2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar;herkes iyi ve bıraktıgım gibiyerimseniben

cemrecim yalancı kasılmaların sıklaşmış herhalde..benimde öyle valla..bende birazdan gezmeye çıkıyorum;arkasından da hastaneye gitçem 4 buçukta..nedense doguruvercem gibi hissediyorumkafamçokkarıştı..banyo yapçam temizlencem tırnaklarımıda iyice kısalttım:teselli:..olurda yatıveriririm gitmişkenlaelaelaelaelae
öpüyorum hepinizi haziranın güzel anneleri:1hug:

canım bizlerde seni öpuyoruzz ay dogurmaa daha zamanın varr
hayırlı haberlerle gel inşallahh
bende yuruyuşe çıkıyorum bankaya fln gidicem

günaydın kızlar ev işlerimi anca hallettim.artık çok zor geliyo bi çamaşır yıkayıp asmak ütü yapmak felan. neyse dün gece 12 gibi yattım saat 04:00 da uyandım o kadar başım ağrıyorduki uykumdan o ağrı ile uyandım bir türlü geçmedi tabi eşimde ayakta en son care minoset içtim nasıl uyuduğumu hatırlamıyoruım. bide doktorum kesinlikle sırt üstü yatma dedi bebeğe giden oksijen kesiliyormuş sağ tarafıma yatmamda yasak bebeğim çok sağda tek şansım sol tarafıma dönük üyümak ama en fazla 2 saat düzenli uyuyorum sonrası kabus sol tarafım çok ağrıyo.dahada 10 gün felan var Allah yardımcımız olsun

:uhm: ya arkadaşlar hiç erken normal doğum yapan yok aramızda internette yüzde 70 doğum oranının 38+0 yapıldığı yazıyodu ama 40+0 doluyo ama kimsede tık yok ancak sezeryanlar erken oluyo ARTIK bebişlerimizi almak istiyoruzsenağlama bekletmesin annelerini meleklerimiz çok.:teselli:

ewet canım yaa bende mayıs annelerinin doğum tarihlerine baktım geç doğumlar bayaa war bu seneki bebekler gelmek istemiyo nedense hayırlısı artık

hayatimda hic bu kadar terlememistim..en az 3 kere üst degisiyorum...halbuki burda 2 gündür yagmur yagiyor..ama basik bir hava var..serinlemiyor bir türlü..kizlar insaallah denilen gibi olur ve bize son günümüzde enerji gelir,bu geceleri rahatsiz uyumalar dinlenemeden kalkmalar halsiz kalmalarla dogum zor olur...
annemleri her aradigimda panik oluyorlar yoksa dogummu diye..
bu arada karamsarcigim iyi haberleirni almak cok güzel..

canım allah yardımcın olsun ya ben sırt üstü yatıyorum sağımada yatıyorum ama kendime engel olamıyorum inşallah bişey olmaz inşallah bebişin fazla bekletmezde rahat edersin onu kucağına alınca.yerimseniben

göbekler ne durumda hanımlar indimi aşağı benim sanki indi ama bazen bakıyorum tekrar yukarı çıkmış gibi acaba banamı öyle geliyo yoksa sizede oluyomu öyle.

tanyeri canım senin ne zamana kadar daha bekleyecek doktor zaman hiç geçmiyo benim günüm dolmadı ama beklemek çok zor bide senin geçmesine rağmen hala bekliyon dahada zordur Allah yardımcın olsun canım

hazır göbekler ne durumda demişken dışarı çıkmadan bir resim atayım dedim.ellerim ve ayaklarım pek şişmedi kızlar ama burnum felaket:)Allahım çok çirkin hissediyorum kendimi

ben 3 günde 1 nst çektircem canım sorun olmazsa doğumda olmazsa haftaya cuma sezeryan dedi ama inş o zamana kalmaz ben hep erken gelicek diye düşünmüştüm o yüzden şimdi üzülüyorum biraz ama napıyım sağlıklı olsunda bi problem çıkmadan kızıma kavuşayımda başka bişey istemiyorum

masaallah gülsahcigim inan yakismis hamilelik..bende kendimi dev gibi hissediyorum bu son haftada,dedim son kontrolden sonra rahat 3 kilo aldim,ama almamisimmmm..sanirim pskilojik.bugün resmen göbegim icerden geriliyor insaallah yirtilmam..

Allah hepimize kolaylık versin kızlar..yüzüp yüzüp kuyruguna gelmek diye buna denir yani..sabırsızlık sardı herkesi:)kızlar bende berbat geceler geçiriyorum uzun zamandır agrılı acılı..artık duyarsızlaştım gülüp geçiyorum geceleri.Allah bizi dogum sonrası zorluga alıştırıyor bence..o zaman hem dikişli hem uykusuz olcaz;hemde kucagımızda aglagan,dünyaya alışmaya çalışan bir melek olcak:)hepimiz için hayırlısı...

bencede gülşah yakışmış hamilelik şişmemişti hiç biyerin burnunda belli olumyoa.s bende senin gibiyim son günlerde karnım biraz daha büyümüş gibi sadece iyice indi aşağı ondan belkide

dun gece bende muthışş baş agrıları cekerek uyudum .. sabah hala aghrıyordu eşimi yolcularken sonra bıraz daha uyudum ve geçti.. şükürler olsun..
sabahta kasıklarımda ve belımde ınce bır agrı vardı ıyıım sımdı baya yurudum geldım

göbüşler cok guzel kızlarr hepınız harıkasınız
ay durun bende resmımı klyucamm :sm_cool:

İndi sanırım dun gece bunu bi kez daha anladım .. gecem zor geçti korkuyorum dogumdan..
halbu kı dun korkmuyorum fln dıyordum baya rahatttım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…