Kizlar bu arada cati muayenesinden korkmayin o kadar yaa, aciyor evet ama cok feci de degil hani.
Kizlar benim de ultrasonda bir hafta geri gorunuyor. Bu gelmesi de gecikecek demek mi yani?
Bu arada benim ellerim cok uyusuyor. Sag elimin parmaklari cok uyusuyor. Ellerim sis sinirlere mi baski yapiyor acaba? Bir fikri olan var mi?
Benim de kayinvalidem geldi dun aksam. Onunla oturuyoruz. Bende de butun gun ne yapicaz stresi vardi, sıkılırım diye. Cunku onceki gelislerinde ise gidiyordum aksam geliyordum, esim de evde oluyordu. Ama dogurana kadar bas basayiz :) Hemen dogurayim diyorum.
Yok yaa cok tatli kadin, kosturup duruyor gelini yorulmasin diye, bir de neler örmus gelmis neler.
ilk defa ailemin varlığına bu kadar şükrettim(herzaman şükrederim gerçi),Allah kimseyi yalnız kimsesiz bırakmasın dedim valla..babam da aynı şekilde günde 2-3 kere arıyor iyimisin diye( o da başka bi şehirde yaşıyor) ablam 2 çocukla ( biri bebek)geliyor ,gelemezse de sen gel bizde kal diye bana kızıyor sonuç itibarıyla insanın ailesini yanında hissetmesi arkasında olduklarını bilmesi acayip bir güven..
kontrolüm Vardı 2 Hafta Geri .beslenemiyor Oğlum Malesef Salı Kontrolümden Sonra çarşamba Alacak Gerçekten Mutsuzum. Salı Günü çatı Muayenesi Yapacak Uygunsam çarşamba Suni Sancı Ile Doğumum Var .uygun Değilsem Sezeryan. Kendimi Gerçekten Kötü Hissediyorum 39 Bitmesi Lazımken 37 Daha.
slm arkadaşlar bu formu yeni keşfettim banada yer varmı acaba bende 39+5 haftalığım :teytey: kısmetse 3 günüm kaldı normal doğum düşünüyorum tabi bi aksilik çıkmazsa:a015:
hoşgeldin:teytey: yer olmaz mı tabi ki var...:dance:...inşallah istediğin gibi olur..
slm Arkadaşlar Bu Formu Yeni Keşfettim Banada Yer Varmı Acaba Bende 39+5 Haftalığım :teytey: Kısmetse 3 Günüm Kaldı Normal Doğum Düşünüyorum Tabi Bi Aksilik çıkmazsa:a015:
Hosgeldiiiiiiiiiiin Canim Aramiza
Nasil Gidiyor Hamislik Son Gunlerin Rahatsizligin Varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?