleyeceğiz gerçi daha 39. haftaya bugün girdim ama napiim şu izmirin sıcakları basıo bana artık. kimseye sıcak gelmio bana çöl sıcağı gibi gelio ayaklarım da davul gibi şişti hem tuz hiiç yemiorum ama doktorum bunun aşağı sallamamdan olduğunu sööledi başka bi yerimde şişlik yokmuş.
kilo konusunda aynısı diyemicem 18 kiloyu bulmuş kilom sırnaşık şey allahtan boyum çok uzun herkez inceciksin dio bu da bana moral oluyor valla :teytey:

Hoşbulduk Canim Iyikdi Doğum Bebşim çok Iyi Allah şükür Sadce Emme Sorunumuz Var Inşallah O Da Geçer Emerken Sürekli Apliyor Ve Göğsümü Alamiyor Ve Bende Meme Ucu Aldim Onuda çok Zor Aldiriyoruz...
karamsarcım Hoşgeldin Aramıza Nasılsın Herşey Yolundamı Meleğin Nasıl Doğumun Nasıl Geçti...

[CANIM İYİYİZ SEN NASILSIN DOĞUMA AZ KALDI İNŞALLAH HAYIRLISIYLA KURTULURSUN ... a.s.QUOTE=gulsah_-kilic;2954618]karamsar hoşgeldin;nasıl geçti dogumunn;bebiş nasıl?
ayça sen nasılsın bugün?
valla kaç saattir kasılmaktan bir hal oldum ya..kızım yine kıpır kıpır...birde kızlar devamlı bir ıslaklık hissediyorum..akıntım var diyordum ama bebişin sıvı az az gitmez demi???[/QUOTE]

Sağol Bitanem Biz Iyiyiz Allah şükür Doğumum Iyiydi Doğum Hikayemi Yazacağim Ve Resimlerimizede Koyacağiz Amaşimdi Değil Resimleri Atmadim Pc Ye Ve Ev çok Kalabalik Oluyor Gece Gündüz Oturmiyorum Pc Başina.
bu Arada Karamsarda Gelmiş Gözünüzaydın Canım Nasıl Bebişin Sen Nasılsın Fırsat Bulduğunda Doğum Hikayenide Bekliyorz

inşallah emme sorununuzuda halledersiniz ohh ne güzel yorgunluklar bunlar kızın kollarınd artık Allah bizede nasip etsin inş

kızlar gunaydın hepinizeee... berrincim bence sende al böyle bir kıyafet cok tatlı bişey biz gorunce dayanamadım aldık 40 . çıkınca mevlut okutucam orda giydircez olursa tabii oğluma..
kumaşıda yumuşak rahat merak etme..
bu arada dun gece hafıf hafıf sancılarım vardı taki bu sabah 7 ye kadar belimden (sırtımdan deıl) kasıklarıma vuran ince bir agrı ara arada sızı şeklındeydı ..
ama şuan gayet iyiimm
eşim her sabah bi oncekı gecemin nasıl geçtiğinin kritiğini yapıyor dun geecem zormuşş cidden oyleydı wc ye de iki kere kalktım baya baskı hissettim cunku.. kalkarken yarım saatte zor kalktım.. sabah içimde bi korkuyla uyandım ztn

herkese iyi bir gun dilerim

imza :kurbanlık koyun gibi bekliyen hamiş :a015:

tanyerı sen ynemı burdasın :)))
yemın ederım sabah sen geldın dırekt aklıma yaa sabah 7,30 da..
neyse ıyıymışsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…