2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cemrecim inşallah dogar canım..ama senin ki seviyor yerini...belki bekler biraz daha..off ya hiçbişey bilemiyoruz işte..böyle yazısırken oladabilir...nasıl haberleşcez cemre ben çatlarım valla..eşime söylüyorum çok sancılı olursam sen yaz bizim kızlara diye...oda gülüyor bana:)

cnm ben ınsalah buraya yazabımeyı umuyorum doguma gıdıyorum dıyee..
haberlesıcegımıze ınanıyorum .. bende çatlarım valla hele bu kalan bır kac kıyı cok mrk ederek uyanıyorum her sabah mesela handerya kadının dogurmaya nıyetı yok ama karındaaldı başını gıdıo :)
Allahım kolaylıklar versın hepımıze.. bu arada ben bugun bıraz duygusalım yıne..
vefasız dostlarıma cok kırgınım.........

bu duygusallık dünden beri bendede mevcut...4 saat agladım belki...eşim çok üzüldü..onuda tersledim hep
neden duygusalsın cemrecim..kim bu vefasızlar??biz varız burda herhalde:)

benım ıstanbuldakı arkadaslarım ıkı kışıler ıkısınınde kafasını bırbırıne çakasım gelıyor...
benım onlar ıçın yaptıgım fedakarlıları bır anlatsam... cok kızıyorum ama kendıme cok salakmışım yaa bursaya gelınce herşeyy bıttı hergun yazışıyoruz amaa ıkısıde bı turlu gelemedıler gezmektenn.. bırde bana anlatıyorlar ayrı ayrıı gezmelerını fln.. bır bana gelemıyorlar..
evet gulşahcım ıyıkı sız varsınız ıyıkı bu sıteyı bulmuşum cokkk guzel arkadaşlıklar kazandım bırakmayada nıyetım yok bebegım oluncada ezgicim gibi gelıcem buraya burası olmazsa bız yıne buluruz bırbırımızı artık..

bende dun eşimi ufacık bişey için tersledim ama o yıne anlayışıylaa yaklaştı bana. Allah razı olsun vallahi çok kaprisimi cekti..
napalım canım yaa hamıleyız heraldee aaaa duygusalızz heraldee hıhhhh

ya bugün benim vajinamdaki kemiklerim çok ağrıyor hayırdır inşallahfisfisfis

benımde agrıyor aradaa sırada.. bırde kasıklarım agrıyor bugun
mutluyum.............

gelsinn helencim gelsin artık..
yarın ıstanbuldan ablam yegenım gelıyor kayınvalıdemınde kız kardeslerı gelıcek teyzemler yanı artık oğlumda gelır elbet nazlanmaz :)

canım benimbildiğimkansızlıktan oluyor uyuşma bence doktoruna bigörün

sana aynen katılıyorum benimde ablamikiçocuklu her an yanımdaoldu babamda kaynatamda çok yardımcı oldular

slm kızlar...

ayticim bebeğini allah bağışlasınçoooooook tatllı yawwwww

cemredeniz senin kapı süsü de çok güzel eline sağlık ne yeteneklisin bravo vallaa.s

bu arada benim kasıklarım bayadır ağrıyor karnım da bazen sertleşiyor aman sağlıklı olsun da kızım acelesi yok......:1rolleyes:

kontrolüm vardı 2 hafta geri .beslenemiyor oğlum malesef salı kontrolümden sonra çarşamba alacak gerçekten mutsuzum. salı günü çatı muayenesi yapacak uygunsam çarşamba suni sancı ile doğumum var .uygun değilsem sezeryan. kendimi gerçekten kötü hissediyorum 39 bitmesi lazımken 37 daha.

Uzulme Caniiiiim Bu Ana Kadar Getirmisin Allahin Izni Ile 2 Haftadan Bisey Olmaz
Bende 37 Haftalik Dogum Yaptim Saglikli Bi Iglum Var Suan Teyzesi 16 Gunluk Oglum

slm arkadaşlar bu formu yeni keşfettim banada yer varmı acaba bende 39+5 haftalığım :teytey: kısmetse 3 günüm kaldı normal doğum düşünüyorum tabi bi aksilik çıkmazsa:a015:

cemrecım kapı süsün pek güzel olmus elıne saglık bende ınternette baktım fıyatlar ucuyordu en son burda carsıda bır bebek mag.sından aldım 20 ytl ye arada nasıl bukadar fark oluyor anlamadım ınternette 80 ytlden baslıyor fiyatlar

hoşgeldin:teytey: yer olmaz mı tabi ki var...:dance:...inşallah istediğin gibi olur..

çok teşekkür ederim streetpit a.s. yazılarınızı okudum ve çoğu şeyleri birlikte yaşıyoruz bende bana özel zannediyodum herşeyi :)) kayınvalide muhabbetine kadar aynı durumlardayız klava:

bu arada bu kapı süsleri süper benimde var ama resmii nasıl koycağımı bilmiyorum yardım edermisiniz yerimseniben

Hosgeldiiiiiiiiiiin Canim Aramiza
Nasil Gidiyor Hamislik Son Gunlerin Rahatsizligin Varmi

olmazmı özellikle dün geceden beri kasıklarım acayip sıkışıyo özellikle idrara sıkıştığımda bide geceleri çok terliyorum uyandığımda saçlarım falan su içinde kalkıyorum kurbanlık koyun gibi bekliyorum valla ne zaman yakalanıcam diye :bbo: sizlerde nasıl durumlar aynımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…