2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarrr herkese ıyı gecelrrr kapı süsümü bitirdimm resmini ekliyorum şimdiii

güle güle kullan canım.ben kapı süsünü oğlumun karyolasının yanındaki duvara astım.

YARIN ARAL DENİZ YAZAN RENKLI HARFLER ALIP KAPI SÜSÜNÜN ÜST KISMINDA KALICAK ŞEKILDE KAPIYA YAPIŞTIRICAM.. HERŞEYYINI BEN YAPTIM BU KAPI SÜSÜNÜN.. SADECE MAVİ TÜLÜ SATIN ALDIM.. KESTİM BİÇTİM DİKTİM

selam kızlarrr herkese ıyı gecelrrr kapı süsümü bitirdimm resmini ekliyorum şimdiii

çokkk şirin olmuşşş eline sağlık,bende yapıyorum oğluma kapı süsü ama bir türlü bitiremedim benim ki ağzında bebek taşıyan bi leylek tüylü falan ama bebeği taşıyamıyorsırnaşık şey benim leylek dengesiz bitsin bende resmini koyarım

CEMRE GÜLE GÜLE KULLANIN :))
BECERİKLİ HATUNSUN NE DiYELİM :))
BEN DAHA KIZIMA KAPI SÜSÜ YAPMADIM.

KIZLAR AYTİ DÜN OĞLUNU KUCAĞINA ALDI.
SEZERYAN iLE DOĞDU MİNİK ALİ,
06/06/2008 SAAT 12:30 da MERHABA DEDİ DÜNYAYA
NAZAR DEĞMESİN BEBEĞİM SANA

ay maşallahhhh cok datluuu ay birde dil çıkarmışş yaaaa :)
listemizi guncelliyelim o zaman

iyizzz sanırımm yani ben iyiim helencim sen nasılsn ? kapı süsü yaptım bı oncekı sayfada kaldı gordunmu ? bırde henuz bıtmedı oyuncak bebek fıgürlerı fln da eklıycemmm..

günaydın kızlarr...
ayti nin bebeğine maşallah önce.Allah analı babalı büyütsün :teytey:
cemrecim kapı süsün pek güzel olmuş..eline sağlık yerimseniben
şu listeye beni de ekleyin yahu...benim başım kel mi?:sm_confused:
13 haziran son günümüz.ve de AYŞE olacak inşallah adı.inşalllaaaaaaahhhh:dance:

slm kılzar doğum yapan arkadaşlar hadi hayırlı olsun bebeklerinizsıradakiler hadi sizlarda inşallah sizde hayırlısıyla kavuşursunuz bebeklerinize....

karamsarr selam canım nerde dogum hıkayennn bız hala beklıyoruzz sız kocaman ettınız bebişleri :)))

kızlar merhabaaaa;temizliğimi yaptım camımı kapımı sildim..bekliyorum kızımı yine..sizler nasılsınız?*cemre ben niye süsü göremedim yaaa....dur yine bakçam...
ayti hayırlı olsun canım darısı basımıza:)

ayyy cemree çok güzell..yaa bende isterim off ya ama çok beceriksizim ben yapamam hayatta..hazrı alcaz bu gidişle

Slmmmmm annişler,hepiniz güzel bir haftasonu geçirirsiniz umarım,biz hala doğmadık tık da yok bu arada kayınvalidem gelmiş birazdan gelcek onu bekliyorum :sm_cool:

gülşahcım canım selamm.. daha eksikleri var bi kaç ğul boncuk vede bebek fıguru daha eklıcemm o zamanda ınsallah vaktım olursa resmını koyarım buraya.. ya benım evıem yaptıgım seylerı bır gorsenız
napamm bacılar dışarda cok pahalı oliiii bende kendım yapıomm herkes begenıyor ama :)
keşke onceden başlasaydım sanada yapardım canım benımm....

ama kasıklarım agrıyor bugun daha bır kendını bellı edıyor agrılarım.. artık gunduzlerıde agrıyor yanı .. p tesı oglum dogarmı sızce yaaa offff

Slmmmmm annişler,hepiniz güzel bir haftasonu geçirirsiniz umarım,biz hala doğmadık tık da yok bu arada kayınvalidem gelmiş birazdan gelcek onu bekliyorum :sm_cool:

iyi insan lafının ustune gelirmiş canım heuhehehehhe dun andık andıkkadını geldi bakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…